Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ollie

MODERÁTOR

válasz World #2773 üzenetére

Frost Mage
    Master Archers
    Construction Hut

Ezeket nyílván csak a második orbtól tudom használni, de a Surge-ön kívül nem szoktam, csak a biztonság kedvéért vannak:
    Ensnaring Roots
    Hurricane
    Shaman
    MotK
    Surge of Light

És asszem ennyi az első orbon. A Hut is csak a Wheel-ek miatt van betéve, gyakorlatilag a második orbig csak Mage és Archers, majd ha szükséges 2-3 Mountaineer, ha durvább a harmadik orb elfoglalása. Gyógyításhoz meg Surge-öt használok, esetleg 2-3 Shaman, ha nagyon eldurvulnak az események. Ugyancsak az utóbbi esetben húzok fel MotK-t és esetleg 1-2 Stone Hurler (red)-et védekezésképpen. Van még T2-ön Matter Mastery, meg persze Cold Snap és Curse of Oink. Utóbbi kettőt persze használom, és ha nagyon sok kis ellenség van, esetleg a Hurricane-t is. A harmadik orbtól meg már idézem a T4-es lényeket az Enlightenment-el (T3 asszem csak Wheel van betéve).

A Barrier és Home soil jó ötlet, nem gondoltam rájuk, de valszeg beteszem a Roots meg Hurricane (esetleg Shaman) helyett, mert úgysem nagyon van már rájuk szükség a második orb után.

Egyébként a fentiekből következik, hogy ezeket az orbokat használom: frost - nature - nature - frost. Az utolsó frost a Grinder miatt van, ami nagyon brutális a self heal meg a 100% siege miatt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés