-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Feleségemnek alsót (bugyit) honnan lenne érdemes rendelni?
Van most valahová kupon vagy bármi kedvezmény? -
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Elegáns meleg szövetkabátot honnan lenne érdemes rendelni/venni?
Köszönöm -
dudi6
senior tag
Túrabakancsot tudtok akciósat? Hol érdemes nézegetni?
Ezt a Columbiát néztem ki, de eléggé megoszlóak a vélemények a erről a cipőről. Van esetleg valakinek tapasztalata ezzel a típussal? -
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Jó minőségű zoknit, alsónadrágot honnan érdemes venni/rendelni?
Farmosi helyről olvastam, hogy talán jó minőség. Van valakinek tapasztalat vele?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
dudi6
senior tag
válasz Mr.Csizmás #11578 üzenetére
Méretek általában jók? Visszaküldés hogy működik? Személyesen Pesten hol lehet visszavinni a ruhákat ami nem jó?
-
dudi6
senior tag
Elegáns meleg téli kabátot hol érdemes venni? Nem sürgős, jó lesz pár hónap múlva is ha érdemes várni nagyobb akciókra, de akár most is megvenném.
-
dudi6
senior tag
H&M -hez van valakinek kuponja? Ingyen szállítás vagy bármi jól jönne.
-
dudi6
senior tag
Gagyi, szerintem is. Egyszer volt 2 hónap alatt kilyukadt a talpa (blokkot persze kidobtam, azt hittem fél évet biztos kibír). De 2 Levis farmerem is szétszakadt az ülepénél fél éven belül. Én se veszek többet Levist. Ez már nem az a minőség ami a 80-s, 90-s években volt...
Farmerből kinek mi vált be?[ Szerkesztve ]
-
dudi6
senior tag
válasz customer114 #2740 üzenetére
Főleg nyári, a lényeg a vizállóság. De csak nagyon hobbi célra kell, 1-2 óra gyaloglásra.
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Túrabakancsot hobbi célra honnan érdemes vásárolni? Decathlonon kívül van esetleg valami jó hely?
Sima pólókat honnan veszitek jó áron?
Köszönöm. -
dudi6
senior tag
válasz ro_bert17 #1413 üzenetére
8 éve volt, nem tudom melyikben vettem, de ez kimondottan Levis márkabolt volt, akkor hamis név alatt is kéne futniuk (nem egy sima boltban vettem Levis farmert). Az meg, hogy fél év után varrónőhöz kell hordani a 20-30 ezres farmereket elég gáz szerintem. Sebaj azóta nem megyek már Levis boltba, ahogy írtam a cipőm is kilyukadt. Farmerből most Thomas Jeans-t hordok, jó minőség, nekem tetszik is a fazon, ingyen méretre igazítják a szárát, magyar termék és nem 20-30 ezer Ft, hanem 10 körül már lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
-
-
dudi6
senior tag
1,7 km-re volt az akkori munkahelyem, kb. 5 perc kerékpározás oda plusz 5 perc vissza. Ezt nem bírta a Levis farmer és mind a kettő szétszakadt fél év után ugyanazon a helyen. Persze nem csak azt a két gatyát hordtam, felváltva más nadrágokat is, egyik se szakadt ott szét, azóta is hordom azokat, a 2 Levis farmer meg fogalmam sincs hol van, valószínű a szekrény alján valahol. Ők megtehetik, hogy direkt úgy készítik el, hogy szétmenjen, hisz nagy nevük van, sok márkahű emberke úgyis megveszi...Így van óriási hasznuk, ha sokáig lehetne hordani akkor "csak" nagy hasznuk lenne.
#1403 Nem fogok most neked cipőt keresgélni, bocsi. Én tavaly vettem ha jól rémlik 21-ért egy kényelmes bőr téli cipőt leértékelve az Arénában valamelyik boltban... -
dudi6
senior tag
válasz Mr.Csizmás #1389 üzenetére
Egy drága skechers nekem is hamar szétment (varrásnál, talpa levált,...) én se veszek többet.
Nyári Levis cipőmnek is kilyukadt a talpa kb. 3 hónap alatt( nem vagyok 300 kg és nem futottam benne, gagyi gumi szerű talpa volt), a blokkot kidobtam azt hittem fél évet ki fog bírni, azt se veszek többet. Levisből 2 farmerem is szétszakadt fél év alatt az ülepemnél, mert nem bírta a kerékpározást, más gagyi farmerek bírják....Úgyhogy Skechers, Levis nálam tiltó listán évek óta....
Legjobban a Budmil cipőkkel vagyok megelégedve, 1,5 éve hordok egyet és semmi baja. 2 hete vettem egy bőr félcipőt 7995-ért, ez is strapabírónak néz ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Külpolitika
- Politika
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest