Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
f27
senior tag
válasz
mobileman #1133 üzenetére
Igen ezt én építettem,de akor még mgyarba senkineksem volt gépe és te is csak apower gombot kerested a notikon,ha jól emléxem
A másik pedig nagyon érdemes megnézni mert a full digitális vezérlést én építettem alkatrész szinten,majd mikor ez megkereste a saját bekerülési árát 1 autóét és egy IR6000-árát
persze életem legnagyobb baklövését követtem el mikor egy ferárit lecseréltem egy trabantraMindegy,kinőttem belőle szerencsre,és túléltem azt a korszakot is
KillHates
Mivel olyan gyárakba dolgoztam ahol léteztek ilyen gépek így aszem elmondhatom hogy de dolgoztam,persze azok automatikusan leszedte letisztitotta felhejezte az új chipet beavatkozás nélkül aárt
ezek 100milliós gépek voltakÉs fejebb amit leírtam mind igaz
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest