- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
Binance-ot hasznaltam a minap nem volt rossz de mikor kuldtem ki penzt walletbe akkor 3-4 tizedesig volt pontos az egyenlegem szoval lehetetlen pontosan 0 ra uriteni az accot.
Mindenesetre mindent kiutaltam most a walletekbe. Jobb a bekesseg. Mostmar en is ugy erzem benne van a levegoben egy MtGOX szeru bukta a kozeljovoben.
Lassan oda jutok,hogy altokat banyaszgatok meg teszek be fiatbol btc-be es mar abszolut nem fogok valtokkal foglalkozni mert nincs olyan amelyik tokeletes lenne. Mondjuk ez lightning technologies a blockchainek kozott tuti rendesen ala fog vagni a valtoknak. Lehet ezt karpotolvan fognak a hatterben megrendezni egy "veletlennek" latszo hacker tamadast ahol sok ember btc-jet fogjak ismet elvinni az "ismeretlenek"........... Micsoda osszeeskuves elmelet gyartottam?!
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Horgász topik
- Samsung kuponkunyeráló
- LEGO klub
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen program, ami...?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest