- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Celeron aranykor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitfarago
csendes tag
Bocsánat, az előzőekben nem fejtettem ki mire is gondolok.
A probléma nem ott van hogy kérdést tesz fel, segítséget kér, én is kértem már mert volt hogy akármit csináltam nem volt jó. És a fórum ezen része is szerintem ezért van.A probléma szerintem ott kezdődik, és ez verte ki nálam a biztosítékot és kaptam fel a vizet, hogy "hány fokra melegítsük az ic-t"? Ez egy olyan kérdés ami azt sugallja hogy 99% biztos, hogy eddig ilyet és hasonlót nem csinált. Akkor most egy tök amatőrnek magyarázzunk el mindent az alapoktól???
A ...... tele de komolyan, ha valaki használ valamit egyből azt hiszi ért is hozzá. Jelenleg kb 20 noti dekkol a polcon, a csoki barna chip, helytelen - zárlatos forrasztás és egyéb barmolás miatt. Igazából ezen húztam fel magam.És ha valaki kérdez, általában segítek neki, de ha ilyen melóhoz hozzáfog, akkor legalább az alapokat tudja, ne pedig még nagyobb munkát/kárt csináljon. Szerintem ti sem örültök az ilyen készülékeknek, ha elviszitek hozzátok, de elötte már szétbarmolták.
Kb így ennyi. És bocs ha bárkit is megsértettem volna, nem volt szándékos.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Samsung G6 OLED 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Kedvező ár! HP Probook 455 G2 laptop (15,6/AMD/8GB/500HDD)
- Kedvező ár! Acer Aspire 7750G laptop (17,3HD+/I3-G2/8GB/500HDD/Magyar/AkkuX)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest