Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volgafan
senior tag
válasz
fantom922
üzenetére
Bácsikám olvass vissza:arról volt szó,hogy sw-shaman dryad megfogja...teszteltük Onsettel:nem lehet megfogni,mage,light,íjjász,barrier,home soil kombó...kipróbáltuk minden hogyan...amúgy sztem stone deckben:aggressor-tempest kombó jobb,legalábbis nekem igen bejön crystal támogatása mellett és nem arról van szó,hogy be ver-e minket,vagy nem...hanem t1frost rusht nem fog meg t1 nature az életbe sem....nem t2,stb...Lenne frost deckem megmutatnám raznak....1 megoldás van,most aszt tesztele,.mert mikor natureval megyek és látom jönnek rám,nem merek wellt venni,mert nem tudom megvédeni....ott meg vesz az enemy és végem is...nézegess freemkát, meccsei 98%-a max t2...Én ha stoneval eljutok t2-ig már nincs gondom.....csak jussak el odáig....
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen notebookot vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest