Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deathson
csendes tag
ashbone-t mind a 4 színnel könnyen ki lehet védeni akár t2 vagy t1-el is
fire:gladiatrix vagy firesworn
frost:lightblade vagy a lyrish knight
nature ensnaring spirit hunters esetleg oink
shadow:knight of chaosshadow vagy nature t1 el nem valószínű hogy védi bár nem tudom elképzelhető ensnaring dryad vagy masszív nox-al
energiatakarékosság t3 on meg már nem olyan érdekes mert addigra void áramlik rendesen
és akkor a t3-as védekezéseket nem is említettem minek nerf őszintén??ha meg sandstorm vagy evocator társul mellé kombónak az már más kérdés mert azt kizárólag megelőzéssel lehet védeni
illetve ha neked is sikerül beütnöd valamilyét közben míg bepusztítja a bázisodegyébként Murder én tisztellek becsüllek mert jó hogy valaki ennyit foglalkozik a játékkal de
ahhoz képest hogy nem nyomod az 1v1-et elég sokat beszélsz róla
én úgy érzem itt lenne már végre valamit mutatnod is, nem szólok be ezt csak így barátilag mondomegyébként én tényleg nem értem ezt a long range meg ilyen meg olyan pálya dolgot ha tudom hogy mit akar csinálni akkor megelőzöm nem???
én is káromkodtam már ha megszívattak ilyesmivel de ezt némi odafigyeléssel és gondolkozással ki lehet védeni
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- 9. generációs Gamer félkonfig, Asrock B365, i5-9400, 16GB, 256GB
- HP EliteDesk 800 G3 TWR i5-7500, 8GB, 256GB
- Dell Optiplex 3070 TWR i5-9400, 8GB, 256GB, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest