- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Aboutyou-ról rendeltem pulóvert, amin az ujján van egy sötétebb folt, mintha pl zsírfolt lenne.
Próbálkozhatok mosással hátha kijön, viszont ha nem jön ki, akkor gondolom már nem küldhetem vissza ha kimostam?[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz rbalint88 #11496 üzenetére
Nem, nem külön cég. Leellenőriztem a teljes céghálót. nincs másik kapcsolódó cég (tulajdonosi körnek, külföldi anyacégnek, vezetőknek nincs más érdekeltsége, nem is volt, s az összes telephely, minden egy cégre van bejegyezve). Egy cég az egész, 1072 alkalmazottal, az összes telephellyel, mindennel. Max ezzel a dumával rázzák le a gyanútlan felhasználót, mert mentesülni akarnak az adminisztráció alól, vagy mert nincs erre kidolgozott folyamatuk és nem is akarnak
-
Met
nagyúr
H&M-nél hogy van a visszaküldés? Be lehet vinni boltba is?
Valami kupont nem tudtok?
20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
office shoes-nél megint frissült a kedvezmény/kínálat, bal szélen lehet szűrni méretre, márkára stb. [link] [link] [link] [link]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
istnag
addikt
válasz diablomoid #11490 üzenetére
Az oldalt amit linkeltél most teszteltem, nem lehet rá adni, ugyanis vettem egy Nike 270 React -ot, gondoltam mielőtt megjön megnézem mit mond az oldal melyik méret lenne jó.
Van egy Nike AF 1 -s cipőm, ami 44,5 -s, beadtam, hogy ez alapján nézze meg, melyik méret lesz jó a 270 Reactból. Kiadta, hogy a 44,5 -s.
Van egy Adidas EQT 91/18 -as cipőm is, ami 45 1/3 -os, ezt is bírtam, ez alapján kiírta, hogy a Nike Reactból a 45 -ös lesz jó
Szóval nem mérvadó. Egyébként a 45-ös lett jó.
Csak infóként írtam le, talán segít mindenkinek cipőt rendelni.
Bugatti bőr: 44-es
G-Star RaW cipő: 44-es -
xcvbxcvb
aktív tag
Qwerteen a szokásos 5€-s random pólós akció van.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Arcképgyáros
válasz diablomoid #11490 üzenetére
Akkor mehet az arckepem bekeretezve a falra...
-
diablomoid
csendes tag
Első BB rendelésem egy bugatti, várjatok csak amíg elmondom a családnak.
Nem tudom mennyire legit de most találtam:
https://www.shoesizeme.com/convert-shoe-size -
erdey_a
addikt
köszönöm az aldis zokni tippet, holnap benézek. aztán ha nincs, akkor csütörtökön lidl
Vérboci
-
xcvbxcvb
aktív tag
Attól függ milyen állásra jelentkezel . Csókosszájú Pampalini
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
arcsin
senior tag
-
Real_Necro
veterán
Sajnos nincs 36os, pedig arra tényleg jó. Manapság onlineban úgy is csak a felsőtest látszik.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
rwin5
őstag
állásinterjúra jó kis nadrág
-
LógaGéza
veterán
válasz Salex1 #11478 üzenetére
Sajna ez márkán belül változik náluk is. Pl vettem 2 pár teniszcipőt, 42-es volt mind a kettő, és teljesen jók voltak rám. Rá 2 hétre megtetszett egy szintén Bugatti sneaker, nyugodtan megrendeltem, a 42-est, és kicsi lett... Azóta se láttam olyan árban, pedig az tetszett a legjobban...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Soulfly842
addikt
válasz Salex1 #11478 üzenetére
Ezeket nem hordom - így nem tudok hozzá viszonytani se -, de én a Puma-hoz hasonlítanám a méretezését.
A bugatti szerintem azért még mindig az egyik legjobb márka a piacon, kényelmesek, jók, normál megjelenésük van.
Bakancsot pl. soha nem hordtam soha, de szembejött ősszel velem egy, ami talán az első volt a bakancsok között, amit nem tudtam ott hagyni.
Nagyon nem bántam meg (azt sem).
[ Szerkesztve ]
-
Llew
senior tag
válasz erdey_a #11469 üzenetére
Most: Aldi 7 pár 2 299 Ft 329 Ft/pár
Csütörtöktől: Lidl 7 pár 2 299 Ft 329 Ft/párAz emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
marsu.
senior tag
válasz erdey_a #11469 üzenetére
H&M 10-es (450ft/pár) vagy 5-ös (500ft/pár) pack. Én pár hónapja vettem próbaként és egyelőre bevált.
-
2thletme2day
őstag
válasz Real_Necro #11466 üzenetére
-
Arcképgyáros
Bianco fűzős cipő konyak színben 10.490 ft
-
Arcképgyáros
Bugatti fűzős cipő 6.890 ft
RUSH RUSH!
-
erdey_a
addikt
sima vagy vállalható mintás fekete / sötétszürke / sötétkék zoknira valami BB beszerzési forrást tudtok?
Vérboci
-
iguana
őstag
...és akkor most mára ki is kapcsolom az internetet. jó éjszakát mindenkinek!
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
MittuDomain_
őstag
Hű, az internet milyen bugyraiba vezet a Ph!
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
petipetya
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #11451 üzenetére
Amúgy nem tudom miért baj a lyukas boxer, legalább nem kell letolni vécézés közben
"nincs rá lezsóidő"
-
tween
őstag
Sziasztok!
Az angol G-Star Raw oldalról hozzánk rendelt ruhákra kerül vám plusz áfa?
Köszönöm a választ!
-
arcsin
senior tag
válasz Real_Necro #11461 üzenetére
Nálunk onnan indult, hogy párom megkért keressek neki jól szellőzős alsónadrágot. Majd 10p után mondtam neki, hogy ehhez nincs gyomrom sry.
-
Real_Necro
veterán
válasz arcsin #11460 üzenetére
Gyanítom megy valami versengés magamutogatásról, de tény, én is belefutottam már olyan cenzúrázatlan tartalomba, hogy utána 1 hétig meg nem nyitottam az appot...
Köze nem volt a feedbacknek a termékhez.[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #11459 üzenetére
Majdnem olyan, mintha p0rnot néznél
Bár aliexpressen néha elég meredekek a feedbackek egyes ruháknál..kiegészítőknél. -
arcsin
senior tag
House Brand-es akciót is pörgessétek végig.
Divatos női farmerzubbony
Viccen kívül:
[link] Bundás sárga női kabát 4990- 20% HOUSE20HU kóddal.
Férfiaknak is szabad a vásár[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
Megjött az AY rendelés, ilyen sem volt, hogy mondhatni minden jó és mintha rám is öntötték volna. A cipő egy kicsit furcsa még kényelem szempontból, de be kell járatni.
Egyedül az egyik akciós 13-ról => 6e ft-os pólón gondolkodtam, hogy visszaküldöm, mert a valóságban úgy néz ki, mint egy 1000 ft-os kínai póló, de szerintem nem vesződök vele.Plusz, hogy egy kis ON:
Rendeltem egy ilyen pólót, most kicsit ünnepek után pocak befigyelt de teljesen jó a tapadása, karban kicsit szűkített, meg mellkasnál, viszont has tájékon meg egyáltalán nem adja ki a búvárruha effektust. Ha valaki szereti az ilyen egyszerű pólókat, annak ajánlom.Ha visszamegyek BP-re tuti rendelek még 2-3 db-ot belőle. (Nem akciós, de szerintem megéri kuponnal).
+
Ebből van még 1 db 36-osban, én 32-esben rendeltem és nagyon jó anyag, plusz passzos is.
-
berbatov2
senior tag
Sziasztok! Esetleg napi ay influencert tud valaki mondani? Koszi
-
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #11451 üzenetére
Hát persze hogy kilyukad, ha kifingod
-
Mercutio_
félisten
válasz storm3 #11449 üzenetére
Passz.
Szembejött, bedobtam.Croppról a 3k-s kabátot vettem csak, az rendben van, csak kár, hogy nulla a szellőzése, így nem szabad túlöltözni alatta.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Cropp-on 5 db-os boxeralsó 3k-ért, S-XL-ig minden méretben.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
jmuranyi
tag
kék columbia esőkabát, XXL,L,S:
https://www.aboutyou.hu/p/columbia/sportdzseki-ridge-gates-4993396
12990 HUF - kupon -
-
petipetya
nagyúr
válasz Solymi81 #11431 üzenetére
"mielőtt veszel valamit fel kell próbálni, hogy biztos jó-e"
Nem kötelező, én például utálok személyesen vásárolni, így inkább belakalkulálom azt is, hogy ha nem jó egy méret, akkor a visszaküldés költsége engem terhel - ami egyébként teljesen egyértelmű.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Solymi81
aktív tag
válasz Lackooo84 #11428 üzenetére
Egyáltalán nincs félrecímkézve a cipő, az úgy jó ahogy megadták, mert ez van a gyártónál is.
Csak egy példa, én vettem egy Nike futócipőt, aminél mint később kiderült, nem elég csak a cm-ert nézni.
Nekem a 42-42.5-es (26,5-27 cm) cipők a jók, viszont itt hiába néztem a cm-eket, nem adta ki. Tudom, mert 42-4.5-43-as cipőket is berendeltem, az utolsót (27.5cm) úgy, hogy előtte egy boltban fel tudtam próbálni, hogy valóban az jó.Ha összehasonlítod a kettő mérettáblázatot akkor látni fogod, hogy nem stimmelnek a cm-ek az adott számozásnál és az esetemben a Top4Runningos volt a megfelelő.
Egy Puma futócipőmnél a 42,5-esbe volt beleírva a 27,5 cm!
Nike mérettáblázat
Top4Running Nike gyártói mérettáblázatSzóval most is igaz a mondás, mielőtt veszel valamit fel kell próbálni, hogy biztos jó-e, mert csak a számozásra nem lehet 100%-ban hivatkozni, kivétel ha tudod, hogy abból a márkából/típusból az a megfelelő.
-
Milan1995
csendes tag
Srácok, kellene egy kis segítség AY-vel kapcsolatban.
Hogy lehet az, hogy valamelyik régebbi rendelésem törlődik a rendszerükből? Történetesen az AY-n vásárolt air max 720-am ma elkezdett ereszteni és biztosan nem lyukadt ki. Megreklamálnám, de nem tudok mire hivatkozni. Valakinek valami ötlet?
Cipő dobozát most nem tudom megnézni... -
Varoz
addikt
válasz Lackooo84 #11413 üzenetére
De a 43-as az 27.5cm, sose volt 28cm!
Értem én, hogy ott annyit írtak, de az is ott van, hogy Japán, gondolom ott megint máshogy számoznak. Bemész a Dechatlonba és le tudod mérni a lábadat, hogy hányas. Az enyém 27.5cm ami a 43-as számozásnak felel meg, kivétel nélkül a 43-as volt jó eddig.
"Nem, de ha van egy hibás, akkor vegyék vissza, és cseréljék ki. Mert én nyakamat teszem rá, hogy ez a cipő egy 42-es csak félre van címkézve."
Ja ezt meg most látom. Tévedésben vagy! Amit kaptál cipőt az biza 43-as! Csak gondolom neked 44-es a lábad.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Lackooo84
nagyúr
De nem figyeltél, én nem a számozásra mentem (az egyértelmű, hogy nem minden márkánál egyezik), hanem a bth-ra, az már legyen meg cm-ben, ami rá van írva, nem? Mondom nem lenne azzal baj, ha akkora a cipő, ami rá van írva, (mondjuk megvan a 28cm bth és az nem jó rám), és azért küldöm vissza, azt benyelem, az megint más szitu. De itt a baj az, hogy nem akkora méretű a cipő, mint amekkora méret rá van írva (nincs a 28cm közelében sem), nálam ez már hibás teljesítés kategória. Most egy cipőnél mégis mi számít, ha nem a méret? Az egy elég fontos paraméter, aminek egyeznie kell, ha én egy 28cm bth cipőt szeretnék, akkor ha azt árulnak, és a cipőre is az van írva, akkor legyen akkora. Vagy csak én látom rosszul?
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Llew
senior tag
válasz Lackooo84 #11422 üzenetére
Ezért kell olyan helyről venni, ahol ingyen van a visszaküldés. Pl. ecipő
Normál boltban sem garantálják, hogy neked mindig a 43-as lesz jó, csak ott van lehetőséged másikat próbálni. Ha ez előre le is írják a honlapon, ahogy fent idézik, akkor le vannak védve. Bosszantó lehet, de nem tudsz belekötni.Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
windlord
őstag
Csak egy kerdes:
Ha visszaigazolnak egy vasarlast.
Rendelesed allapota megvaltozott.
Lassan kiallitjuk a szamlat es elkeszitjuk a csomagodat.Most megse kuldik ki, mert nem.
Lehet ezzel kezdeni valamit?
Van irgumburgum paragrafus erre?
Nyilvan csak kemenykedni szeretnek en is, hogy csak azert is...Wellensteyn teli kabat a story.
Amugy en meg kaptam a ket kuponnal, az asszony mar nem
Csecse cucc
[ Szerkesztve ]
-
Studi
veterán
válasz Lackooo84 #11418 üzenetére
Csak olvasni kell, nem kell ezt túlgondolni...
"A centiméterben megadott méretek a gyártói méretek szerint lettek átváltva.Az Office Shoes nem tudja garantálni a méretek pontosságát, amennyiben bizonytalan és van rá lehetősége kérjük keresse fel valamelyik üzletünket a személyes felpróbáláshoz. Amennyiben a megrendelt termék mérete mégsem megfelelő, azt a vásárlástól való elállással és egy új rendelés leadásával tudja a megfelelő méretre cserélni."
-
kadet93
tag
Nem lehet, visszaküldés játszik csak. És szállítási költséget (se oda, se vissza) nem térítenek meg, csak a cipő árát. Ezt bele kell kalkulálni, ha valaki tőlük rendel
-
Lackooo84
nagyúr
Off(os)iceshoes . Rendeltem egy 43-as puma cipőt, a táblázatuk szerint az bth 28cm. Megjött ma a cipő, persze kicsi. Nézem a címkét, stimmel. Kiveszem a betétet, erre 27.5cm sincs... Írok nekik, erre nekem kéne visszaküldenem a saját költségemre (kb. 2000Ft), amikor hibás a cipő méretezése... Aztán még benyögték azt is, hogy nem vetik alá magukat a békéltetőnek... na innen sem kell többet vásárolni. Cipőt odaadom majd valakinek, aztán kapják be...
The Truth is out there...
-
zsolti72837
addikt
válasz Chuck Norris #11411 üzenetére
Uh, ez kékben de vagány lenne.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Chuck Norris
senior tag
Ha nem lehet ilyet majd kitörli valaki de gondoltam megkérdem mielőtt visszaküldeném. Van egy kabátom [link] még az M-is nagy lett, ha valakit érdekel akkor beszerzési áron 12.5-ért átadom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2 Early Access teszt
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Politika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ASRock FM2A55M-DGS AMD FM2 Alaplap
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest