Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz dokee78 #70500 üzenetére
Teljesen random vannak benne a cuccok, tehát van hogy már az első fegyver battlepack tartalmazza a coyote-ot, de van hogy csak az utolsó...
(#70497) kisza25: Ump-9-re még mindig nincs meg a zöld lézer ?
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
kisza25
félisten
válasz Snip3r_HUN #70501 üzenetére
nincs, ez egy fos komolyan, nem tudom mikor akarja megadni
dokee78: nézd meg nálam milyen intelligens a cucc 3400 kill 1600 óra aztán nincs meg a zöld lézer arra a fegyverre amit az első 100órában maxoltam ki[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
@rglaaf
veterán
-
lotTóni
tag
Egy vitás kérdés lezárásában kéne egy kis segítség :
Ha fixálva van az fps,az kihat a játékos teljesítményére?
Akivel éppen vitázom egy jutyúbceleb videója óta zaklat ezzel...
Előre is köszi a választ!....two beer or not to be....
-
MODERÁTOR
Van valami infó, hogy a következő javítás mikor érkezik?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
tom_tol
addikt
Az utolsó patch által "ellopott" dog tag-ket mikor fogja vissza adni ? ACE 23-FY-JS
-
@rglaaf
veterán
válasz Snip3r_HUN #70509 üzenetére
a fegyverre gondoltam valami assigment kell hozzá?
PSN:BiZzare_0 ️
-
törölt tag
Most vettem észre,hogy amint bemegyek az options menübe egyből kifagy a játék Ki tudja mióta van megnyekkenve?
-
SkyS1gn
félisten
válasz iMaverick #70498 üzenetére
Azt magyarázzák hogy eleve nem fér bele a keretek közé, mivel rombolhatóságot, terrain azaz "föld" "természet" alapú pályát akartak.
Az elején volt minden persze, de ott is ki volt kötve a fenti dolog, ezért eleve halott volt az urban. Mondjuk akkor minek rakták ugye bele a kérdőívbe. No mindegy
Te is ubant szerettél volna? Én szeretem a természet ihlette mapokat, paracel pl, naval strike mapok. Meg dzsungeles tényleg régen volt.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
petymeg
addikt
Üdv,
az elmült pár napban azt vettem észre hogy fél óra játék után kidob szinte bármely szerverrő, "Could not join server (1) üzenettel, piros sávban az alján. Ez ugyan mitől lehet?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
fornettisuti
veterán
érdekes, ha ati kártyás gépnél lenne ez a hiba akkor azonnal a "szararadeonvegyé'ződkártyát" "nvidiávalsosincshiba" -zöld fanboyok jönnek.
úgyhogy szar az nvidia vagyél radeont!iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
kisza25
félisten
válasz fornettisuti #70529 üzenetére
sz@r nv, sz@r AMD vegyé S3 Pro-Savage-t
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Snip3r_HUN
addikt
.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
@rglaaf
veterán
elég tróger a mai postok minősége
PSN:BiZzare_0 ️
-
iMaverick
addikt
válasz kriszpontaz #70531 üzenetére
S3 Trio vagy Trident 9000?
Egyébiránt annó az S3 Trio64-em egy Mighty Vodoo2-es 12MB-s társkarival nagyon jól szuperált... Quake 2, Half-Life... Hmmm régi szép idők. (Emlékszem a Quake 1-hez is jött az a GLQuake "patch"... Hát majdnem leraktam az agyamat az asztalra. )
(#70535) VAN der BOSS:
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
eugabesz
őstag
válasz Jeollam #70533 üzenetére
De...egy párszor már leírták/tuk itt...de a win10 miatt kavart kicsit be a GGC stream...azóta nem is tudok olyan helyre menni ahol az van...pbbans streamelt szerverre igen...
Csak mellesleg jegyzem meg,hogy ez a csapat már nem az a csapat,aki majdnem tökéletes csalószűrőt futtatott,kis csicska kölkök a mostaniak,látszik is a programjukon.Nem csak én kínlódok vele,hogy ártatlanul meghurcoltak.Csak én ismerek vagy 3 embert,akit csak a GGC bannolt...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Jeollam
aktív tag
ki futott modiért? El vagy tévedve. ha már mindenki szét offolta a topicot, akkor én miért ne kérdezhettem volna meg? Mellesleg, ennek több köze volt a topikhoz, mint a te hozzászólásaid. Ne itt sírj.
UI: Máskor gondold meg hogyan beszélsz másokkal, vagy kérd meg anyukádat. Akkor talán nem kapsz majd időbüntit. Nem illik így beszélni mással.
eugabesz: Értem. Havert is bannolták, de nem csalt. Ilyen ez sajnos..
[ Szerkesztve ]
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
Gyula84
veterán
válasz Jeollam #70540 üzenetére
az a baj hogy az ilyen "bakik" miatt nem lehet tudni ki csal meg ki nem egyik BL-es haver is csalt ő saját maga mondta, hogy gyorsabban fejlődjön aztán elkapta a PB és ment a BL fórumon a sírás, hogy ő aztán nem csalt igazságtalanul lett kidobva ugye aki nem ismerte az még talán hitt is neki
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
- = Zk = -
félisten
ilyen volt vkinek?! mi volt rá a megoldás?!...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
regener
veterán
válasz - = Zk = - #70542 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
-
eugabesz
őstag
válasz Gyula84 #70539 üzenetére
Biztos te...pont fordítva van..a PB szinte csak az ingyenes tömeg csalásokat fogja meg,azt is csak akkor,ha nem frissíti az adatbázist a koma...mert addig amíg frissít,azt sem látja.A GGC és a PBbans külön és más fajta csalószűrőt használ,általában MD5 alapút.Csak hogy a pb-s admin a GGC bant nem veheti le.A GGC-s,amíg a pb admin nem engedélyezi,nem veheti le...és a kör bezárult.Nem is értettem elsőre ,mit szeretnének...aztán mikor rájöttem,na gyerekek,mondom ez a 22-es csapdája.De hogy a fenébe lehet ilyet csinálni??
Am,utána néztem.A GGC admin 20 éves,német illetőségű,a pb admin pedig egy amerikai 21 éves gyerek volt,legalább is,akivel én leveleztem.Erről ennyit.(Jah,még valami...a pb admin elismerte,hogy nem bizonyított ,hogy csaltam...tehát?)
[ Szerkesztve ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Gyula84
veterán
válasz eugabesz #70545 üzenetére
ebből látszik hogy te sem vagy tisztában vele mert a PB is használ ugyan úgy md5 alapú szűrést amikor cod4 admin voltam akkor biza a GGC csak streamelte a PB banjait.. azóta lehet változott na mindegy nem vitázok veled mert egyszerűen nem lehet
de mi a baj azzal hogy 20éves valaki? értem hogy 3x fiatalabb nálad de akkor is ők is tudnak jó döntéseket csinálni és tudnak 50évesek is rosszat
What is GGC-Stream and how does it work?
GGC is a free anti-cheat streaming service for online games who use Punkbuster by Evenbalance. This service is about to identify cheaters and to ban them from all servers who stream to GGC. The website supports the german and english language!
So, why did you need an additional streaming services on your server besides of Punkbuster? The awnser is quiet easy. Punkbuster kicks cheaters only, but GGC will ban them for all the time. So "Punkbuster Only" give cheaters a second chance, "Punkbuster & GGC" ban them after first time of cheat detection. NO cheater should get a second chance!
So if someone cheats on GGC streaming server and is detected by Punkbuster or any additional checks, the PB Guid of this cheater will be added to GGC banlist. From this time on the player is banned from every server who also stream to GGC. The banlist ist btw. stored by GGC and not on every single server. So there is no chance of lagging issues caused by stream.
http://www.ggc-stream.com/[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
iMaverick
addikt
Tegnap este végre (?) én is belefutottam egy csalóba... Hát nem szakadt le a gyerek (csaj?) pofája, az biztos... Szép notóriusan irtotta a csapattársaimat és engemet is: falon keresztül és a BF4 azt sem tudta kiírni, hogy mivel... Kettes ranggal volt bent és 21:0-nál tartott, mire kivágta az admin. Bájos.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest