- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
"Más játék nem érdekel."
Gondoltam, de észérveket vártál és mást nem tudok elmondani csak a tapasztalataimat."Ok cc nerf. Viszont akkor támadó spellt miért nem kap a nature?"
Van neki helyette heal. Azt ne felejtsd el, hogy azokat is lehet spamelni és amíg pl egy eruption 80 powerből szerencsés esetben sebez 900at adig te ugyanennyi powerből healelsz 1200at. A sebző spelleket általában amúgy sem éri meg egymás után lehivogatni (többek között az elöbb említett okokból) ill. tehetsz azért, hogy az ellenfelednek ne érje meg.
Most így hirtelen 3 támadó spell jut eszembe amit szoktak használni pvpben, ebből a Lava fielden és a soulshatteren van timer, az eruption meg mint már mondtam nem gazdaságos, szóval ez szerintem közel sem olyan "játékölő" mint a folyamatos CC.A pénz kérdésben persze van igazság azt elismerem, de én a BF lapjaimat nem befektetésnek tekintem, hanem "játékszernek", ha nerfelik így jártam.
Azt nem tudom más mennyit költött a játékra de én annyit amennyit egy új játékért általában el szoktak kérni (10000ft körül), azoknál senki nem szokott panaszkodni, hogy megveszi a játékot drágán és pár hónap mulva semmit sem ér (meg más letölti ingyen). A BFnél meg mégis mindenki attól fél, hogy veszteség éri és nem térül meg a szórakozásra költött pénze, nekem ez kicsit furcsa...Mint mondtam, tudom, hogy nem sokan osztják a véleményem, de így legalább egészben marad....

Új hozzászólás Aktív témák
- Marathon (2025)
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 11 T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest