-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikaré
őstag
válasz f4lcon #16320 üzenetére
Tévedsz. Ahhoz is jogom van amit büntet!
Majd én felek érte, bízd rám!
Másikban is tévedsz, illetve előre megmondod, hogy mi lehet a beszéd téma. Miért is?
Azért engedtessék már meg, hogy legyen véleményem, esetleg ellen véleményem amikor van 2-5-10 ember aki megmondja most, hogy mi lesz a nyár színe.
"Jaj, türkiz kék, dejóó, le is cserélem a ruhatáramat a kiegészítőkkel együtt, a régi megy a kukába. Az afrikai gyerekek meg legyártják az új divatot, dejóóó"
Én birkán bólogassak? Nem vagyok birka, sosem voltam a nyáj csendjében. És nem is leszek.
Ilyen alapon, a tv-ben miért nincsenek dadogós műsorvezetők?
Milyen megkülönböztetés ez?
Vagy, hol vannak, tőlünk ugyan csak távolabbról, berber stb. stb. vagy nálunk a sokác stb. (tehát a kisebbségtől is) modellek?
Vagy ez sem lehet beszédtéma?
Tudom, instant, kész van, nem kell gondolkozni, ja és nem is szabad!Amúgy van modell ismerősöm.
Magyar, és most a kvóták miatt nem tud "hazai" eu piacon érvényesülni. Orosz modellekkel együtt "kezelik" őket, Ázsia irányába.
Kifordított, hülye egy világ kezd kibontakozni. A birkáknak jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz f4lcon #16318 üzenetére
Valamit nagyon benéztél te!
Mi az, hogy "az olyan emberek... mint pl te." ?????????
Na jó, akkor a te stílusodnak megfelelően válaszolok.
Nem "ütköztem fel" , de le sem, a bőr színén, mint ahogy a tiéden sem "ütköznék" , szerintem, ha már szemelyeskedtél.
Biztosan nem olvastad el a hosszú irásomat, ezért gondolom félreértetted.
Csupán érthető indoklást kérdeztem.
A bőrszínen kívül megjegyzem, hogy a szakállas, nő vagy férfi vagy mit tudom én milyen csapatban játszó egyén volt az egyik webshop fő oldalán, na bevallom azon "felütköztem" nem is vásárolok onnan többet. Nem mintha számítana, de ez is egy döntés!
Amihez jogom van, ügye?
Ja. Ugye??
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Python programozás
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest