Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
JasonD #22013 üzenetére
Hát amióta a topicba járok, több negatívot olvasok mint pozitívat. Csak ezért. Ezért is szoktam ellenvéleményt írni, hogy enyhítsem a sok negatívat. Valaki betéved ide és képes néhány ilyen hozzászólás miatt alaptalanul elzárkózni a game-től.
Mert lehet a bugok idegesítőek, de egy ilyen hogy az égő erdő meg a stb. nem szimpi az azért igen alacsony szintű már. De bocs, hogy a demokrácia jegyében lemertem ezt írni.
Aventador91: Köszi.
Nyilván okuk volt rá, hogy a változásokat meglépték. Engem spec nem zavar. Egyébként a változások nekem inkább arról árulkodnak hogy realizálták a játékot. Lóról a valóságban is lelő 1 ember. Gyors tankjavítás sem egy valós dolog egy csata közepén nagyon.
jety91 : Ohh köszi! Ez a fegyó még nincs meg. Jó hír.
Semminél több.
Szeretem ha ilyesmiben tévedek.
To ALL:
Tehát akkor most még nincs olyan szero, ahol mondjuk a forest mapon is tudjam az új cucokat használni?
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest