Hirdetés
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
Sziasztok!
Épp kereskedtem 0,7BTC-vel NMC-ben BTC-e.com-on. Éjszaka úgy hagytam a dolgot, reggel arra keltem, hogy nem tudok belépni a honlapra, így password resetet kértem. Meg is érkezett a mail róla, megváltoztattam a jelszavamat, így már be tudok lépni, de valaki eladta az NMC-met majd kiutalt 0,55BTC-t magának.
Ez azért vicces, mert visszaigazolás nem jött a belépés tényéről e-mail-ben, a jelszavamat soha nem adom ki sehova és 25 karakteres kis és nagybetűk keverékét használom. Tudom, hogy nem egy nagy összeg, de ez előfordulhatott volna nagyobbal is. Miért történhetett ez és a jövőben hogyan tudnék ellene védekezni? Megtaláltam a kiutalás címét, ez alapján látszik szépen:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Family Link
- Interactive Brokers társalgó
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Yettel topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest