- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Na igen, de ezeket nem a bitcoin fogja véghezvinni. A Bitcoin egy bányászható coin, se több se kevesebb.
Ezek a szegmensek amikről írsz még a jövő zenéi, és ne gondold, hogy csak ezekben fog elterjedni a bloklánc.
Ennyiből a BTC is csak bloklánc, semmi több, erre izgul a nép, ténylegesen elterjedt fizetőeszköz nem ebből lesz, ezt szerintem mindenki tudja, elismeri.Én úgy tudom, hogyha 50% felett bányászná valaki a BTC-t akkor simán beletúrhatna, megmásíthatná a blockláncot stb.
Ja, csak a Vechain és a Waves egy müködő, fejlődő coin, szerintem olvass kicsit utánna, az egy dolog, hogy sok más is próbálkozik hasonlóval. Nyilván nincs nálam a varázsgömb, nem tudom mi lesz velük 5 év múlva, de igéretes mindegyik.
Kicsit az az érzésem, elfogult vagy BTC-vel kapcsoaltban.
Nekem msot választanom kellene, hogy BTC-be rakok pénzt, vagy a top 20 altokba egyenlően elosztva, akkor az utóbbit választanám. De erre majd térjünk vissza 5 év múlva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen program, ami...?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- BONTATLAN Steelseries termékek VERHETETLEN ÁRON!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest