Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
giornalista #22025 üzenetére
De ha úgy érzed hogy, a BF1 nem adja azt amit a korábbi részek adtak, akkor miért játszol vele? Most is csak leírod a sok sok negatívat, meg hogy más játékok jobban tetszenek. Én nem rajzolom körbe a pozitívat. Mindent értek amit mondasz és van is bennük valami, de én ezeket bőven elfogadom, mert nekem az a szempontom, hogy ha meló után leülök a gép elé, BF1 indít majd élvezem a játék kíváló hangulatát. Meg is adja. A zavaró dolgait meg megszokom.De pl. eszemben ágában sem volt viszonyítanom a BF3-hoz, pedig abban is van sok órám. Az más világ volt, de ez még jobb szerintem.
Kinek mi.
Hogy a DICE miért nem rakott össze egy BF3-at I. világháborús témában, annak tuti vannak háttér okai. Ez van sajnos.
jety91: Na azért 3 hónap múlva nem fog kihalni.
laceszgamer: Szerintem is jó lett a DLC. Nekem jó nehezek a mapok. Csak esek kelek rajtuk. Igen úgy tudom 4x sozró van ha aktiválod. Én még nem használom fel. Általában olyan squadhoz csatlakozok ahol épp aktiválva van.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest