Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
-
prokxy
veterán
Mint lent említettem, (amennyiben lesz platoon támogatás a BF V-ben ugye ), lesz PH-s klán és a sajátunk is nyitott (BF1-ben a White Hellfighters).
Ezekbe tuti lehet csatlakozni.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Dtomka
veterán
Ismerem\ismertem az a szerót.
clan base-en eurocup 2. helyet szereztünk.
Gratula! Mondtam én, hogy vannak jó játékosokKonzolon nem tudnék játszani.
BF3 óta:
-2 felett próbálom tartani a K/D-t, de én szoktam használni járműveket. Ettől BF a BF.
Remélem változtatnak rajtuk, mert tényleg le vannak gyengítve. Illetve, tényleg kevés a jármű -
Dtomka
veterán
Nekem is 1070 -em van. A BF V alpha-ban custom beállításokkal ULTRA simitások off post off.. csak néha volt 100+ fps-em. Inkább 85 körül volt általában.
Karcsú lesz már a 1070
280x -et cseréltem le, és Mafia III-ban ~2,5x több fps-em lett a 1070 -nel. Tény, még szebb játék lesz a BF V, de ügyesen provokálják ki, hogy vga-t cseréljünk.Amit hiányolok a mai napig az fps játékokból.
-több épületbe való bejutásIlletve, civil autókat miért nem lehet használni? Tudom ez nem GTA V, na de még mindig 1 játék
-
Ármester
Szvsz már a BF1 is eléggé codos volt ilyen szempontból.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
prokxy
veterán
-
bul07
nagyúr
(#5025) NewHope88
Nekem egy két fagyástól exe hibától eltekintve nem igazán indult nehezen, a játékban meglévő hibák meg nem voltak játékot érintőek
Bf 1 sokkal sokkal rosszabb volt
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Gery9112
őstag
Amúgy a lényeg, hogy 3 nappal előbb hozzáférsz a játékhoz + több assignment, amivel az eddigiek alapján több pénzhez jutsz = gyorsabban és előbb fogod tudni fejleszteni a fegyvereket és skineket vásárolni. Illetve nem csaj lesz a borítón, hanem egy férfi.
kriszpontaz: Megelőztél, ejnye.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
nagyúr
Én is sokat váltogattam a squad-okat, ritkán találtam olyat amiben mindenki képben volt. Pedig a BF1-ben csak szökőévente kellett váltanom. Ok, a térképeket még tanulnia kell mindenkinek, de azért az alap nálam, h menjünk pontról pontra, illetve amennyire lehet maradjunk egymás közelében. De jó lesz ez, nem félek tőle. Pár hét alatt gondolom normalizálódik a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
-
BeZol
őstag
Intel-féle 6szál (azért egy i5-8400 biztos satnyább az all core 3.8ghz-el) kell legalább a játékhoz, h ne legyen 1080Ti-vel cpu-limit. Én kinézem, h pl. egy 2080Ti-hez már egy cpu oc sem árthat.
Az a baj, hogy ez a benchmark sem igazán releváns, mert úgy rémlik olyan helyeken mászkál a csávó multiban, ahol nincs akciójelenet, szóval ez "rendes" játék alatt csak botrányosabb lesz.
Két dolgot tehetsz:
- eladod az 1080Ti-t, és veszel hozzá képest 70-75% teljesítményt nyújtó vga-t, és akkor 100%-on fog futni
- eladod az amd proci+alaplap-ot (már alig ér vmit, ha pl. megjelenéskor vetted őket), és veszel egy jelenleg éppen túlárazott intel konfigot (aminek az ára tavaszig kétlem h normalizálódna), és hawaii-bugi-sunshine (én ezt tettem idén februárban, csak akkor 108ezer Ft volt a 8700K)
- marad minden így, és szívsz mint a torkos borz tovább, és majd tavasszal nagyon nézed a teszteket, hogy az új generációs ryzenek és az addigra normalizálódott árú intel procik mit tudnak ÉS nagyon-nagyon megnézed a teszteken, hogy NE csak a sima single playeres benchmarkok eredményeit nézd, hanem konkrétan keress rá xy játék online multis fps értékeire, mert pl. a 2xxx szériás ryzen már jóval szebb számokat produkált benchmarkokban az 1xxx-hez képest, mégis majdnem ugyanolyan retek netes multiban -
Lendova
őstag
Érdeklődj propetya85 nevü felhasználónál, hogy nála hogyan fut, neki elég jó órajelen megy a Ryzen, finomhangolt ramokkal, ami sokat dob a gaming teljesítményén.
A linkelt hardwareunboxed-os teszt az nem kerek. A srácok törekszenek mindig a minőségi videókra, de az ő általuk mért 1%-os min framerate-et nekem pld nem sikerült reprodukálni lassabb procival akció közepén.
Azt nem mondom, hogy nem szabad maradni abban a Ti-ben, de ennyire kevésnek sem szabadna lennie annak a Ryzennek.All fiat goes to zero.
-
Topikgazda
-
Ármester
Erősen meglepő lett volna, ha a proci nem lett volna elég
[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Topikgazda
-
voodoo98
addikt
Most nyomtam 2 kört, abból egy Rotterdam, ami elég jól eszi a CPU-t. Voltak drop-ok, de játszható volt.
(#6876) Fitzgerald
Ugyanez, be-be akad. És single-ben is, tehát valszeg driver issue lesz.
Lehet holnap én is visszarakom a 81-est.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Napelem
- Google Pixel topik
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest