- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
∂яσнυη
senior tag
Üdv!
Régebben gondolkodtam bitcoin banyaszatban. Most itt kötöttem ki. Kollégista vagyok. Áramért fixen fizetek, nem lopom. Tudnátok egy hardveresen halk megoldást mondani ami hatèkony is. Jelenleg egy GTX 960am van. Gondolom ezt nem érdemes csutkán járatni. Egyébként is csak egy gépem van. Max éjszakára tudnám beüzemelni, mivel napközben ezt használom. Nem tudom számít e a net sebessèg kb. 100megas lehet.
Valami ötlet, alternatíva?Melyik a banyaszat legrizikomentesebb modja? Litcoint vagy bitcoint javasoljatok?
Elnezest ha butaságot kérdeztem.

Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen - 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Ezüst - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín - 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest