- A magyar Duke Nukem 3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
engineeeer
tag
Tudom h túlterhelt,sárga az ikon mellette...Azt nem értem minek csinálnak beta-t ha csak 400helyes szerver van hozzá.Az új lapok nevetségesek,mindből 4fajta van pl a commandos-hoz alapból fire orb kell de van olyan fajta aminek nature,shadow,frost képessége van.Meg van az a frost-os lap ami egy az egyben deepcoil worm csak kevesebb a sebzése,nem igaz h ennyire nincs fantáziájuk újakat kitalálni.Meg ez a dual orb is baromság így h csak fire shadow meg frost nature van mit kezdjek most a fire frost paklimmal.Jól elb. ezt a játékot.Meg olvastam a honlapon h panaszkodnak a tower rush ellen,és csinálni fognak valamit ellene,na ez is milyen baromság már,az is a játékhoz tartozik és ki lehet védeni...Még jó h felfejlesztettem a cannon és mortar towert 3masra.Sok kis óvodásnak akarnak a kedvében járni és közben tönkreteszik az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.05
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest