Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
Emberek! Nem tudja valaki, mi a francért van az, hogy újabb catalyst esetében 2-3 percenként 4-5 másodpercre teljesen beáll a játék 1 FPS-re? Hasonlót csinál szerverre csatlakozásnál is, mikor tölti a mapot, de az nem annyira idegesítő mint ez a megállás Nálam van valami elcseszve, vagy tényleg ilyen szarok az ati driverei? Ezt már nem nagyon akarom elhinni. MSI 6850-es kártyám van, 32 és 64 bites win7-el is ugyanúgy jelentkezik a probléma.
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
SimonYana
addikt
Még mindég gondok vannak Ati driverrel?
® SimonYana ®
-
deadwing
addikt
válasz Chalez #33604 üzenetére
Hidd el, nem nyüszögnék, ha csak kis röccenésről lenne szó.
Az a 4-5 másodperc mindig elég arra, hogy meghaljak... Bosszantó, idegölő, és tudnám még folytatni a sort
Csak arra nem emlékszem melyik driver után kezdte el ezt csinálni. Azóta 3-szor cseréltem oprendszert + SSD-t is tettem alá. Sajnos nincs változás.60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
gergo0328
senior tag
Aki eddig a BF3-ban csak a COD részleget látta annak itt a 64-es CQ videó ami igazán BF-es stílust adja vissza. Rengeteg tank autó quad heli és amit én nagyon vártam a repülőgépek[link]
-
válasz SimonYana #33607 üzenetére
Tudtommal pálya elején akkor van az akadás amikor feltekeri az órajeleket. Azután, játék közben a kibszott PB shotoknál csinálja. Érdekes, hogy 5770-el nem volt annyira vészes, de amióta 6970-essel játszok durvábban beakad. Dx11-ben sz@rt sem ér az a fekete négyzet amit csinál a PB, de arra elég, hogy az ember a haját tépje tőle.
Múltkor Bradley-vel mentem elkezdte lőni a shotokat, erre mire befejezte meghaltam azzal az üzenettel a kijelzőn, hogy "Suicide". Mondom mi a pics@?! Kilaggoltam a tankből és átmentem a saját fejemen vagy mi?
A másik amikor épp valami manővert csinálsz a helivel tuti, hogy akkor akad meg és csapódsz bele az első akadályba.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Źşë'
addikt
azért bele lehetne kötni 0:44nél a fák milyenek nem is beszélve a talajról 0:55nél JetGruppen alakult ki én is várom, de nem lesz egy akkora messiás szerintem... mondjuk ezt csak a látott media anyagok alapján mondom - tuti lesznek ettől sokkal szebb pályák is
meg nem tudom, én nem vagyok elájulva azért a leomló épület törmelékektől, de nem is mondom hogy rossz, csak az egekbe magasztaljáktény cod-tól fényévekkel messzebb van! meg azért azt a tényt is mérlegelni kell h ez lehet h konzol?!
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Def26
félisten
-
deadwing
addikt
Értem. De vajon miért driver függő a dolog? Szánalom, hogy emiatt kell fél évvel ezelőtti drivert felpakolnom... Gr.
Mondjuk az is furcsa kicsit, hogy nem nagyon olvasok erről sehol. Ezek szerint mindenki másnak jó, és nálam nem kerek valami. De vajon mi?
Legközelebb sajnos csak holnap késő este fogom tudni kipróbálni régebbi catalystokkal, de ha van konkrét infóm, majd megosztom jól. Hátha másnak is hasznos lesz.60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
macman507
aktív tag
Gondoltam ez érdekelheti a BC2 rajongókat: Battlefield 3 Gamescom
1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
-
Def26
félisten
válasz McCartman #33620 üzenetére
Az sem normális aki ennyi pénzt ad egy laptopért.
Főleg nem ATI kártyával.
Egyébként ezt néztem ki magamnak. Részletre venném, ha van éppen kamatmentes. És olyan 40-50% -ot be is fizetnék.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
SimonYana
addikt
Nem tudom milyen a NVIDIA GeForce GT555 2GB VGA , de a GTX560-al előfordul , hogy néha meg akadt az BF2 , de azért egészen jól vitte!
Viszont én nem gondolkodnék laptopban játékra!
Akár milyen kemény , akkor sem ér fel egy asztalival , vagy fél milla az ára![ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
madgie
titán
Előbbi aranyköpés: 1000 ticketes Atacama, 300 körül csatlakoztam, nem is nagyon ment, baserape-elt is pár csipa, így bőven mínusz k/d-ben voltam. A legvégén kilőttem a másik csapat "főhelisét" SV98-cal, aki olyan 59/12 körül járt, erre benyögi, hogy csalok. Hát majdnem lefordultam a székről röhögésemben, volt vagy 15 killem összvissz, biztos ilyen egy cheater statja
-
-
Neoteric
addikt
válasz gergo0328 #33624 üzenetére
Unokatesóm Travelmate-je egy év alatt faszán leamortizálódott, mondjuk használta is keményen az egyetemen..
Egyébként az igaz, hogy notin csak 15.6", de annyira nem vészes az, mert a noti képernyőjét sokkal közelebbről nézed (legalábbis én), mint a pc monitorját.
Kipróbáltam notin BC2-t, 1366x768-on, med grafon (dx9, hbao off, bloom off) produkál 30-40 fps körül. i3 330 (2.13ghz), nv GT330M, 4gb ram. Sajna szeptembertől így leszek kénytelen játszani koli miatt..PSN: ne0teric_sAN
-
megint én
őstag
Emberek, nem tudjátok mi a véres f... lehet, hogy minden egyes szerveren akad kicsikét a játék? Persze van ahol kevésbé, az FPS nem nagyon megy 100 alá, inkább serverlaggra gyanakszom. Lehet már terheléstesztekik a BF3-at???
-
pohár
félisten
válasz madgie #33627 üzenetére
hát befosok, egyszer menjünk már együtt játszani, én sose találkozok ilyenekkel
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
-
madgie
titán
válasz Illusion1010 #33640 üzenetére
Jé, tényleg, még olvastam is, csak rövid az eszem
Szerintem vagy 12 éves.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés