Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
veterán
Time To Kill.
A szerkesztett részeddel viszont egy az egyben egyet értek. Én is pont ugyan így voltam. BF3-ban imádtam mindent, BF4-ben nem igazán. Ott is kb csak a metrot nyomtam, Bf1-ben pedig csak a Ballroom jön be.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Snooker
senior tag
A beszélgetés nekem is tetszett a játékról. A trailer kevésbé. Jacksfrag videóját még nem volt időm megnézni. Sok újdonságot mond a showhoz képest?
ThorsHUN, téged zavart a sok fegyver? Ha csak olyan fegyverek lettek volna a játékban, amiket ténylegesen használtak, eléggé lecsökkent volna a választási lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
Gery9112
őstag
Konkrétan totál más játékról számolt be mint, ami az előzetesből lejön. Az open beta lesz majd a mérvadó meg majd élesben. Részemről open béta kötelező és majd a megjelenés után pár hónapot várni fogok.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
bul07
nagyúr
Én azt írtam hogy sok marha van általánosságba, hülyét sehol nem írtam
Bár lehet hogy más állatott kellet volna írnom, birka jobb lett volna tényleg(#713) zzola
Komolyan kérdezed hogy miért sok pénz 20€ pár ruha festésért vagy fegyver festésért?
Kezdjük ott hogy nem tudod hogy miket ad, lehet olyan fegyverekre vagy olyan ruhát ami soha nem fogsz használni
Pár héttel a megjelenés után mikkor már tudod melyik fegyverrel szeretsz menni töredék áron megtudod venni a rá való festést, már ha ez a fétise valakinekNa meg persze ez részükről piac felmérés is, ha sok beeee megveszi a 25 valamit 20€-ért akkor adhatják horribilis áron a csili vili cuccaikat úgyis megveszik
Na de mindenki arra veri el a pénzét amire akarja de akkor a kritikát és más véleményét is viselje
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Topikgazda
Részben, de technikai okai is voltak...
Mellesleg ez csak az ő véleményük és téves szerintem... én nem nagyon hallottam a BC2-nél erre panaszkodást... sőt épp hogy utána a 3 és 4 esetén inkább az volt a panasz miért nem rombolható most minden mégjobban.
De hát ez van, a DICE tudja a tutit és megmondta mi a jó nekünk...
Szerintem ebben sem lesz rombolhatóság annyira... "játékélmény" nem lenne jó, túl valóságos.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Dtomka
veterán
Én sem értem.
Ott sem volt minden teljes mértékben rombolható.
Battlefield: Bad Company 2 Destruction MontageAz BF V -ben viszont "építeni" is lehet. + Ha olyan lesz mint az 1, hogy a kráterekben el lehet "bújni", akkor felőlem az összes ház = lehet a földdel
De nem hiszem, hogy így lesz. Biztos lesznek olyan elemek melyeket nem lehet elpusztítani.
De hiányolom a tüzet. FAR CRY ban már elég régóta megoldották a tűz terjedését....
Pl 1 "molotov koktélt" 1 házba bedobva azért ott lángra kapna pár dolog sőt a ház is simán leéghetne...nem gyorsan, szép lassan.
De +1 dolog lenne amivel ki lehetne üzni a kempereket\snipereket...+ látványos is lenne
[ Szerkesztve ]
-
Gery9112
őstag
És az ugye megvan neked is, hogy pl. a Rush módon csavart egy nagyot az a lehetőség, hogy kilőhetted az épület falát sőt ha elég rakétát lőttél az m-com állomásba akkor felrobbanthattad és nem kellett odamenni élesíteni a bombát?
Igen, részben hiányzik is ez a "feature" de másrészt meg nem, pontosan azért, amit te leírtál. Egy totál sík terepen 0 fedezéknél rohangálni nem nagy élmény. Viszont arról már nem én és nem a többi játékos tehet, hogy erre nagyban épített anno a DICE mikor a BF Bad Company 1-2-t reklámozta.... Sőt annyira szempont, mikor a BF 1-t bejelentették akkor a Bad Company 2-t hozták fel példának, hogy a rombolhatóságra ismét nagy hangsúlyt fektetnek.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Topikgazda
Szerintem nem tette tönkre, de hát szubjektív.
Szerintem pont jó volt hogy nem alakulhatott ki akkora állóháború és szívás a "bevehetetlen bunker" megoldásoknál mint később, hanem szépen le lehetett zúzni a célt... ha védeni akartad akkor nem kempelni kellett hanem aktívan védeni, kimenni és megakadályozni az ellent abban hogy lőhesse vagy odaférkőzhessen...
Pesze mégegyszer kinek mi, szerintem jobb volt úgy... igazi élvezet volt a Rush, többek között ezért is, amit azóta se tudtak visszahozni... legalábbis számomra.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
zzola
titán
Egy 1050Ti-től nem is értem, miért vársz csodát? Lényegtelen, hogy BF1 alatt hogyan fut a játék, ez nem az a játék! Tudomásul kell venni! Aki minőséget akar, az vegyen erős VGA-t, vagy irány a konzolos világ.
Egy közép kategóriás VGA áráért ott az XBOX ONE X és nagyon jól fut rajta a BF1, a V még jobban fog... -
bul07
nagyúr
Csapatmunka elősegítés, vágyálom, felesleges erőltetés
Néztem egy itteni tag közvetítését, nem egy alkalommal rajta taposott a medic de esze ágába se volt feléleszteni, ez ám a csapatmunka
Nyilvános játékba bármire is kényszeríteni a játékosokat, hát nem szimpatikusHa egy játékos ilyennel nem törődik semmi kényszer hatására nem fog
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Varga György
csendes tag
válasz nagybá #10817 üzenetére
hja csak felmegyek kb 3 mp és lelőttek azt újra meg újra, szerintem elbaszták ezzel a hard cores dologgal szerintem az 1 sokkal jobb persze a grafika sehol nincs az 5 höz, de ezen lehet vitázni bármeddig, nekem csalódás 16800 ft nem ér meg most nem venném meg ennyiért, basszák meg a 4 nálam vitt mindent,túl van gondolva az egész
-
bul07
nagyúr
válasz nagybá #11734 üzenetére
Ne hidd, ha megnézed már 10 másodperce megy a kör
És igen is ilyen kis idő is sokk, már ha tényleg a célra hajt a csapatHa már gyalogos játéknak szánják akkor azért ilyenek ne már
Hát engem nem, nem egyszer rajtam tapos a medic meg a "zöld" társam is és b@szik feléleszteni, de hányszor
Én érzésre 40-50% tenném az élesztéseim arányát ha jó a csapat, ha nem akkor még ennyi se
Amúgy irtó kevés a medic, vagy hogy vannak körülöttem 10-15-en és egy se medic, mondjuk így nem csoda ha nem élesztenekHa nem jön pár héten belül valami friss tartalom akkor szerintem irtó sokan fogják letenni, egyszerűen már unalmas a 8 pálya, pedig én nem is játszok sokat, még vagy 40-es a rangom, hát aki már pár héttel ezelőtt 50-es volt
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
válasz nagybá #11734 üzenetére
Nekem tegnap voltak az eddigi legjobb meccseim Volt 2 Last Stand az operation végén, illetve 2 breakthrough meccsen is oda-vissza ment a foglalás
Revive-ok tekintetében meg nagyon ingadozó az h a medic-ek mennyire értelmesek. Általában elmondható hogy teszik amit tenniük kell, de nagyon kevesen játszanak velük. Sokszor szólni kell, hogy igazán jöhetne még pár ember medic-el mert ki fogunk kapni.
-
blaca83
őstag
válasz nagybá #12077 üzenetére
Ugyan úgy használhatatlan és semmitérő mint eddig!
(#12079) propetya85
Ezt én is megfigyeltem, hogy hiába ugyan annyi a pingem mégis a szerverek között hatalmas különbségek vannak.
Néha tárakat lövök az ellenségbe és jelzi is, hogy találom mégsem dől el. A következő szerveren meg úgy halomra lövöm őket, mintha HC módban lennénk.
Ezt tényleg nem értem mitől van vagy mitől függ....
Mindig a legalacsonyabb pinggű szerverek közül választok a keresőben, úgyhogy részemről "X-akta" mi okozza ezt.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Astroboy
őstag
válasz nagybá #12072 üzenetére
Ez nálam +1, szerintem fontosabb, hogy a véresszájú squadomnak leadjam a drótot a gyilkosom helyzetéről, minthogy udvariaskodjak, az ráér mikor élesztés után újra fedezéket találok...
Nálam sokkal smoothabb lett a játék amúgy, pedig nem nőtt DX12 alatt szignifikánsan az fps, inkább mintha gyorsabb lenne az egész.
-
steele80
senior tag
válasz nagybá #12163 üzenetére
A véleményem 1 db vélemény és a saját gondolataimat tapasztalataimat tükrözi és nyilvánvalóan senkire nem akarom ráerőltetni. Amikor megjelent a játék 70-80 ezres nézettsége volt december közepéig, aztán valamiért bezuhant és azóta stagnál pár ezren. Na ez a valami lenne az ami megoldaná a kérdést. A Twitchen kajál a nép egy PUBG-t? Mitől Twitch konfortabb az, vagy a CS:GO mint a Bf? Szerintem attól, hogy ott a gyártók nem szívatták meg több sorjában a playereket. Na mindegy is, az idő úgy is eldönti majd, hogy ennek a játéknak hol lesz a helye.
-
Topikgazda
válasz nagybá #12249 üzenetére
Squadon múlik minden... mi is zsinórba nyertünk vagy 4-5-öt... arra jött egy vereség kb... aztán a következőt megint nyertük.
Amúgy tiszta domination 2... nem sok értelmét látom, főleg hogy gyakran mindenki szaldgál mint a mérgezett egér össze vissza mintha TDM lenne ezis.
Egy jó squad meg kb kis segítséggel a másik 4 embertől kvázi letarolja ez a módot.Nagyon kéne bele szerintem a zászló többségi ticket levonás... mert így csak ölésre vagy 3 zászlós pörgetésre eléggé visszás... egy jól ölő csapat 1 zászlóval is nyerhet.
-
bul07
nagyúr
válasz nagybá #12474 üzenetére
Hát nem
Ott a fegyverek páncélosok és repülők mellet még voltak vonatok, léghajók, csatahajó, Elit katona, és nem mellesleg 9 pályával nyitott ha jól emlékszekItt mi van
Gyalogos harc , gyalogos harc , gyalogos harc, egy kicsi repülős , és legvégül páncélosok egy sarokbanHát köszönöm
Persze hibája kezdéskor annak is volt, de volt tartalom ami megtartsa az embereket, legalább az első nyárig
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz nagybá #12493 üzenetére
Én is mindig nyomkodom a Q-t és olyanokat is spottolok pl. repülőről, akiket nem is látok, de hát ez nem a mi hibánk, ez egy feature a Battlefield 1-ben. Én amúgy szeretem, mert pilótaként jelentősen megkönnyíti a dolgom.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
szepsy
senior tag
-
dkess
őstag
válasz nagybá #13748 üzenetére
Pontosan. Még a gepigeny.hu -n is a 8-->16 GB RAM bővítésre adja a legnagyobb FPS növekményt. Kétszer akkorát, mint a CPU -ra - pedig azt is "szereti" a játék. Szerintem ez főleg a 64 játékosos módokban és itt is ahol kevés pont (2-3) körül tevékenykednek a népek és aránylag nagy a "csindatratta" (tankok, repülők, rakéták, összeomló emeletes házak stb.). Kb. 95% -ban 'Breakthrough' módban játszok ...
Csak javasolni szeretném, hogy az adatlapodat frissítsd esetleg, mert azon nemcsak 8GB van, hanem egy régebbi AMD -s konfig 1050 Ti -vel.
-
bul07
nagyúr
válasz nagybá #15329 üzenetére
Nem valók semmire az ilyen kiragadott pillanatok
Aki sokat játszik annak előbb utóbb összejönnek az ilyen dolgok, csak ép nem veszi fel a játékot így nincs mit felrakni a megosztókra
Állítom az itt jelenlévőknél is megvoltak az ilyen pillanatok
-
bexinho23
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest