Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Filder
csendes tag
válasz
engineeeer
üzenetére
A szerver általában túlzsúfolt, s valószínűleg azért nem tudsz belépni.
Egyébként új pályák nincsenek.
Mindenki kap 2000 béta BF pontot, s abból tud venni új kártyákat. (Ezek a lapok a béta végén eltűnnek.)
Az új lapok egy része eddig npc egység volt, tehát nem igazi újdonság.Egy fura ötlettet találtak ki a megszerezhető lapok (egységek) számának növelésére.
Az általam vett pakliban több, az első pillanatra tök egyforma lap volt egymás mellett (a képernyő bal oldalán, ahol az összes lapunk látszik). Ezt nem értettem, miért nem egymás mögé rakja az egyfomákat.
Aztán rájöttem, ezek a lapok egy-egy tulajdonságban térnek csak el. (pl. az egyik fagyaszt, a másik meg tűzcsóvát fúj).120 új lapot ígétek a kiegészítőbe. Azt nem tudom, hogy a 120 új lapot ezzel a kis trükkel érik-e el, vagy ez már ráadás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest