-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xeno204
aktív tag
válasz Lackooo84 #11299 üzenetére
Én kétszer bejátszottam ugyanezt... utána rájöttem hogy csak fölöslegesen szívatom vele a futárt... azóta random valamelyik cuccra igénylem a visszaküldést és megy vissza minden egy csomagban amit szeretnék visszaküldeni. a lényeg úgy is a visszaküldési űrlap.
[ Szerkesztve ]
-
-
sagesz93
addikt
válasz Mr.Csizmás #11296 üzenetére
És azt be lehet játszani amit ők is megcsináltak, a külön rendelt ruhákra egyesével kérek visszaküldést, majd beleteszem a nagy dobozba amiben küldték?
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz sagesz93 #11295 üzenetére
mindegy miben küldöd vissza, az AY csomagolás és a sárgacímkés ruhás zacsi amiben jött csak könnyebbség nekik is. legegyszerűbb ha kinyomtatod a pdf számlát, és bejelölöd rajta a visszaküldötteket "return" felirattal (ki tudja milyen nyelvű rabszolgák szedik szét)
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
sagesz93
addikt
Visszaküldés kérdés: két polónál kértem visszaküldést, az egyik külön jött about you zacskóban, a másik több másik dologgal egy nagy karton dobozban, azon belül átlátszó zacskóban vannak a ruhák. Ilyen esetben hogy küldjem vissza? A nagy dobozból még lehet lesz pár ruha amit vissza kell küldeni, így gondoltam azt még megtartom arra a célra. Illetve a visszaküldési lapot ilyenkor fénymásoljam le? Ha most az egy polora elhasználom, mit rakjak oda majd amikor küldeném vissza a többit , mert bár én egyesével rendeltem mindent, ők egyberakták (ilyen se volt még) amúgy a 3ks denim project farmer sztem igen Best Buy ennyiért, kár, hogy eggyel nagyobb méret kéne így próba után, persze most már 10k
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #11275 üzenetére
Mi az anyámkínja kerül ebbe a poliészter kabátban 100 ezerbe eredeti áron? Még 30-at se.
Nem csak az Antarktiszon van jelen a poliészter, de már női méhlepényben is találtak mikroműanyagot. Ez lesz a bolygó és az emberiség vége. -
vince
őstag
válasz fpatrik17 #11287 üzenetére
Annyira nem gáz ám, végülis ner-kompatibilis a brend
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Kos 7
tag
@dudi6
nem lattam hogy irtal volna arat, de esetleg itt nezz korbe[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
válasz Mr.Csizmás #11280 üzenetére
Hú, az a négycsíkos adidasz gatya, de rákívántam
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
fpatrik17
senior tag
válasz Mr.Csizmás #11280 üzenetére
De mennyire röhögök!!! Esküszöm soha a büdös életembe nem hallottam még ezt.
Rádobok egy fényes bőrkabátot ha megjön azt kaptok ilyen képet. Mondjuk addig elég sokat kéne nyújtanom, hogy sarkat lerakva tudjak guggolni.
Én naív meg azt hittem milyen menő leszek egy ilyen oldschool szettben, mert van fehér meg fekete Continental 80-am is AY-ról. Lehoztatok az életről[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
-
fpatrik17
senior tag
ADIDAS Originals cipzáros kapucnis pulcsi 11490 Ft - kupon
Rendeltem is M-est L-est 1-1 db-ot. 9192 Ft támogatói kuponnyal[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
[link] 10 db maszk 1590 (műszálas)
superdry hawaii ing L 6890
drykorn kabát 29k"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Arcképgyáros
ELENI25
18k felett.
-
Mercutio_
félisten
Csak ma és holnapra érvényes egyszer használatos 20%-os AY kupon Petrol termékekre: jaa7uj4s
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MaddeNNNN
őstag
válasz kicsi kecske #11257 üzenetére
bnőm air max verona-ja ami nike.com-ról lett rendelve 36,5-ös eur méret 23cm-es bth.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
kicsi kecske
tag
válasz mert_csokis #11259 üzenetére
thx, megy vissza és rendelem is az új 38.5est ha lesz 25%os kupesz
“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
-
Real_Necro
veterán
válasz Lackooo84 #11264 üzenetére
Én 36x34-est rendeltem... de még nem érkezett meg. Ha nagyon passzentos vagy pipaszáras, akkor nem tartom meg.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mercutio_
félisten
44-es barna bőr monk cipő 10,5k
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
dudi6
senior tag
Elegáns meleg téli kabátot hol érdemes venni? Nem sürgős, jó lesz pár hónap múlva is ha érdemes várni nagyobb akciókra, de akár most is megvenném.
-
mert_csokis
senior tag
Van itthon egy női Air Max 1-es.
Ott a 38.5-es (US 6) mérethez tartozik a 24cm-es bth. A címke szerint.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
Lackooo84
nagyúr
Ezek a nike méretezések érdekesek... én is megszívtam a bakancsukkal, de szerencsére tudtam rendelni utána még nagyobb méretben.
The Truth is out there...
-
kicsi kecske
tag
Off:
Női Nike Air Force One rose cipő, 38as méret. Címke szerint 24 a bth. Valóságban csak 23.5
AYrol lett rendelve. Lehetséges h rossz a címke benne egy egy 37.5es van elkuldve? Esetleg nincs vkinek h lemerje mekkora a 38asba a bth? 😂“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
-
Lackooo84
nagyúr
DENIM PROJECT farmert nem akar valaki cserélni akire nagy lett? 34-34-est adnék 36-34-esért.
The Truth is out there...
-
mert_csokis
senior tag
Ha valaki szereti a "retro runner" kategóriát.
Nike Challenger OG
Tagként további 15% árengedmény, illetve ingyenes szállítás.
Ennyiért brutál vétel szerintem. AY-n ez a lépő 24e forint kuponozva...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
xeno204
aktív tag
barna CLARKS Fűzős cipő 'Tilden Plain' 43-43.5, 44, 44.5, 46 8.890Ft elég jónak tűnik a talpbetét benne, kár hogy nincs a méretemben...
[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
A Croppon is akciók vannak jelenleg ingyenes kiszállítással január 17-ig.
-
benjoe1
aktív tag
Van most aboutyou működő kupont?
https://www.szarvaskovendeghaz.hu/
-
jmuranyi
tag
válasz Chuck Norris #11245 üzenetére
Szívesen, nincs mit.
És most egy L-es... -
petipetya
nagyúr
Ehhez és a többi (Columbia) bakancshoz plusz komfort miatt még ajánlom a Quechua bőr talpbetétet is. Nekem bevált télire, egyrészt nem csúszik rajta a zokni, másrészt jól szigetel alulról. Nekem bevált.
"nincs rá lezsóidő"
-
MaddeNNNN
őstag
Nike.com-on még mindig rengeteg akció van, de mostmár Nike tagoknak további 15% lejön a NIKE2021 kóddal.
bestbuy air max 2090 cipők:
női 23k
férfi 25k
unisex 2 színben 25k
de van még több szín is 27k körüli áron több méretbenReact cipők:
React Art3mis női több színben 20kRenew run férfi futócipő rengeteg méretben 18k
hirtelen ennyit találtam, de nagyon sok akció ruha is van.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
Llew
senior tag
válasz knoxhu #11229 üzenetére
officeshoes-nál külön kategóriában kereshetőek a vízállóak, és most vannak akciók is
A columbiánál a modeleknél is jelzik, hogy vízállóak, vagy WP vagy kis is írják, hogy waterproof.
Az omni heat miatt meleg is. A félcipője 5 fok felett nem nagyon hordható, a mostani telekben alatt is elég egy vékony zokni.[ Szerkesztve ]
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
BP. és környékén melyik Tescoban a legnagyobb a ruházati osztály? F&F farmerből van egy, ami nagyon bevált, olyat vadásznék. -
elder troll
őstag
10% AY "sorry" kód:
nuz3pu3e -
elder troll
őstag
válasz PeACeY26 #11233 üzenetére
Néha 1-1 visszaküldött termék ára nem kerül vissza a számlára, ilyen esetben levelezni kell velük, és pár héten belül érkezik a zseton. Nálunk főleg kolléganő járta meg (melltartó helyett férfi alsó- és hosszúgatya, téves méret, stb), és pár fotó és levélváltás után mindig orvosolták a problémát. Biztos erős volt a karácsonyi időszak.
[ Szerkesztve ]
-
ggeleven
őstag
válasz Real_Necro #11231 üzenetére
Remek kérdés. Ha lesz időm, akkor megkeresem a papírját az enyémnek. Azt tudom, hogy megvétel után felpróbáltam méretellenőrzés miatt, majd betettem a táskába és következő héten körbesétáltam benne Szicíliát a legkisebb törés/panasz nélkül. Pedig aztán volt beton, földút, macskakő, apró köves út, homokos tengerpart, tengervíz, havas vulkán, szakadó eső és ragyogó napsütéses 18-20 fok (februárban) is. Kollégáknak mindig is úgy emlegetem, hogy életem legjobban befektetett 5000 Ft-ja volt.
Persze aztán lehet, hogy csak nekem volt szerencsém azzal, hogy pont megfelelő a lábfejformám a bakancshoz.20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
Real_Necro
veterán
válasz ggeleven #11230 üzenetére
Ezek szerint nem ugyan az gyártja őket, mint a munkavédelmiseket? Abban nekem nagyon fájt a lábam, pedig nem törte, csak pár óra viselés után jött elő.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
ggeleven
őstag
válasz knoxhu #11229 üzenetére
Ha olcsón is jöhet "noname", akkor Lidl/Aldi. Személyesen és a környezetemben is jó tapasztalatok vannak róluk. Közép,- és felsőkategóriáról a többiek majd mondanak valamit.
Eseteleg a Túra és kirándulás topic-ban is érdemes rákérdezni.
[ Szerkesztve ]
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
knoxhu
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani nagyon vízálló + meleg bakancs márkát és/vagy típust? Eddig Decathonolosban utaztam, persze ha ott van ilyen, akkor az se gond.
-
jmuranyi
tag
válasz Zamasun #11227 üzenetére
Számomra a TNF és a Columbia mint gyártó egy kategória,
ez a "ridge gates" kb ugyanazt tudja, mint a pár hónapja volt akcióban a TNF resolve 2.
Vagyis a vízállóság a bevonatnak köszönhető,
nem membrános, a páraáteresztő funkció inkább szimbólikus.
Nekünk van mindkettőből, úgy voltam vele, ennyit megérnek. -
jmuranyi
tag
Megint előkerült kék columbia esőkabát, utolsó darab, 1-1 XL és M:
https://www.aboutyou.hu/p/columbia/sportdzseki-ridge-gates-4993396
12990 - kupon (nem próbáltam) -
Real_Necro
veterán
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
elég hurka felhozatal, desktopról néztem, hátha appból még enged rá, 1-1 db-ok:
sötét narancssárga / fekete / piszkosfehér Pepe Jeans Póló 'Donald' XS 3890
neonzöld CAMP DAVID Póló XL 3890
QUIKSILVER Rövid fürdőnadrágok 'HIGHLINE OMNI' 32/S 6890
galambkék / fehér BURTON MENSWEAR LONDON Nadrág 'LEON' 32/regular 6890
narancsvörös Petrol Industries Ing XXL 4890
mango man farmer 38 3990
piros / fekete / fehér Redefined Rebel Póló 'Aden' 2890[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Dronte
aktív tag
válasz TheProb #11217 üzenetére
Ha vannak még méretek, én is ajánlom a nézelődést akinek bejön az egy fokkal elegánsabb stílus. Én az offline boltokba mentem el múlthét hétfőn, vettem is jó pár cuccot, alapvetően túlárazott bolt, de az év eleji 50-60%-os kedvezményekkel nagyon megéri szvsz. (ingek 4-5ezerért pl.)
-
San398
őstag
válasz PeACeY26 #11213 üzenetére
Most küldtem vissza pont úgy egy cipőt, se a zacsi se a visszaküldési űrlap nincs meg. Beteszed egy csomagba és mellé teszed a számlát, el fogják fogadni.
Ügyfélszolgálat írta:
"Amennyiben nincs meg a vissszaküldési űrlap és az eredeti csomagolás sem, akkor legyen szíves az elektonikusan elküldött számlát kinyomtatni, és egy másik csomagolásba visszacsomagolni a terméket, a csomagba pedig belehelyezni a számlát. Kérjük, a számlán tüntesse fel, hogy milyen indokkal küldi vissza a terméket, és húzza is alá a visszaküldésre szánt terméket a számlán."-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
törölt tag
Sziasztok ! Tud valaki most is működő 25% -os Aboutyou-s kupont ? Köszi !!
-
-
rushty
őstag
-
mert_csokis
senior tag
válasz Mr.Csizmás #11196 üzenetére
Köszi!
Vettem az olcsó fariból, meg a Q/S pólókból is néhányat.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
WayneGace
őstag
Van most 25 százalékos AY kupon?
BestSecret invitációt privátban adok.
-
SOAD19
addikt
válasz Zoli-bácsi #11201 üzenetére
és Dronte Köszi!
Igazából nem nagyon lenne már szükségem semmilyen pulóverre, jelenleg van vagy 7-8 a hétköznapokra, a tegnap rendelten kívül.
-
Louies
aktív tag
Knup cipő mennyire tartós? Elég jó aron mennek. Igaz régebben drágább volt
[ Szerkesztve ]
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Drón topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Kindle
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest