Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit a pénzkérdésről:
Én szerintem olyan 100k körül költhettem már erre a játékra, és többet nem igazán szeretnék.
Na most folyamatosan jönnek az új kiadások, és 2 lehetőségem van:
1. eladok régi kártyákat és veszek újakat
2. abbahagyom a játékot, mert nem tudom új kártyák nélkül felvenni a versenyt a többiekkelNa most az első opció erősen függ attól, hogy mennyit veszítenek a régi kártyák az értékükből, és értelemszerűen feláll a szőr a nyelvemen, ha nerfelnek valami értékeset. Tehát, ha sokat veszítenek a kártyáim az értékükből, akkor előbb-utóbb abbahagyom a játékot, mert nem tudom kigazdálkodni az újakra a BFP-t.
Amúgy én most kifejezetten félek a twilight transformation-től meg az übernél-überebb T3-as lapoktól, mert ha leesik a 3db Enlightenment-em ára, nagyon sokat bukok.
-
Gyuri27
félisten
Mitől ne lenne gazdaságos az eruption. A 100%-t vissza kapja.
Másik a shadow fönix esete. Az is megéri az árát. 2-3 lerobbantja az orbot a melette lévő 2 kutat és az egységeket amik melett állnak. Azt mondod a cc unalmas pvpben. na ha valami unalmas akkor a fönix az az. Meg az is unalmas, hogy szaladgál körbe a mapon a Scavenger és mindenhova mortart rak. Nézd meg. A fire pvp-sek 90% ugyanazt csinálja első orbon (full egysikú).Mint modtam egy codra, ra3-ra stb-stb egyszer ad ki az ember pénz. Itt meg folyamtosan költ az ember. Hiszen a bfp magátol nem lesz.
-
PowerBuldog
veterán
Ez a játék olyan mint a való életben a kártya gyűjtögetés. Ott is azért ha egy kártyát megveszel 1000-ért és rajtad kívülálló okokból 500-ra megy le az ára, azért mérges leszel...
Míg egy rendes játékban fix élményt kapsz. Ott nem kell azon siránkozni, hogy 1 év múlva kevesebbet ér, mert a tartalma attól ugyan az marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
- EliteBook x360 1040 G8 14" FHD IPS érintő i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MacBook 12" Retina 2015, 8/256, 1.1 Ghz Intel M, magyar billentyűzet
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC Eladó!
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest