Hirdetés
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solymi81
aktív tag
válasz
BeLucZ
üzenetére
Döntsd el, hogy napi kereskedést akarsz folytatni vagy hosszútávon befektetni.
Illetve ha ennyire fáj, akkor aprózd el.Én is csináltam hülyeségeket, még pluszban vagyok, de lehetett volna ennél több is.
MATIC-ot vettem 1,2-n, 1,0-án eladtam, mert türelmetlen voltam, most meg 1,4...
Felesleges napi szinten nézegetni és idegesíteni magad, mert csak ilyenek jönnek ki belőle.Ha pénz kell, akkor inkább stake-eld meg farmolj, ahogy fentebb is írták.
Megnézve a grafikont, most inkább lassú csökkenésben van a BTC, ETC, időszakos kilengésekkel naponta.
Ha egy mély/mélyebb pontot kifogsz, akkor csinálhatsz kis lóvét.
Én pl. ETC-n csinálom ezt, próbálom kitalálni, hogy most hol lesz a minimum, ott veszek, aztán egy kicsit magasabban eladom. Pl. a napokban egy 95-ről 100-ra emelkedés többször megvolt.
De ugye benne van, hogy nem felfele, hanem lefele megy majd, ez kiszámíthatatlan.
Meg attól is függ, hogy milyen twitter és egyéb hírek jönnek.Illetve át kell állítanom a telefonos értesítést, mert nem ébredek fel rá, így lemaradok a hajnali mozgásról

Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Napelem
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA® driverek topikja
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest