Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• laika1200

csendes tag

válasz KillHates #15774 üzenetére

KillHates: +1

daa-raa:

1) Az változott hogy felmerült egy ilyen igény. Lehet hogy ez a PH-nak már nem számít, nekünk igen.

2) Akár több ismerősnek is szívesen bemutatlak akinek a notiját "sportszeletért" javítottam és már többet ment utána mint előtte, mai napig működnek.

3) Ha ennyire mostohagyerekek vagyunk miért kell törölni az opcionális fórumok helyét? Hadd menjen akkor aki akar... Én ahogy látom a PH ellenérdekelt a Rework-el szemben, nektek üzletileg az az érdeketek hogy az oldalaitokon megjelenő hirdetéseken keresztül kattintás és új termék vásárlás generálódjon. Minél több, annál jobb. A javítás nem üzlet nektek mert akkor nem vesznek a népek újat. Nincs kattintás, nincs pénz. Azért vagyunk megtűrve mert mégis generálunk valamennyi látogatottságot. Ezt csak azért írom így mert a szakmai önérzetemet rettenetesen megsértetted. "ingoványos talaj, a hosszútávú megbízhatóságra kb semmiféle garancia nincs." - éppen ma láttam egy LG TV-t újat, ~200.000.-ért. 1 év garral. Szerinted miért nem vállalnak rá többet? KillHates leírta az előbb.

Új hozzászólás Aktív témák