Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Simid

senior tag

válasz hajsza #4461 üzenetére

Egyetértek veled, teljesen jó elképzelés. Csak azért van pár dolog amiben néhányan képtelenek objektíven gondolkodni.

Azt tudtad, hogy a Deep One-t a top játékosok túlnyomó többsége szerint túlzottan erős? Nem tudok persze pontos statisztikát mondani, de igen gyakran olvasom a fórumokat, nézem a replayeket és azt látom, hogy legjobbak között már-már ciki használni ezt a lapot. Lenézik a "gyorsan második orbot építek és rusholok deep one-nal" taktikát, mert nagyon sok játékos ezzel került magasabb rangra és nem a játéktudása alapján.

És azt tudtad, hogy bár az eredeti CC nerf-fel sokan nem értettek egyet, éppen emiatt többek között top játékosok is ajánlották a diminishing rendszer bevezetését (más játékok mintájára)? Mert ez is jól nyomon követhető a fórumokon.

Én összességében jónak tartom a változtatásokat (bár a linked fire-t azért nem igazán értem), részben azért mert sok nálam sokkal jobb és tapasztaltabb játékos is jónak tartja, részben azért mert saját szerény tapasztalataim alapján is hasznosak. Mondom mindezt úgy, hogy nekem is van maxra UPolt Deep One-om amit nem 100BFPért vettem (hanem 500ért) és úgy, hogy gyakorlatilag az összes értékes lapom nature vagy ahhoz kapcsolódik (enlighttal használt egyéb színűek).

Szóval azok a bizonyos "síros gyenge-közepes" játékosok lehet, hogy nem is a hivatalos fórumon írogatók, hanem sokszor mi magunk vagyunk :U (remélem ezzel nem bántok meg senkit, nem az a célom).

Új hozzászólás Aktív témák