Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
EczkE
veterán
Elorendelve a deluxe PS4-re.
Asszem mindenféleképpen!
-
voodoo98
addikt
válasz SkyS1gn #2845 üzenetére
Ez ugyanaz (csak kicsit rosszabb minőségben), mint amit én linkeltem, csak azt már törölték. Valszeg ezt is fogják. Tehát aki akarja, az minél előbb nézze meg.
(#2852) EczkE
Nekem PC-re ugyanez.Más:
Fan![ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
l.skywalker
félisten
-
Mr.White
senior tag
Itt is csak 64 fős CQ lesz?
-
voodoo98
addikt
válasz l.skywalker #2854 üzenetére
Nagyon sokat játszunk, megéri az a pár euró.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
prokxy
veterán
Ezt az USA-ból veszem a BF V-t nem értem.
VPN-nel kimentél és megvetted vagy PS4 és amcsi account?Mert oké, h most én bevpn-ezek indiába, berakom korásba, de fizetni már nem enged a magyar kártyával, nem?
De te nem vetted már meg CDKEYS.com-ról?,
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #2860 üzenetére
Hát az
Amúgy ez az olcsóbban veszem meg a deluxe-t érdekelne. Vkinek vmi ötlet? Jöhet priviben is.voodoo: lentebb olvastam, h a béta 2080-assal RTX-szel 60 FPS-t tudott max grafon FHD-ban. Az nagyon karcsú, akkor inkább szétnézek a 1080Ti-k környékén...
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Erősebb anélkül értem, csak egy 1080Ti használta 180-200, 2080 meg 300+
Egyelőre 75Hz-es moncsim van, ultrára elég lesz 120 FPS körülire elsőnek az előző Ti is is sztem.
RT-vel sokat nem érek, ha csak 60FPS-em van.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
zzola
titán
válasz Aventador91 #2860 üzenetére
Én már csak ilyen vagyok...
-
Topikgazda
válasz l.skywalker #2863 üzenetére
És hogy vásárolsz a törököknél?
Valahol lehet még kapni török feltöltőt?(#2873) l.skywalker
Jah, értem...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Topikgazda
-
l.skywalker
félisten
válasz FollowTheORI #2871 üzenetére
Lakik kint ismerős
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Astroboy
őstag
válasz l.skywalker #2873 üzenetére
Akkor Q lenyomása közben balra húzod az egeret, majd 10 óránál kiválasztod a ileriye dönük saldırı! parancsot?
-
törölt tag
Én már megvettem One X-re. Annyira nem lehet ratyi, akkor milyen lesz a sokkal gyengébb régi PS4/Pro/XB1-on? BF1 is jól fut X-en, 4k, high beállítások, tartja a 60 fpst is. Max szerintem pc verzió után próbálta és azért ez az új raytracing vagy mi hiánya boxon szembetűnő volt neki.
[ Szerkesztve ]
-
voodoo98
addikt
Újabb gameplay 1440p YT, kicsit nagy a fov, de kicsivel jobban játszik, mint az előző player. ~20perc.
5perc környékén a customizáló menüt is megmutatja!
11perc környékén eső is esik![ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
válasz voodoo98 #2878 üzenetére
Koszi. Szuper video. De iszonyat szerencsétlenül játszik az illető. Esik kel. Én ugy nézem hogy sokkal megfontoltabban, ovatosabban és taktikusabban kell haladni mint az eddigi bf-ekben. Mintha kevesebb lenne az életerő. Plusz sokkal kidolgozottabb a terep igy nehezebb kiszúrni az ellenfelet. Baromi jó lesz.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Popes
őstag
válasz voodoo98 #2878 üzenetére
Szép meg minden de vagy én vagyok vak,(jó tudom ) vagy 24-es monitoron ennyire esélytelen időben kiszúrni az enemit?
Tervbe van egy 34" 21:9-es monitor de szerintem nagyon gáz hogy nincs spot és ennyire nehéz kiszúrni hogy hol van az ellenség. Az alfában azt hittem hogy a sok füst meg a hó a ludas, de itt sem tűnik jobbnak.Deus ex machina
-
ice cube87
csendes tag
-
voodoo98
addikt
Igen, jó látod, nagyot lassult a gameplay. Nem feltétlen baj, BF1 után nyilván fura lesz.
Lőszer/élet minden kevesebb. Nagyobb csapatmunkát igényel, nem healelődsz fel maxig automatán.
Spot nincs, az is nehezít. Alapvetően rambo tipusú játékos vagyok (Quake1, cod időkből), de itt úgy néz ki felejtős.(#2880) zzola
Nincs 3d spot és alig sebzett alfában a kar98k, 55-öt meg ilyesmiket.(#2881) Popes
Jól látod. Nehéz kiszúrni. A 3d spot hiánya és a pálya jobban kidolgozottsága miatt.(#2882) ice cube87
Köszi! Nézem.
Mutatja a video menüt! De hol van az RTX kapcsoló menüpont?[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz ice cube87 #2882 üzenetére
Probably the most beautiful thing i ever seen in a videogame... 16:46
-
voodoo98
addikt
válasz kriszpontaz #2884 üzenetére
Na ez mi? Rá is kérdéztem a YT videó alatt. Trollkodás?
(#2886) kriszpontaz
Köszi.
Akkor jól gondoltam, de ez még Beta. (vagy lehet még az sem)[ Szerkesztve ]
-
STC Speed
őstag
válasz ice cube87 #2882 üzenetére
és full hd n akad a játék? remélem csak a videorögzítés miatt.
nekem alphaba 1440p és gtx 1080 al volt h lecsökkent 50 fps re a játék, remélem javítanak, ha nem akkor én is váltok lassan konzolra -
mettek
addikt
válasz STC Speed #2887 üzenetére
Ha le akarsz szokni a Battlefieldről akkor menj csak konzolra. Nekem a Bf1 megvan ps4 prora is de tizedannyit nem játszottam konzolon vele mint pc-n. Egyszerűen nem adja úgy. Csunyább, kevesebb fps, az irányítás meg természetesen borzalom egy egérhez szokott játékosnak, nem beszélve arrol hogy már konzolon is rengetegen használnak egér bill átalakítot amivel ezért aláznak. Inkább játsz mediumon full hd-ban 100fps-sel mint konzolon "4k" ban lowon 50-60 fps-sel.
-
mettek
addikt
válasz STC Speed #2889 üzenetére
Nekem 1070-el az alpha alatt 1440p-ben mediumon volt átlagban 70-80 fps-em. Gondolom ez méf jobb lesz a véglegesre, kap majd nvidia drivert is. Szóval játszható lesz az sztem RT nélkül. Ennek ellenére én is tervezek egy 2070, 2080 cserét.
-
3L1T3
addikt
Hát Gamescom-on nem tudom milyen konzolos build volt de X-en futott a játék és botrányosan nézett ki. Mindezt úgy hogy a BF1 ugye nemrég kapott 4K updatet X-en. És közelébe nem volt a látvány. Kíváncsi vagyok , hogy a béta ami 2 hét múlva lesz az már másabb buildet fog-e tartalmazni.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #2894 üzenetére
Én nem .bat-ot használok, hanem mást, úgy egyszerűbb!
-
Leon77
őstag
Én is játszom konzolon bf4-et (ps4pro) ugyanúgy billentyűzettel és egérrel. Csak pár haver miatt vettem meg a konzolt, de a játék sokkal, sokkal csúnyább, mint pc-n. És sokan észre sem veszik. igaz, egy pc árához képest a konzol sokkal olcsóbb és időtállóbb is.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Óvodások homokozója
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest