Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeZol
őstag
-
BeZol
őstag
válasz Carasc0 #20893 üzenetére
2560x1440, HIGH, csak kivettem a 16szoros anzitróp szűrést, azt hiszem minden mást benthagytam, és semmi akadás, nem néztem hány fps, de bétával játszottam anno, ott kb. 85fps volt ezzel a beállítással, de haverom 1920x1080-ban tolta, ugyanilyen beállítással, úgy pedig 110 fele volt neki, igaz az i7-4770k-ja a 4.4ghz ellenére is 90+% felett pörgött így
MSI afterburnerben néztem a kihasználtságot, nálam a proci sosem ment 40% fölé, a vga pedig végig 99%-on pörög. Ha gondolod megveheted a gépem, eladó , vagy vegyél egy 6magos amd procit ha a tesztek alapján stimmelnek. Az i5-ösök nem tökéletesek ide, erre még bétából emlékszem, a te procid pedig egy mostani i5 szintjét hozhatja, szóval lehet be-beakadoznál néha 64fővel, de puding próbája az evés. Ha nem menne rendesen és idegesítene a percenkénti beakadás (legalábbis ilyesmiket írtak), akkor nemsokára olcsón tudsz fejleszteni, és vagy veszel i7-6700k, i7-7700k procit (akár használtan), vagy használt i7-5820k-t, vagy AMD féle 6magosat (8magos túlzás szerintem), de szerintem még az amd-féle új 4mag8szálas sem lehet rossz, és akkor mostani i5 árban kaphatsz mostani 4magos i7 teljesítményt, de ezek csak később érkeznek, és amennyiből újonnan meglesz az AMD, annyiból fog kijönni a használt Intel konfig.
Tehát durván 30ezer Ft alaplap (amd esetén inkább 40ezerre saccolnék), kell 16gb ram (kb. 45ezer), egy proci (hát mostani 7700k áron érkezhet 6magos amd, és talán 60ezerből megáll egy 4mag8szálas amd, 90-100-ból egy 6magos), és akkor már csak procihűtő kell, ami 10-15ért biztosan akad egy jóféle, tehát minimum 150ezer Ft-ot kéne költened, és egy új tápegység sem ártana, ha már 5-6 éves a géped, biztos ami biztos alapon, és akkor ha 6magos procit veszel, akkor újabb 5-6 évig szerintem nyugi lenne.
Én downgradelésen gondolkoztam i7-3770k-ra, de 4.4ghz-es tuninggal hozza a 3.8ghz-es i7-5820k egyszálas szintjét, szóval még nem tudom, de az biztos, hogy itt fekszik a régi gépem gépháza, tápja, ssd, hdd, és csak a fentebb sorolt alkatrészek kellenek bele + vga, a mostaniból pedig kiszállnék, mert tegnapi napig csak wow-oztam, az meg csak 1szálat terhel, egy vacak új pentium proci is elég lenne hozzá
Szóval mivel mind3munknak teljesen ugyanaz a vga-ja, biztos h ilyen szempontból nem lesz problémád, csak a procid miatt lehet para, de operations módban van 40 fős is, szóval ha bajban lennél 64 fővel, akkor lehet visszább menni, a vga pedig bírja az 1440p-t is high-on (ultrát nem néztem, mert alapból ezt rakta be).Hát nem árt a kollegákkal együtt menni, bár 64fővel olyan sokan vagytok, hogy nincs jelentősége operations-ben, mert tulajdonképpen egy 64fősre hízott rush módról beszélhetünk, mindenhol lesz valaki
Még a pályákat sem ismerem, de amiken voltam, ott látni, hogy vannak fixen járatott camphelyek, gránátdobálási trükkök bizonyos helyekre, vagy tankkal fixen campelhető részek, ezeket el kell majd tanulni másoktól.
Skill, hát most így utólag becsatlakozva az alap fegyókkal semmire nem megyek. Elhordanak, lassan lőnek, és alig sebeznek + a pályát sem ismerem, és a 80+ szintesek röhögve ledarálnak a legjobb fegyókkal. Ez konkrétan úgy érzékelhető, hogy ha én kezdek lőni előbb, akkor mivel 1-2 golyóval több kell (+még el is hord), sanszos h én halok meg előbb, ő meg max 30 élettel túléli ha jobban játszik, és ugye jobban játszik, mert 80+-os szintű, és akkor vannak olyan squadok, akik kb. legangelnek. Sehol senki, majd egyszerre látod meg a 3-4 srácot, és ha le is szedsz 1et, a többi felkapja és mennek tovább.
BF3-at alig játszottam, megvettem, toltam 1 hetet, és letöröltem, hardline ugyanez. Bad Company 2-vel játszottam viszonylag sokat, de csak hardcore módban. Én a gyalogsági harcokat csipázom, és ott még jobban arra volt kihegyezve a dolog. -
sixpak
nagyúr
válasz Carasc0 #20924 üzenetére
Ha van rá keret, akkor vedd, enni nem kér.
Nem tudom hogy néz ki a játék alacsonyabb grafikai beállításokkal, de gondolom nem csúnya.
Azért még mindig ez a legszebb játék a piacon.
Viszont ha a gépfejlesztés félrerakott, összegyűjtött pénzből, apránként megy, akkor az előbbrevaló.Csalók vannak, de kevés az olyan hülye, aki úgy játszik, hogy egyértelműen meg lehet állapítani.
A legtöbben okosan használják, fizetett a játékért és a csalásért is, gondolom visszafogják magukat, elég az, ha mindig a scoreboard tetején vannak.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Laraxior
titán
válasz Carasc0 #20957 üzenetére
Cdgalaxisban is 9990
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Olympos
aktív tag
válasz Carasc0 #20968 üzenetére
Beteszed a kosárba, fizetésre kattintasz, ott a Checkout as Guest és a következő oldalon megadott email címre küldi a kulcsot.
Kell mobiltelefonszámos verifikáció, csak tudd! Legalábbis a regisztrációs verziónál kellett, a vendég opciónál nem tudom.
Nem a PayPalra küldi!
[ Szerkesztve ]
-
Olympos
aktív tag
válasz Carasc0 #20970 üzenetére
@Carasc0: te mi a franctól félsz ennyire???
fizetés előtt persze hogy a paypalra dob, mert ott kéri a paypal jelszót. olyan, mint amikor bankkártyával vásárolsz és egy pillanatra az otp, erste stb. banki fizetős oldalra dob, ahol megadod a kártya adatokat...attól még nem a bankba küldik a vásárolt csomagodat, hanem ahova kéred.írd le egyszerűen, hogy dobozos verzióra vágysz, de már napok óta vacillálsz, hogy veszed vagy sem...
regisztrálhatsz is, ha akarsz, de már írtam, hogy NEM a paypalos email címre küldi a kulcsot.
-
Olympos
aktív tag
válasz Carasc0 #20987 üzenetére
1. Options / Gameplay / Advanced / Network Performance Indicators.
(Azért villog, mert csomagvesztésed van az internetforgalomban. Ha sűrűn van, az nem jó. Nem biztos, hogy a neteddel van a baj, egyszerűen nem regisztrálja a találatot.)2. Multiplayer / Custom Servers / Hardcore.
Itt van TeamKill.[ Szerkesztve ]
-
bivalyolo
őstag
-
arpii
tag
válasz Carasc0 #21058 üzenetére
Nem jól érzed, csak még szokatlan neked Kb. 3-4 óra alatt rá lehet jönni a dinamikájára, de aztán akkorákat lehet rage-elni, hogy az eszméletlen. Assault, medic, úgy ki tud söpörni egy squad-ot, mint ha ott sem lett volna Support soha nem vagyok, szóval azt nem tudom milyen
A sniper puskákon tudod állítani a cél-távolságot a V-vel alapértelmezésben. Ez azt jelenti, hogy pl. 150m-re állítva a 150m távolságra bemért célpontodnál pont a célkeresztbe fog becsapódni a lövedék, de pl. 200m-re lévő célpontnál már jóval fentebb kell leadnod a lövést, hogy eltaláld.
A kaszthoz van kötve az a fegyver, amit unlock-olni akarsz. A szám pedig, hogy a kaszt hányas szintjén fog megnyílni a cucc. -
N@idia
őstag
válasz Carasc0 #21120 üzenetére
Az úr meghallgatott, mert az orosz dlc-ben biztos lesz havas pálya
"
ENTER THE WAR’S BIGGEST FRONT WITH THE RUSSIAN ARMY AND FIGHT IN SNOW-COVERED RAVINES AND A FREEZING ARCHIPELAGO IN 4 NEW MAPS. "[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
sixpak
nagyúr
válasz Carasc0 #21120 üzenetére
Az orosz dlc-ben gondolom lesz az is...Tegnap volt egy olyanom, hogy felélesztett egy tag, de nem tudtam mozdulni, nem is láttam a fegyverem.
Persze közben nyomogattam mindent, majd amikor nyomtam egy redeploy-t, akkor vagy 200 méterrel odébb estem össze.
Tehát valószínűleg mozogtam/mentem, csak nekem tűnt úgy, hogy nem mozdulok az élesztés helyétől.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Rigormortiis
veterán
válasz Carasc0 #21134 üzenetére
Custom gamesben időszakosan szokott lenni armored kill (azt hiilszrm, bf3 után), itt több jármű van gyorsabb spawn rateval és sniperek nélkül.
Tényleg basszus simán kiadhatnák az armored kill dlct ismét egy az egyben a bf1 endzsinjevel. Best bf dlc ever (a vietnám után).
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Rigormortiis
veterán
-
Frod
addikt
válasz Carasc0 #21345 üzenetére
...tudom, hogy mit jelent a season pass, és hogy megkapom mindet, de azért köszi
jövőig nem várnék, mivel ősszel jön az új battlefront, és ha a pc-s számokat nézzük akkor az végképp elviszi a még aktív állomány nagy részét.
ha szerencsénk van nyáron csak beesik valami leárazás.Do you see the white shadow?
-
Laraxior
titán
válasz Carasc0 #21352 üzenetére
Vedd meg hamar
Holnap este vagyok,ha eppen jatszol, felugrok skypera, ha megtalalom. Afiokom.
Visszatettem az MKX-et... Jo hogy van benne ujdonsag, az a Shao Kahn Tower"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Carasc0 #21355 üzenetére
Nekem? Hogyne.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Rigormortiis
veterán
válasz Carasc0 #21470 üzenetére
Azt is teszem De anno, amikor még pcn starcraftoztam és wowoztam, ott emlékeim szerint nem igazán lehetett csalni. Persze, lehetett karaktert venni, de effektive csalni nem (max raideken exploitolni).
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
deadwing
addikt
válasz Carasc0 #21489 üzenetére
Mi a baj? Az, hogy alapból annyira kevés map van, hogy azokat adják dlc-ben amit már alapból ILLETT VOLNA beletenni. Ez a bajom.
2 év múlva ha így haladunk, 3 map lesz összesen, aztán arra is majd tapsikolnak az emberek hogy jóóóój kaptunk még 2 mapot 20 euróért...
Érted ugye.60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest