Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
A P4F verzió szerintem jó ötlet volt az EA részéről, mondjuk jobb lett volna, ha rögtön a játék megjelenésekor elérhetővé válik, nem csak hónapokkal utána.
Ez az ingyenes kiadás meg nem hiszem hogy hátrányosan érinti a játékot megvásárló réteget, lévén a legértéktelenebb lapok ( szinte csak common), van benne.Ami viszont bosszant az az, hogy az USA-ban fele áron be tudják szerezni a játékot, ami az európai játékosokat igencsak hátrányosan érinti, ugyanis a két kontinens játékosai egyazon szerveren játszanak.
A skin-es dolog engem is zavar,mondjuk az hogy a Sunderer, Deep One, Fathom Lord, eléggé hasonlít egymásra még elfogadható.
viszont a renegade kiadásban a 2 aff. bevezetése..... ahol nincs semmi különbség 2-2 egység között (kinézetre) csak a képességekben van eltérés, (így adtak ki ha jól tudom +64 lapot) az már tényleg csak a lehúzásról szól.
hozzáteszem jelentek meg egyedi kártyák is ezzel a kiadással, amik tényleg új modellre épülnek, csak ezt a mennyiséget nem kellett volna 2szerezniük.
Új hozzászólás Aktív témák
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest