- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaGi91
senior tag
válasz
RainbowDaddy
üzenetére
Nekem be se tölt. Loading közepén jön a DC. Mindegy nem foglalkozok vele. Csatlakozok daveoff kollégához és dobom én is a levesbe

-
RaGi91
senior tag
Tegnap sikerült megoldani a server disconnected problémát úgy, hogy kitöröltem a dokumentumokból a BF1 mappát. Elveszett ugyan a single player mentésem és minden beállítás, de legalább felengedett a szerverekre.
Ma ismét játszanék és láss csodát megint "Server Disconnected".Minden indításnál töröljem a profilom és konfigoljak be mindent? Próbáltam, hogy visszarakom a régi profilt, de úgy se jó. Érdekes.
Szomorodjanak meg mostmár tényleg.

-
RaGi91
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkor megnyugodtam, hogy nem vettem meg semmit pluszba. Kicsit azért titkon reméltem, hogy javult valamit a helyzet, de végülis nem csalódtam. Ugyanolyan rossz, mint volt.
Másik, az AMD videokártyás lézer/diszkó fény bugot javították már? Tudjátok, mikor néhány pályán egyszer csak elkezd menni a vakító lézerfény mindenhova.
-
RaGi91
senior tag
Sziasztok!
Pár hónap után újra elővettem a játékot. Csak az alap van meg. Gondoltam lövök párat, de egy szerverre sem enged fel. Server disconnected, lost connection. Mindenhova, minden módba. Kieg nélkül már játszani se lehet vagy mi a bánat van itt?
-
RaGi91
senior tag
Ha a győzelemért akarsz játszani akkor játsszál valami kompetitívebbet, mert itt 32v32-be csakis a szerencsén múlik. Mert egyedül nem váltod meg a világot az 100 és ha agyhalott a csapatod nagy része, akkor mehet bármivel, attól még agyhalott marad. Én ezen sose húztam fel magam, sose zavart. Embere válogatja gondolom.
Még 5v5-ös csapatjátékokban is elég 1-2 agyhalott a csapatba és máris 3x nehezebb nyerni, nemhogy 32 fővel.
-
RaGi91
senior tag
válasz
Carasc0
üzenetére
A fegyver sebzése: Az egy sima 2D-s diagramm. X tengelyen a távolság(közted és akire/amire lősz), Y tengelyen a sebzés. Ennyi.
A zónás dolog alatt nem tudom mit értesz pontosan. A "V" gombot? 75,150,300m? Mert ha igen, akkor az annyit tesz, hogy a célkereszt 75m távolságon van középen, 150-en, vagy 300m-en.
Példa: Fejre akarsz lőni és 250m-re van tőled a célpont, beállítod 150m-re a fegyvert és picit fölé kell célozni.
Ha 300m-re állítod, akkor pedig kicsit a feje, alá, mert ugye a célkereszt 300m-en van.Amúgy meg nem minden sniper kemper. Lehet normálisan is játszani vele, nem kell mindenképp a hegyen ülni. Aki azt mondja, hogy ne menj sniperrel, mert akkor kemper noob vagy, az csak hülye. Másrészt, meg nehogy megmondja már valaki, hogy mivel játsszak és hogyan. Miezmár.

-
RaGi91
senior tag
válasz
Carasc0
üzenetére
Az egész jó már. Az enyémnek 32ms, de nem is játszok rajta. A monitorok átlagba 10ms környékén állnak meg. 20ms már észrevehető autós szimulátoroknál, vagy FPS-eknél, de szerintem ha csak úgy játszogatsz, akkor nem jelentős. Azon még én is ellennék, pedig érzékeny a szemem.
-
RaGi91
senior tag
válasz
jety91
üzenetére
Fél méterről bárkit megölsz, ha eltalálod a sniperrel. Ugyanis ha olyan közel van, akkor lövés+melee mehet szinte egyszerre és egyből megdöglik. Sokat öltem így, mondjuk én mindig megyek előre. Ha pár méterrel messzebb van, akkor már elő kell venni a pisztolyt, ami sokszor sok idő és addigra ledarálnak.
-
RaGi91
senior tag
A Giant's Shadow map megjelenése után kb. 1 hétig játszottam, akkor abbahagytam, most pedig adtam neki még egy esélyt. Hát gyerekek ez jobban laggol, mint eddig. Hogy lehetséges ez?:S Kb. 20-al kevesebb átlagfps-em van Amiens-en. ... -.-

Gépfejlesztésig, megint félreteszem

-
RaGi91
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Ahhoz nagyon telibe kell találni. Nem elég csak a dartok felének. Előtte meg kell szórni és telibe dobni. Egyébként esélytelen.
-
RaGi91
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Nem elfelejteni, hogy ez nerf előtt volt. Azóta a dartsot nerfelték, attack plane nerf.
-
RaGi91
senior tag
válasz
giornalista
üzenetére
Hát ha 30-50 fps a cél, akkor igazad van a középkategóriás kártyával, csak sajnos úgy játszhatatlan minden. 60hz is ganaj, nekem bántja a szemem, ha sokáig nézem közelről. Ez van.
-
RaGi91
senior tag
Ugyanmár. 2017 van. Az a cél, hogy az emberek folyamatosan upgradeljék a PC-t. Erről van szó. Ezt a legkönnyebb elérni egy nagymúltú AAA címmel. Biztos, hogy meg tudnák, oldani, hogy jobban fusson mindenkinek, de ez nem igazán érdek. Szerintem hanyagoljuk a témát és beszéljünk a UPC-ről, ja bocs, rossz topik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Am a TF2-t tényleg húzós itt megemlíteni, mivel ahogy az kinéz nem csodálom, hogy elfut minden ganajon.
-
RaGi91
senior tag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Nem értem, ha a TF2 nevű förmedvénnyel képes vagy játszani, akkor mi bajod lehet ezzel? Olyan ingerküszöbbel kéne rendelkezned már, hogy ez a játék meg se rezzent. Ejj.

Amúgy 2 idegesítő bug van csak, amivel én találkoztam. A láthatatlan falak amibe megakad a lövedék és a revive bug. A többi simán belefér. Majd idővel javítják.
Egyébként van olyan jó bicikli, ami jobb, mint egy rosszabb lexus.
-
RaGi91
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Még így is jobb, mint az előzőek induláskor. Csak néhány gamebreaking bug van, de azok ott vannak alaposan. Pl. Revive bug, ló beszorul, k-bullet, rgb villódzás.
-
RaGi91
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Attack plane-be csak sqad társak spawnolhatnak be. Tankba bárki, bomberbe bárki. Ezért vagyok egyedül zárt sqadba mindig, mikor attack plane-el repkedek.
-
RaGi91
senior tag
válasz
guftabi96
üzenetére
Én csak akkor zárom le, ha attack plane-ezek és nem akarom, hogy egy random idióta folyamatosan lövöldözzön a gunner állásba jelezve mindenkinek, hogy "HELLÓ JÖVÜNK". Mondjuk a nagyon elszaporodott fighterek miatt nem lenne rossz egy folyamatos gunner aki tudja mit csinál, de általában nyomingerek ugranak be, akik többet ártanak, mint használnak.
-
RaGi91
senior tag
válasz
sixpak
üzenetére
Múltkor láttam, az én csapatomba volt, de arra sem méltattam, hogy hozzászóljak. Még én szégyelltem magam.
@Reit 5 perc után ne ítélkezz. Azt kijelenteni, hogy 0 skill, kicsit durva. Van skill cap bőven. Többfajta stílusban is lehet érvényesülni, igaz némelyik nem ad sok pontot.
-
RaGi91
senior tag
Tényleg passz. Egy dologban "jobb" a gépem a tiednél, hogy nekem 16GB ramom van, de az is ddr3-as.
Szervertől nem hiszem, hogy függ, mert amikor én betöltök MAX. 2 ember ready-zett be, de általában még senki. Lehet szerencsém van. Legalább ez működik, mert FPS-em az nem igazán van
-
RaGi91
senior tag
válasz
giornalista
üzenetére
Hát igazából csak a repülőről tudok nyilatkozni, mert tankozni sose tankozok.
A te repülőd a lezuhanástól számítva 2 perc után spawnol. Ha hamarabb spawnol valamelyik, akkor az vagy lezuhant csapattárs gépe, vagy új elfoglalt pont, ami ad gépet (pl. Monte Grappa, Sinai Desert).@bul7 Passz. Én mindig elsőként töltök be (SSD-n van), pedig nincs egy combos gépem. Mindig vannak még gépek.
-
RaGi91
senior tag
válasz
whitezo88
üzenetére
Vannak olyanok igen. Az elején aki hamar betölt, az nyer, utána pedig szerencse. Én néha repülőre szoktam várni. Conquesten a repülő lezuhanása után 2 perc múlva spawnol. Ha leszednek, gyorsan megyek egy kicsit infantry és kb. 1.5perc után redeploy, ha addig nem haltam meg. Legalább addig sem ülök tétlenül.
-
RaGi91
senior tag
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Az fps-t nem korlátozza sem a monitor, sem pedig a kábel. Ezek csak a frissítési frekvenciát korlátozhatják.
Vagy a v-snc van bekapcsolva, vagy játékban (konfigban) van korlátozva, vagy pedig driverben. V-sync-et vedd ki, sok esetben input laggot okozhat. Ha bevan kapcsolva, akkor nézd meg milyen nélküle és ha nincs nagy tearing, vagy nem zavar, akkor ne is kapcsold vissza.
-
RaGi91
senior tag
Nálam csak annyi a baj, hogy szinte scout only vagyok. És a flickshot nem megy úgy 60 fps-el, mint mondjuk 120-al. De nem baj, majd költözés után úgyis gépújítás lesz.
Pénzen vett skill
LoL. A folyamatos kép nem fog megtanítani lőni. Tankozni, supportolni, assaultozni lehet 60 fps-el is, ott több golyó van a tárba, belefér, ha az első golyó mellé megy.Lehet itt vitatkozni, hogy elég a 60 hz. Ja, van akinek igen. Az én szemem mocskosul érzékeny és monitort kellett cserélnem, mert megfájdul a fejem, ha 60hz-en olvasok órákat. Mozgóképnél/játéknál nem fájt, de állóképnél látom, hogy villog
. Ha van lehetőség 100+fps-re, akkor miért ne?...? Főleg, ha sokkal jobb és folyamatosabb a kép. Ha egyszer megszokod nincs visszaút.A jót könnyű megszokni, de 144hz után visszamenni 60-ra esélytelen.
-
RaGi91
senior tag
válasz
üzenetére
Mert 58 az kevésnek számít. PC-n fps játékoknál 50-60 fps az semmi. Ennek max a konzolosok örülnek. Mondjuk nem tudom konzolokon mennyi a limit 30,vagy 60, de nem is számít. Hiába tud a monitorod mp-enként csak 60x frissíteni a 60 fps attól még nem túl sok. 100 fölött érezhetően simább a játék.
Rengeteg vitát olvastam már, hogy nem számít mennyi fps-ed van 60 fölött, mert a monitor úgyse frissít annyit, de mégis az bizonyult igaznak, hogy számít. CS:Go-ba is érződik ha 120 fps-re leveszem, majd kiengedem és lesz 200-250, hogy sokkal folyamatosabb és jobb. Örülnék ha lenne 100+ fps-em folyamatosan, sokkal jobban menne, de majd talán később

-
-
RaGi91
senior tag
válasz
Zso Ro
üzenetére
Ahogy raubisoda is mondja. A béta bugos volt és a 42% volt a jelenlegi 100%. Ill. a teljesítmény is változott jócskán. Szerintem el fog döcögni, de fps igényesebb mapokon, ill. ha bejön a gáz, időjárás, stb. meg-meg fog nyekkenni az fps alaposan.
@Aventador91 Vagy becsukja addig a szemét és akkor nem látja, hogy kevés az fps és laggol, nem?
-
RaGi91
senior tag
válasz
Zso Ro
üzenetére
Igen, annyival rosszabb. Ha karon lősz valakit alig sebez, akkor is ha épp szalad és te mellbelövöd, csak útban van a karja és azt találod el. Hozzájön még, hogy 2mp újrahúzni, egyből nem éri meg a többi sniper fegyver mellett.
Persze, ha nagyon jó vagy bolt-action-el, akkor még mindig jó.
-
RaGi91
senior tag
Ez most ugye vicc? Remélem az, mert ha nem akkor itt gondok vannak. Nem véletlenül van majdnem minden konzol porton aim assist. Na mindegy nem megyek bele. Aki nem PC-n játszik úgyse ismeri el, mert nem érti (tisztelet a kivételnek).
@Aventador Ne mondd már, hogy leülök pl. kajálni, addig belövök valami videót, mert épp nincs mit nézni közbe és tekergessem a vidókat...
Na mindegy. -
RaGi91
senior tag
válasz
üzenetére
Én csak youtube-on szeretném, ha a montage-ok, meg hasonlók szét lennének szedve, vagy legalább odaírva, hogy PC vagy konzol, mert amikor konzolos infantry videót látok és nézem, hogy úgy megy a gyerek mint C3PO, akkor rosszul vagyok. Engem csak ez frusztrál, egyébként teljes mértékben értem, hogy miért játszanak annyian konzolon. Mert ÓCCÓ és 100x könnyebb "jónak" lenni, mint mondjuk pc-n, ahol sokkal nagyobb a skill range.
-
RaGi91
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Nem kell többet szúrni
Minél tovább húzod ki, annál többet sebez..
Ejj barátom még ezt se tudod?? Bújj vissza a tankba
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
RaGi91
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Tévedésben élsz barátom. Tankban ülni egyszerűen unalmas. Nem kell igazán célozni tudni, a reakcióidő is elhanyagolható. Nem fognak egy lövésből kiszedni. -----> unalmas.
Legalábbis számomra. Majd ha nyugdíjas leszek és a reakcióidőm elég magas lesz ahhoz, hogy még autóba se merjek ülni, majd akkor talán, de még akkor is túl könnyű lenne

-
RaGi91
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Másodjára írod az irigykedést "iligykedésnek". Kezd felhúzni. Ha nem direkt van, akkor szégyelld magad, ha pedig direkt, akkor meg azért.
-
RaGi91
senior tag
Másnak is offline? Kicsit kezd felhúzni, hogy esténként mikor játszanék rendszerint offline ez a fos. Értem én, hogy hétvége meg csúcsidő, de azért nemár.
-
RaGi91
senior tag
válasz
pendre54
üzenetére
Ha egy scout bemegy foglalási pontra, ott semmit nem ér, már nem azért. Nem tud 1shotolni, 2 lövésre esélye sem lesz Assault, vagy support ellen. Többet ér vele, ha megfelelő távolságban 1shotolja az embereket, mintha berohanna meghalni rambó módjára azzal az indokkal, hogy HELÓ SEGÍTEK.
Amíg nem 300m-re hasal egy dombon és kb 10-ből 1x találja el a mozgó embert, mert éppen azon gondolkodik, hogy mennyire kéne fölé, meg elé lőni, addig nincs baj. -
RaGi91
senior tag
Na az AA végre rendben van. Nem OP, nem gyenge. Martini nem vészes, még mindig használható.
A teljesítmény is jobb lett. Egyelőre tetszik a patch, mondjuk még koránt sem tökéletes, de már játszható minden pálya
-
RaGi91
senior tag
válasz
daveoff
üzenetére
Mivel felkarra és testre 0.9x, valamint lábra és alkarra 0.75x sebzés-t adtak neki, kicsit elenyésző lenne, ha mellé még 10mp-ig állsz egy ammo dobozon, hogy visszakapj 10 golyót. Húzós már így is.
Szerk.: Egyébként, ha jól értelmezem, nem lesz 5 golyó a tárban, hanem a support ammo doboz ad vissza 5-t, nem pedig egyesével. Elsőre engem is behúztál a csőbe

Megpróbálják balanszolni a nerf mellett. Mivel szinte csak martinizek, kíváncsi leszek ez mennyire sikerül.
@Frod Fixed Martini-Henry dealing too much damage to most body parts. It is now affected by a 0.9 multiplier to the lower torso and upper arms and a 0.75 multiplier to the legs and forearms, like the other rifles with sweet-spot mechanics
Martini-Henry now resupplies 5 bullets at a time
-
-
RaGi91
senior tag
válasz
Richard
üzenetére
Nem, nekem is jó volt. Bétába 70-110 fps, megjelenéskor 60-90, most meg egyes pályákon nem megy 50 fölé.
Vicc.Érdekes fejlemény. A 6-7 éves Benq 21.5"-os monitoromat lecseréltem egy LG 34UC79G-re (2560x1080), és több lett az fps-em. Empire's edge továbbra is fos, Amiens, St. Quentin és Monte Grappa továbbra is villog az RGB minden árnyalatában. GG Dice.

-
RaGi91
senior tag
Spammelni a Q-t már nem szabad, mert cooldown lesz rajta. Ésszel kell. Sokszor mondjuk tényleg bugos, de mit várunk, amikor gyökereiben fos az egész.
-
RaGi91
senior tag
Én egyszer bespawnoltam egy bomberbe, épp zuhant, a pilóta kiugrott és fejjel lefele földet ért a repülő. Ott voltam az elülső ágyús üllésbe és forgott a gép. Nem robbant fel, csak forgott. Nem tudtam se kiszállni se átülni. Jó volt. Redeploy.
-
RaGi91
senior tag
válasz
Laraxior
üzenetére
30-80m-ig 1shot minden a martinival. Kedvencem. Viszonylag jól lövök, nem szeretek többszáz méterről lövöldözni, inkább az akció, a hangja is szuper. Mióta megvan szinte csak azzal megyek, ha infantry vagyok.
Szerintem a scoutot a legkönnyebb felhúzni, mondjuk lőni tudni kell, ha sok pontot akarsz 1 körben.A pilótám már majdnem 7-es. Attack plane only. Ha nincs enemy AA kemper, vagy a csapat tudja, hogy szedje ki az AA-t, akkor megy az aprítás.
Engem ez a 2 dolog vonzz a játékban. A rifle és a repcsik.
-
RaGi91
senior tag
válasz
norby91
üzenetére
Hát, hogy mit művelnek ezek a háttérben 2 "javítás" alatt, azt szerintem még Ők se nagyon tudják, nemhogy mi.

De egyébként jó lenne, ha valami "cél" szerűség lenne a lvl10 elérése után, mert így elég hamar ellaposodik a dolog. Eddig még csak a scout van meg 10-es, de az már régóta, az Assaultom asszem 7, pilot 5, medic 8, support 0
, tank 0
. De sokszor csak azért nem scoutozok, mert az már megvan 10-es és nem igazán érzek késztetést (nameg a fránya lowfps miatt nehéz).Még csak 84 órám van benne, mert jelenleg több frusztráltsággal jár, mint élvezettel. Van pénzem új gépre, de egy részem sajnálja rá, főleg, hogy sokak írják a viszonylagosan high-end géppel, hogy gondok vannak.

-
RaGi91
senior tag
Patch óta Monte Grappa, St. Quentin, Empire's Edge valamiért játszhatatlan infantry-ként. Nem tudom az okát, mind a CPU, mind a VGA 100%-on megy non-stop. Ez nem is zavar, mert a többi mapon minden rendben, ill. a felsorolt mapokon repülőben sincs gond. Csak ha a földön vagyok... A sokszínű villódzás, meg hogy átvált feketébe egyre sűrűbben előjön.
Ma annyira felhúzott, hogy Black Friday alkalmából és hirtelen felindulásból majdnem beugpradeltem mindent, de szerencsére megnyugodtam.
-
RaGi91
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
"But it was a headshot
" -
RaGi91
senior tag
Most se tudnak. Ma csak repülőztem, bőven el lehet lőni, de legalább nem egyből megyek le, hanem el tudok fordulni és még a hatótávból is kiérek. Ha pedig látom, hogy lő egy bombert, akkor van esélyem rárepülni és kiszedni. Szerintem az AA most rendben van. Egyáltalán nem túl gyenge. Zeppelin ellen is hatásos.
-
RaGi91
senior tag
Végre van esélyed Attack Plane-el is elrepülni mellette, vagy előle. Eddig esélytelen volt. Aki tudott célozni AA-val bármikor leszedett, mivel semmi bullet dropja nincs. Amúgy ki lehet szedni még most is. Ha figyelsz, nem tud dominálni még egy bomber sem.
Monjuk mikor scout vagyok, akkor mindig kiszedem az AA lövegeket, mivel csak 2 K-bullet. Most is elég jót repültem Monte Grappa-n, talán 51 killem volt Attack Plane-el. De vagy 4x kiszedett az AA egy pillanat alatt.
-
RaGi91
senior tag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Lehet, csak ki kell támasztani. Úgy működik, mint a bipodos fegyverek. Végülis ezen is az van.
-
RaGi91
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Én főleg scout-al játszok, mert ezt szeretem. Nem a hegyen ülök, hanem megyek, lövök. Tankba 16 percet töltöttem és ez mind csak taxizás körök elején. Egyszerűen rém unalom nekem....

-
RaGi91
senior tag
válasz
DonDennis
üzenetére
Utánhúzás nincs, mert olvasgattam én is és engem kicsit zavar az a VA panel. Meg az input lag milyen, észrevehető? Nekem még mindig egy 6 éves 21"-os monitorom van és érik a cserére, FŐLEG mióta BF-ezek, mert mikor ellenséget keresek néha majd kifolyik a szemem

@MaTproF A tankot úgy is kell. Akkor van baj, mikor a Heavy Tank tele van és nincs vakfoltja....
-
RaGi91
senior tag
válasz
gali777
üzenetére
Kedvencem HC-be, mikor indul a kör és a lovasok/tankok a fél csapatodat legyalulják

@ProEvoFan Ha Lost Connection to the Session címmel dob le a szerverről, akkor azt nekem egy router reset megoldotta. 2 napig kidobott nem tudtam miért, azt hittem EA, de router reset javította.
-
RaGi91
senior tag
Ma találkoztam egy pofátlan csalóval "szerencsére" az én csapatomban volt. De így is kiégtem.
Láthatatlanul repkedett és darált. Végső stat és egy kép... Szomorú. Kapott egy meccs alatt vagy 100 reportot
Mondjuk csak azért ennyi, mert sokáig afk volt, én meg csak rohangáltam...

-
RaGi91
senior tag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
MSI Afterburner-t használsz? Mert azzal nem megy a DX12.
-
RaGi91
senior tag
Na újabb bug jelent meg
Repcsizés közbe egyszer csak bevillant és így maradt
Egyből földet is fogtam.

-
RaGi91
senior tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
És azzal tudsz paintbe egyenes csíkot húzni? Nem hiszem. Ha pedig ott se megy, akkor sehol. Inkább alacsonyabb DPI és ingame magasabb sens.
-
RaGi91
senior tag
válasz
prokxy
üzenetére
Igen megvan, kevertem az Smle MKII Marksman-el. Na megnéztem a Russian 1895-t 6x-on használom, magasabbon zavart, ha középtávra kellett lőni, mert egy lovast már húzós volt eltalálni az alacsony sens-em miatt. Kisebb pályákon meg egyértelműen Martini és Henry, a két jó barát.

Nekem G402 van. Állíts profilt LGS-be

-
RaGi91
senior tag
válasz
prokxy
üzenetére
Egyértelműen sniper, a zoom-ot lehet állítani minden fegyveren. A magas dpi hibája, hogy pontatlanabb.
Az egér gyári dpi-jánek egész számú többszörösein ajánlott használni (400,800,1600) efölött inkább ne és ehhez állítani a sensitivity-t ingame. Nekem egy nagy Xtrfy egérpadom van (kb. 43 cm széles), na kb 20cm-en fordulok meg
Kell a csukló, de az évek alatt ezt szoktam meg. CoD2, majd CS:GO 
Most beléptem játékba, megnéztem a customization-t és rengeteg fegyvernél nem lehet állítani skinen kívül semmit. Ez gondolom bug, mert a sniperről még a bayonettet se tudom levenni, nemhogy a zoomot állítani.
Másnak is van ilyen, vagy így nerfelték a fegyókat? Mert nem emlékszem ilyenre a patch notes-ból (mondjuk gyorsan olvastam). -
RaGi91
senior tag
válasz
whitezo88
üzenetére
Ma 64-8-at mentem soloba operations-be scouttal. Russain 1895 4x zoom. 400dpi, játékban 10% érzékenység. Nagyon szépen adja, jól lehet lőni. Nem hátul kempeltem, hanem mindig valamelyik pontot védtem, meg is nyertük szépen. Mondjuk volt velem egy rendes medic kivételesen. Ammo-t azt viszont vadászni kellett.
Vannak nagyon jó játékosok, de persze ezzel nem azt mondom, hogy az általad említett delikvens nem csalt, csak annyit, hogy van rá reális esély, hogy csak jó és mondjuk volt vele egy haver medic, meg egy squad.
Mondjuk vannak csalók bőven

-
RaGi91
senior tag
válasz
Zso Ro
üzenetére
Nem vele kötekedtem, nem személyhez szóló kommentet írtam elsőre. Ő volt az, aki visszaszólt, és elkezdett az én szubjektív véleményem alapján kötekedni velem, hogy nem látom a lényeget. Én csak válaszoltam. Pontosan azt tettem, amit írtál az első kommentemben, hogy leírtam a tapasztalatomat,érzésemet, véleményemet.
Még mindig nem értem mi ezzel a baj.
Annyi sértődött ember van...
Ha tőlem el van várva, hogy nézzem, ahogy más picsog, akkor én miért nem szólhatok semmit? Még csak nem is kötekedtem.
2016-ban már nem szabad válaszolni semmire...nesze nektek új generáció.Bocsánat az offért, lehet bannolni, nem haragszom, ma már ez a standard

-
RaGi91
senior tag
válasz
prokxy
üzenetére
Látom te nem érted a lényeget. Jelentsd le nekik, tűzzél hozzá szép képeket, videókat stb.
Mást nem tudsz tenni. Azzal pedig, hogy itt folyamatosan irkálod, hogy mennyire szar, nem érsz el semmit; nem lesz jobb a teljesítmény, nem fog hirtelen kevesebbet használni a játék.A hiba valószínűleg a törhető/rombolható dolgok számításánál lehet (fényvisszaverődés, fizika, ráhatások). Mivel elég sok ilyen van és minden hatással van mindenre, rengeteg a számítási faktor. Ez van. Nyeld le, vagy töröld le. Részemről végeztem.
Ha pedig nem esik le az FPS-ed, nem akad meg a játék, akkor kapcsold ki a figyelő szoftvert és játsszál nyugodtan. Hadd dolgozzon az a vacak processzor, arra találták ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- További aktív témák...
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jó a szemem

. Ha van lehetőség 100+fps-re, akkor miért ne?...? Főleg, ha sokkal jobb és folyamatosabb a kép. Ha egyszer megszokod nincs visszaút.