Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Ez a szétszakad a kerékpározástól ismerős.
Rendszeresen versenykerékpárral járok lyukasztja ki őket.
De van rá megoldás egy korábbi barátnőm mutatta meg aki varrónő.
ahol kezd kilyukadni oda keresett egy farmer anyagot és átszításta, ha jól mondom, lényeg, hogy még jobban is néz ki utána olyan mintha direkt lenne így megoldva a design, azóta a jó farmerokat nem dobom ki, hanem megcsináltatom így bármelyik jobb varrónő meg tudja géppel.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Azie
őstag
akkor várom a tippeket széles fejű zselébetétes valódi bőr téli cipőre, ami vízálló és emellett szellőzik is - mondjuk 20k (akció nélküli ár) alatt
bónusz: nem baj, ha nem fehér a talpa és nem néz ki hülyén farmer+zakóval[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
ro_bert17
őstag
A westendben van két üzlet is, ahol levisek vannak. Sajnos tudni hogy sok a hamisítvány a plázák boltjaiban is. Bár a rendes levisekre is egyre többen panaszkodnak.
De azért fél évet bármilyen nadrágnak ki kellene bírnia, nem hogy egy farmernek.
Nálam szerencsére évekig bírják bringázás mellett. Plusz tényleg ki lehet tolni 1-2 évet az életciklusát az előbb említett farmer anyag stoppolással a combok közt. -
-
-
pepucs
tag
Kennet Street farmerek nekem nagyon beváltak. Konkrétan 2.5 évig tudtam hordani kikopás, szakadás nélkül őket viszont 32/30-nál nincs nagyobb méretük ezért most a szekrényben pihennek.
C&A nálam félévente szakad, de azokat hordom mostanság.
"azt mondta reggel a rendszer, hogy adjak meg új jelszót. Beírtam, hogy faszom, erre kiírta, hogy túl rövid ..."
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
őstag
Columbiánál nagyot esett a minőség főleg az alsó kategóriában mint az általad is linkelt cipő. Haveromnak ilyen van, megbánta....elkezdett elengedni a ragasztó a talp résznél és az orránál pedig nincs benne sok km.
Az adidas terrex is egy jó bakancs állítólag. Egy ilyen lépőre szerintem megéri egyszer többet áldozni mert nem 1 évre veszi az ember.
Én egyértelműen a Salomon márkát ajánlom, kifogtam egy ultra 4 gtx mid bakancsot 39.000ft-ért kb 1 hete. Néha akciózzák csak sajnos, az eredeti árát nem fizettem volna ki érte.[ Szerkesztve ]
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
zoltan6
őstag
Én ezt a Columbiát vettem tavaly,nagyon szeretem,sose volt még ilyen jó kényelmes túrabakancsom.Erős,masszív,kényelmes.Akkor 25 volt akcióban.
Arra figyelj a Columbiánál,hogy 1 számmal nagyobbat vegyél mint a méreted,mert nekem is nyomta a lábamat,és ki kellett cserélni nagyobbra.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest