Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery9112
őstag
válasz SkyS1gn #2301 üzenetére
Ez még meg is állná a helyét ha a láthatóság nem lenne a béka segge alatt. A spotolás még nem volt egyenlő a sikerrel ugyanúgy kellett a csapatmunka. Meg azért valljuk be a Battlefield sose volt egy Company of Heroes, Age of Empires vagy egy Starcraft 2 hogy annyira agyalni kelljen.
Valamint szerintem a környezetbe teljesen beleolvadó ellenfelek keresgélés inkább reflex mintsem agymunka és egy bizonyos idő után még frusztráló is.[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
prokxy
veterán
Mai stream egyelőre felejtős, mert a GF experience nem megy BF V alatt, most hogy csak nálam vagy ez vmi globál dolog nemtom. Ötlet?
10 perc játék után nem mondok véleményt, majd késő este.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
viking_arc
tag
Nálam megy. Össze is dobtam egy kis ízelítőt/tudom, tudom, ez még csak alfa .../. Bugfield V
[ Szerkesztve ]
mrp#2289 DebilHusselhoff
-
Dtomka
veterán
válasz viking_arc #2307 üzenetére
-
@rglaaf
veterán
válasz Aventador91 #2306 üzenetére
én is toltam egy keveset, hát nem tudom valahogy nem tud már meghatni ez a játék bf1-et jobban vártam, fél körnél ki is léptem csak ásitoztam a játék alatt semmi egetrengető ujdonság mész döglessz foglalsz stb lehet a bétát már le se töltöm a játék meg szerintem kimarad, vissza is mondtam az előrendelést
PSN:BiZzare_0 ️
-
Topikgazda
válasz sz.atesz89 #2264 üzenetére
Majd elküldöm proxynak és kisorsolja... vagy ahogy akarja.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagybá
senior tag
-
voodoo98
addikt
válasz Aventador91 #2306 üzenetére
Sajnos jah! Bf1nel azt ereztem h barmi van ezzel jatszani kell. Itt nem erzem, pedig a 2. Vh-ban tobb lehetoseg van, mint az elso vhban. Semmi hangulata nincs, legalabbis egyelore.
Mindenkeppen meg kell varni a betat. Az alfak nem mindig keltenek jo benyomast.Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
juve600
nagyúr
meddig tart az alpha ???
-
STC Speed
őstag
Nekem egyre jobban tetszik, főleg, hogy észnél kell lenni, mint a régi battlefieldekben, márcsak a futást kéne még megoldani, hogy elfáradjon a katona
Amugy érdekes mert 1080 am van és leesik az fps néha 40-50 közé, pedig a cpu nem teker 100% on.
Felrakok egy uj drivert, mert márciusi van fent, remélem jobb lesz -
Dtomka
veterán
válasz STC Speed #2314 üzenetére
Én ma a legújabbat tettem fel mert indításkor kiírta, hogy régi...röviden. Hát, én is remélem kiadnak majd a BF V-höz 1 drivert. De a 1070 ultra és csak fullhd hoz már most karcsú.... dx11-en. dx12-t nem próbáltam, mert tudjuk az még gyengébben "muzsikál"...
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Egy 1050Ti-től nem is értem, miért vársz csodát? Lényegtelen, hogy BF1 alatt hogyan fut a játék, ez nem az a játék! Tudomásul kell venni! Aki minőséget akar, az vegyen erős VGA-t, vagy irány a konzolos világ.
Egy közép kategóriás VGA áráért ott az XBOX ONE X és nagyon jól fut rajta a BF1, a V még jobban fog... -
kriszpontaz
veterán
Nálam 1060-al automatikusan mediumra állította be a BF a beállítást. Így 60-70 FPS van játék közben, 100-120 a töltőképernyőn/spawn képernyőn. Laggol mikor spawnolsz és újraélesztenek kb 1-2 másodpercig.
i5 4670K + 1060 6GB + 8GB DDR3[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Nem. ( 60 fpssel játszon fps gémet akinek konzolja van. )
100+ fps-re gondolok, hisz én minden játékot v-sync off-on játszom. (fast sync - max teljesítmény és nincs képtörés, + kevesebb input lagg.)
De a BF1 nél hasonló beállítással többször volt 100 fölött mint az V-ben néha éri el a 100 fölöttit. Újabb játék, ami nem lep meg arra kényszerít, hogy vga-t cpu-t de valamit fejlesszünk. Tény a grafika szép, de annyival nem szebb mint az 1.
(tudom vannak akiknek nem kell 100+ fps, de azok fogadják el, hogy vannak akiknek kell, kellene... )
-
voodoo98
addikt
[link]
Par nap mulva a Gamescomon uj build es uj MAP lesz!
Valszeg ez lesz a beta build is, amit kapunk.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
bul07
nagyúr
Na akkor nyugtázom hogy nem vagyok egyedül, és nem éreztem már az első Alpha alapján is hogy ez a játék így nagyon nem az amit vártam vártunk
Mintha egy kiherélt valami lenne, egy mutáns COD-ból meg bf3 összegyúrva
De hogy lehet ennyire eltolni a repülőket páncélosokat
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
prokxy
veterán
Most voltam 1,5 órát, csapatban, szépnek szép, környezeti hangok nálam iszonyat szarok (G933), nem tudom megítélni, h honnan lőnek, jön a hang, alig látni az enemyt, földi járművet konkrétan ez idő alatt 3-4x láttam, a is vicc volt, egyedül kilőttem, repcsi pontra ugrásra jó, másra nem.
Oké, h alfa, nem rossz, de többet vártam.
Grafika tényleg szép, kevés buggal találkoztam, de nekem egyik fegyver sem adja eddig, kb mind egy szar, vagy be kéne lőni az érzékenységet, BF1-ben 1v1-ben alig maradok alul, itt meg esek-kelek.szerk: itt a stream: [link]
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
nagybá
senior tag
Azért ez a VGA akármennyire nem 1060/1070/1080, a kategóriájában nagyon jó. Nem véletlen, hogy elég jó minőségben tudok játszani új játékokkal vele. És mint fentebb is írtam, nem azt várom, hogy high-on 250+ fps-sel menjen, hanem, hogy low-n normálisan. És hát attól messze van. És igen, más játék. De nehogy azt mondd nekem, hogy annyival szebben néz ki, mint amennyivel szarabban fut .
De azóta írták mások is, hogy szarul megy szóval még egy pont a szar optimalizáltság javára. Nyilván ez alpha, de ha abból kiindulok, hogy BF1 béta jobban futott anno, mint a mostani verzió, akkor lehet eléggé kilátástalan a dolog . -
Leon77
őstag
Köszi a feltöltést. Nekem nagyon bejött. Majd, ha 10k alatt lesz meg is veszem
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
bul07
nagyúr
Én is megfogom
Mert mégis mivel játsszak?
COD sorozat már nem mozgat megLőjetek már nekem egy képet hol tudom LOW-ra tenni a grafikát?
Egyszerűen nem találom, és jó lenne még plusz FPSAmúgy a hajamat tépem mire feléled a emberem, örökkévalóság
Nem mértem le de érzésre van vagy 15másodperc, haláltól az éledésig
Félelmetesen sok idő( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Pubszon
veterán
Csak érdekesség képen csináltam egy videót, hogy nekem hogy fut.
Gép az adatlapomon.
Némi optimalizálás után a gépigény szerintem ott lesz mint a BF1.[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
lofagi
addikt
Mentem két kört a nagylelkű kollégáknak köszönhetően. Kellemes a játék, tetszik. Persze megkopott már a régi skill, de azért volt 1-2 jó lövésem.
Tankot próbálgattam, de nagyon durván szétkapnak. A kis gyors tankkal tudtam csak érvényesülni valamennyire, a másik kettőt úgy szétkapták, hogy csak na. Pikk-pakk kilőnek, ha nem figyel az ember. Támadni tankokkal szinte nem is lehet, legalábbis nem ezen a pályán. Annyi a szint különbség, hogy nagyon komoly hátrányba vannak itt a tankok szerintem. Persze a vesztes csapatban voltam mindkétszer, nyilván ez sem segített.
Remélem még lesz időm menni 1-2 kört. Elég nehéz leszokni a folyamatos q spamolásról, még így is, hogy ezer éve nem játszottam BF-1et.
Sose voltam a conquest kedvelője nagyon. Itt mindig mindenhonnan jöhetett az ellenfél. S ez bizony így, hogy most spottolási lehetőség nincs, még inkább nagyon durva. A pálya nem ismerete sem segít.
A csapattárs élesztése úgy, hogy nem vagy medic, kb lehetetlen vagy nem is azt mondom,hogy lehetetlen, de kb kiteszed magadra a céltáblát. Biztosan más ez rendes csapattal, mint 1-2 random indegennel.
Érdekes újításokkal van tele a játék szerintem, de tény és való, hogy nagyon sok mindent a Bf1-ből hoztak át.
Ami nagyon nagyon tetszett az a folyamatos interakció a körülöttünk lévő társaktól. Legnagyobb az volt mikor szintlépés közben azt mondta,hogy ezt megérdemeltem. Vagy amikor kilőttem egy tankot, akkor ehhez sokat hozzá tettem. Gondolom tele van ilyenekkel, ez nagyon megdobja a hangulatot szerintem.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
dergander
addikt
válasz Pubszon #2332 üzenetére
Nálam 3440x1440-be a BF1 olyan 100 FPS körül mozgolódik, ez átlag. A BFV 60 körül. Óriási a szakadék, valamint még az is furcsa hogy AMD VGA-kon miért teljesít olyan jól.(Mikor még a májusi bemutatón is mindenhol ott diszelgett az nv logó)
Optimalizálsáról annyit, arra már nincs idő és szerintem energia se. Erősebb VGA kell aki több képsebességet akar,én anno a BF1 miatt váltottam 1080-ra. Most 1080-ról 1280Ti-re(vagy 1180Ti-re)
[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
-
voodoo98
addikt
válasz SkyS1gn #2339 üzenetére
Allitolag nem. A closed alpha elott azt irtak, hogy az akkori build friss, ropogos! Honnan van az info? Vagy csak tipp?
De szerintem is a closed alpha 2 az legalabb 1 honapos build minimal fine tuningal (fegyver, jarmu balance, stb.).[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Gery9112
őstag
Egyik járművet se éri meg használni, még jó, hogy a Battlefield nevet nem a jármű+gyalogos grandiózus csaták jellemzik.
Repülőbe ülni kvázi nem éri meg, onnantól, hogy nincs spot csak vakon repkedsz. Egyetlen öröm ha van egy másik repülő és kergetitek egymást mint a hülyegyerekek.
Tank azon kívül, hogy úgy kell "lehívni", ezért kb elvétve láttam 1-1 tankot. Siralmas egy BF játékhoz főleg, hogy azért a 2. világháborúban voltak már tankok. Direkt poénból visszatelepítettem a Bad Company 2-t és kapásból 4-5 tank volt a pályán......2010-ben meg tudta azt a DICE oldani, amit 2018-ban nem.
Pályákról nem tudok még írni mert ugye csak egyet kaptunk meg viszont nem tudom.....nekem ez a pálya "csőpálya". Megint csak a Bad Company 2-vel tudom összehasonlítani. A Harvest Day pályán járművel lehet gyorsan haladni a pontok között, mehetsz jobbra,balra,előre, hátra, amerre akarsz....itt minden foglalási pont egymás után van szépen sorban, tök közel egymáshoz.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
steele80
senior tag
Egyelőre nem tudom, hogy milyen lesz így néhány kör után. Nekem kicsinek tűnnek a karakterek, az egyenruhák nem autentikusak egy-két kivételtől és elég zavaró. A bug-ok még természetes velejárói a játéknak. A teljesítmény pedig olyan amilyen. Nálam médiumon jól fut 60-100 fps. Ultrán 40-70 között. Ezt biztos javítani fogja a megfelelő video driver. Eddig egy gyenge négyesre értékelem.
-
prokxy
veterán
válasz Gery9112 #2344 üzenetére
+1
Kéne bele értelmes jármű, kis tankcsata, repcsicsata, ez így egy alcímnek jó, de nem igazi BF.
Ettől függetlenül 100%, h megveszem, mert csapatban simán játszható és tegnap is csak a gyorsan összevergődött brigád uralta a csatateret, jót szórakoztunk, mondjuk én sokszor elmászkáltam nézelődni, tesztelgetni a fegyókat, most az, h menjek pontra mint a bolond, nem érdekel.7700K 4.8GHz+1080OC-vel és 16GB rammal FHD-ban ultrán (kivéve post processing, az medium) 100 FPS szinte mindig megvan. Néha bezuhan 85-90-re, de ennyi.
Graf az odabsz, a hangok egyszerűen szarok, nem értem mi van vele.
Mentem BF1-et utána, semmi gond, itt vmi nem ok, semmit nem hallok, hogy mi honnan, ha surround, ha stereo, ha headphones, ha Logi Pro, nem értem.
Ma még tesztelgetem.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
kriszpontaz
veterán
válasz Gery9112 #2344 üzenetére
Tank azon kívül, hogy úgy kell "lehívni", ezért kb elvétve láttam 1-1 tankot. Siralmas egy BF játékhoz főleg, hogy azért a 2. világháborúban voltak már tankok. Direkt poénból visszatelepítettem a Bad Company 2-t és kapásból 4-5 tank volt a pályán......2010-ben meg tudta azt a DICE oldani, amit 2018-ban nem.
Pont ez nem tetszik az egész BF4 utáni szériákban. Mintha jármű nem is lenne, csináltak egy COD-ot akkora pályákkal hogy 64 ember eltűnik rajta. Totál más irányt vett a BF a 3-4 résztől kezdve és pont ez ami miatt elment a kedvem az egésztől. Az 1 is hiába van meg, szerintem vagy 1,5 órám van a multiban annyira nem fogott meg. Ez dettó. A BF mindig is a járműves, gyalogos csatákról szólt, most 1 kör alatt 2x látsz tankot, addig meg mehetsz a fél-lánctalpassal bohóckodni.Vicc az egész. Én a 4ben szerettem tankozni, a későbbi részek elvették ezt az egy jót is.
Most lehet jönni azzal hogy tanulj meg játszani gyalogosként, de anno a BF-et a járművek miatt vettem meg és azért szerettem meg. Ha gyalogosként akarom tolni, veszek COD-ot (de nem veszek). Ha még emlékeznek rá a többiek, míg együtt toltuk, jobb tankosokkal egy pillanat alatt visszafordítottunk akármilyen meccset. -
Gery9112
őstag
válasz kriszpontaz #2347 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek, én is így látom.
Én még agyalok a megvételén, de megmondom őszintén visszaraktam a Bad Company 2-t és ugyanúgy élveztem mint 7-8 éve. És még a gépemen is jobban fut.Prokxy: A hangokat jó, hogy mondod azok valahogy nekem se jöttek be. Lehet az én fülem lett már immúnis és túl sokáig lettem elkényeztetve. De ilyen "alap" prüttyögés hangokat hallok csak. Nincs meg a fegyverek, járművek, robbanásoknál az a váo faktor.
-
juve600
nagyúr
én is kipróbáltam tegnap este
nekem tetszett,grafika jó,sajnos a hangok még nem,menü tetszik,gtx 1050ti-vel is játszható-amit belerakhatnának ,a B1-ben mentem olyan pályán hogy csak repcsi volt,itt is lehetne only repcsi,tank,sniper,stb szerver
-
mettek
addikt
válasz kriszpontaz #2347 üzenetére
Értem amit mondasz és valahol jogos is....de én ha most visszamegyek a Bf4-be akkor csak esek kelek mert vagy egy heli vagy egy tank lő szarrá gyalogosként. Persze nem minden mapon. A Bf3 mapok jól voltak megszerkesztve mert teret adott a gyalogosnak és a járműnek is. Na ez nincs meg ezen az alpha térképen, ez gyalogos map. Plusz teljesen uj játékmód. Ki kell várni milyen lesz egy normál conquest vagy rush. Ezek az uj jatékmódok mindig mennek a süllyesztőbe.
Én amugy sose szerettem a 64es szervereket, túl nagy a káosz, jönnek hátba oldalrol, szemből felulről.. nálam a 32-es az etalon, ott lehet taktikázni, értelmesen pontot védeni.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest