Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Murder3

addikt

Mindegy a mai csirke elleni őrült test deckes halálfutam haladuron jó volt még akkor is ha "hagyott nyerni" :K

végülis t1-en fogtam a do-t, úgy hogy instant 2-re én egy cloese wellel válaszoltam rageből :F
    jó volt egy pont ahol ha a spirithunter+root helyett do-t hoz yner uyganis 3 executor meg forsaekn ment az orbjára.

t2-n meg se nc,t se darkelfet nem használtam banditos meg eliminator alap 0 chargal...
    csirek t3-ra tudott emnni a som miatt de szerencsére eddigre már volt elegendő wellem és legyűrtem a fathomot és letudtam győzni:)

azért ez megmarad majd bennem h t1-en gyűrtem le a do-t meg nc és darkelf nélkül nyerek pure nature ellen aki instnat t2-zik és egy nem kisebb név mint Csirke vezeti.

Na viszont sokkalta élvezetesebb volt de élesbe nem tudom mennyire válna be(nc emg darkelf nélkül féelk nagyon lutri lenne), banditos nem rossz lenne u3-on képessége univerzáis counterré tudja faragni elimiantor nem lenne jobb az nc-től de azt legalább nem utálom annyira mint az nc-t... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés