Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Még nem néztem bele, de bírom az ilyen videókat, amelyekben az ismert YT találgatja hogy jaj vajon milyen érában játszódik az új rész? Holott közben már játszott vele, csak nem beszélhet róla. (Van külföldi videós ismerősöm, ő konkrétan mondta hogy találkozott Westie-vel az EA-nél. )
Battlefield 1-nél is ez volt, hogy találgatott, aztán meglepő módon nem sokkal a bejelentés után már volt Westie gameplay belőle.
Live-Die-Respawn
-
Gery9112
őstag
válasz voodoo98 #110 üzenetére
Fürs Vaterland!
A teaserből az is kiderült, hogy visszatér a régi pontfogyásos rendszer a conquest módban. ticket bleed Ez már egy jó pont nálam.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Gery9112
őstag
válasz voodoo98 #116 üzenetére
Igen , a másik kezében meg egy M1 carbine?
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Topikgazda
válasz voodoo98 #667 üzenetére
Jah, nekem is úgy rémlik hogy megjelenés előtt nemsokkal vonják le (talán 1-2 héttel)...
Most arra nem emlékszem, ha PayPal-al fizetsz akkor is később vonják e vagy csak kártyánál... vagy vica versa...
De azt hiszem/gondolom már mindkét esetben később, pár éve változott ez meg... az SWBF-et azt tudom hogy még azonnal levonta a mexikói store 6 hónappal korábban...Utóbbi időben nem utaztam már ki...
Mondjuk ahogy nézem most is lehetne spórolni kb 10 eurónyit az utazgatással amerikai kontinensre.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bul07
nagyúr
válasz voodoo98 #667 üzenetére
BF1 fegyverek miatt rendelném elő, használnám míg nem közeledik a megjelenés, utána már úgyis toszok a BF1-re nem zavarna ha elvennék azokat a fegyvereket ha visszamondanám az előrendelést
Pontosan mit jelent release - preload játék esetén? Mikkor elő lehet tölteni?
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
bul07
nagyúr
válasz voodoo98 #728 üzenetére
Na igen korai hozzáférés, de mondjuk a 3napot nem látom sehol(bár lehet máshol említették ezért tudod)
Hát nem tudom csak ez 20€-t nekem nem ér, főleg ha úgy jön ki hogy pont dolgozok
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Silεncε
őstag
válasz voodoo98 #1060 üzenetére
Nem tudom.. Nagyon jól néz ki, de valahogy nem.... Ha az életem múlna rajta, se tudnám megfogalmazni, mi bajom van vele Élő multiplayer (mint anno a BF1-nél volt) lesz? Csak fél füllel hallgatom a streamet
Viszont a rombolhatóság nagyon odabasz (csak ne verjék föl nagyon a gépigényt, nem akarok gépet cserélni... )
[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
válasz voodoo98 #1248 üzenetére
Én Bf1-ben ugy érzem hogy hardcore szervereken ilyen a sebzés azaz 200% damage mellett. Normál szerókon viszont kell tunkolni. Mondjuk többnyire HC-ben megyek ahol nincs spot, térkép és nagy a damage. Nekem a sima szerós játék élvezhetetlen.
Ugyhogy most kulon orulok a 3d spot kivételének.PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
prokxy
veterán
válasz voodoo98 #1248 üzenetére
Nem sokat csipáztam, de most hétvégén mentem pár kört, egyszerűen nem tudom megítélni, h mekkora pl. 70m, ill. melyik fegyót használjam melyik mapon.
Volt erre vmi táblázat, h milyen a lövedék sebessége, mennyi a sweet spotja, lövedék esése, stb...
Aztán M95-össel mentem végül Amiens-en és eléggé bevált, de pl. a gewehr 98 nem, pls help.szerk: bakker, rossz topic! De a sweet spot idevág!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Lavar
aktív tag
válasz voodoo98 #1246 üzenetére
Csak a Martini-Henry Infantryt. Anno egy lövés elég volt akárhol találtad el sweet spoton belül, most úgy emlékszem, hogy csak mellkas (vagy fej persze) okoz azonnalit. Aztán buffolták, de nem ugyanarra a szintre ami volt, így sokszor bead ilyen 80 meg 99 hit-eket.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz voodoo98 #1264 üzenetére
Szerintem is... bár sokkal jobb lenne, ha oldalfüggő lenne...
A back to basics vagy mi pont azért (is) tetszett az 1-ben... igazán megcsinálhatnák reálisra, hogy mindenki csak a saját fegyvereivel tolhatja.
Sőt nekem úgy rémlik az 1942 így is volt, ezt is visszahozhatnák.
Ha tankoknál repülőknél így van, kézifegyvereknél miért olyan nehéz ez?[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Topikgazda
-
Gery9112
őstag
válasz voodoo98 #1321 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy mivel német oldalon játszott az illető aki közzétette a videót a loadoutban csak német fegyverek közül választhatott. Gewehr 43, MP40, K98, Sturmgewehr 44.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz voodoo98 #1333 üzenetére
Írtam róla EA Play-kor amikor bejelentették. Ez brutál nagy dolog PC-seknek.
szerk:
Nem korai hozzáférést kapsz, hanem a teljes játékot. Ha van ilyen premier előfizetésed, megkapod a teljes játékot, sőt már a premier előtt tudsz játszani. (egészen addig amíg van előfizetésed)
Konkrétan nem kell megvenni semmilyen EA-s játékot ha az embernek van előfizetése. (Max ha véglegesen a profilján akarja azt)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
sixpak
nagyúr
válasz voodoo98 #1342 üzenetére
60 euro volt a BF1 pre order, a megjelenés után pár héttel volt egy akció Originen, 35 euroért brhúztam a premiumot.
Az 95 euro, amennyit most fizetsz a játékért, pedig a premium rendszer megszűnt.
És erre jön még a kozmetikai szarokért bezsebelt pénz.
Tehát ugyanott van az ember, mintha alap+premiumot vett volna, jól ki van találva.....persze lehet én is hozzádobom még a deluxe-hoz a 15 eurot.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AliExpress tapasztalatok
- OTP Bank topic
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere