Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• alpihun

senior tag

válasz Razuel #16993 üzenetére

Ja kezdő mindenki volt, de azé ennyire ..... : :DD
    Én azért sok hülyeséget nem írtam, 6 hónapja olvasom ph-t, 3 hónapja írogatok, szal amikor beköszöntem ide nem az volt az első kérdésem , hogy resource boosterrel meglehete növelni a surge of light hatótávját, hogy akkora legyen mint egy decomposernek a padlása,két szelet szalonnával. : :DD

ÉS EZ A BUGHALMAAZ AMI MA ESTE VAN HÁT AZ TÖBB A SOKKNÁL.

Egyes: Nézek bé haverlistába-Ez fogad LostKnight ingame!!! forge :DD :DD
    Kettes: Miki invel groupba-oké.Csinál gamet nem jelenik meg,neki úgy mutatja, hogy én kiestem csoportból és invel engem, én pedig igazából benne vok a groupba, és neki kidobja, hogy én már es groupba vok, tehát a saját groupomba akar invelni....
    Hármas: Még a mikis eset előtt mentem egy bg-t progamerrr barátommal, és a 9es kb az 5 ös szintjén volt,uccsó bázison az a nyomorék umawee oszt annyi, a kezdő és az első bázis között-számoltam- 1 shaman 2 ijász kettő nem ijász nemtom mi a neve. :DD :DD
    Ám tegnap találkoztam egy hasonlóval, vlmi nagymama a neve.1.Invel groupba-2. kérdem me invel-3 aszondja cserélne kártyákat velem-4. mondom oda trade kell és nincs is cserélnivaló lapom-5 aszmondja, hogy ő kérdi tőlem, és neki titánium kéne 5. kérdem az mi 6aszondja ugyan olyan mint az óriás titánium-9 megkérdeztem, hogy mijen játékot játszik és ha titánium kell menjen bányászni 7 azt kérdi hova menjen 10 az orrába. :DD :DD :DD

UI: íGY utólag kicsit csúnya meg rendezetlen meg helytelen.De a lényeg gondolom érthető.Ja és a végén a számokkal is összevigyültem de egész naopi meló után mást nevarrjatok. :DD :DD

UI 2: Nade legalább a smylik szinkronbana ugrálnak úgyhogy az kikozmetikázza az egészet. :DD :DD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés