- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
válasz
MaTpr0F #22288 üzenetére
Assaultal biztos hogy csipőböl lősz,de a medic support vagy ahogy irtad sniperhez kell a zoom. Van 1-2 fegyver kivétel az tény de ha messzebb van oda kell a közelítés.
Tankba már volt nekem is brutál statom. 40-1 flankerral toltam amiensen. Gyenge volt az ellen nem foglalkoztak velem így halomra lőttem őket. Erős csapat függő hogy a tank meddig él. -
sixpak
nagyúr
válasz
MaTpr0F #22264 üzenetére
Nem értem miért fáj néhány embernek a megalapozott kritika a jaték kapcsán.
Ez a játék egy ürülék.
Persze el lehet szórakozni vele, illetve el lehetett kezdetben, de az idő múlásával egyre nagyobb fekáliát tolnak az arcunkba, irigylem azokat, akik ezt nem veszik észre és önfeldten szórakoznak...bárcsak én is meg tudnám tenni ezt.
A BF 1 az egyetlen játék a piacon, ami az idő múlásával nem jobb lesz, hanem egyre szánalmasabb bughalmaz...ha úgy vesszük, ez is elismerésre méltó teljesítmény, ezt egy fejlesztőnek sem sikerül abszolválni.(#22265) guftabi96: pillanatnyilag semmi nem idegesít annyira, mint az, hogy leesik az fps.
Megérteném ezt is, ha az elejétől fogva fenn állna a probléma...de nagyon nem, megjelenés óta szépen fut, soha nem voltak teljesítmény problémák.(#22268) TTomax: tökéletesen egyetértek veled és a múltkori megállapításoddal is, miszerint a dlc-k közt rengeteg idő telik el és ez sem segíti a játékos állomány megtartását.
-
mate182
tag
válasz
MaTpr0F #22264 üzenetére
Nem karatézik itt senki. Én legalább biztosan nem. Nem is kívánok.
Csak leírtam, hogy én nem föltétlen látok nagyobb változást a kettő közt.
Nem kérlek rá, hogy írd le te mit látsz mint olyan különbséget ami számodra élvezhetetlenné teszi a játékot... Mert nem akarod. Azért ha ki akarod adni magadból, privátban le írhatod. Nem veszekedni szeretnék, ne érts félre, csak érdekel az álláspontodNeked az a véleményed nekem ez. Én arra sarkallak mégis... néha próbálkozz azért vele... hátha.
-
Cseri0058
őstag
válasz
MaTpr0F #22258 üzenetére
játszottam a bf 1942-vel és a bf3-al is. én semmilyen komoly különbséget nem veszek észre köztük. a témát leszámítva. az meg hogy elindult a lejtőn egyenesen nevetséges
egyáltalán, minek játszol vele ha nem tetszik?
szerintem ez egy igen jó game lett. méltó folytatása a sorozatnak. -
Pubszon
veterán
válasz
MaTpr0F #22258 üzenetére
Nem biztos, mert ha ezután megcsinálják a II. világháborút akkor azzal még van esély. Ott már több fegyver, jármú volt amit berakhatnak.
Mert az tényleg elég gáz, hogy a scout classnak van 3 fegyvere, mert a russian 1895, gewehr 98 meg az m1903 kb ugyan az. Az smle meg az m95 megint csak szinte ugyan az.
Meg van a martini. -
Aventador91
őstag
válasz
MaTpr0F #22016 üzenetére
a tankot bárki kiszedi ha tud játszani. ha meg nem tud akkor ne a tankot gyengítsék.. ennyi erővel akkor vegyék ki a tankot a játékból
tankkal megyek és van nálam jobb tankos aki kiszed? megyek gyalog és az a cél a körben hogy kinyírjam bármi áron. ugyanez repülővel. ha van nálam jobb, megyek AA artilerry-vel. nem elkezdek sírni hogy gyengítsenek mindent...
carasc0: akkor az infanty részt is gyengítsék már. ne legyen revive, nem túl reális..
mindenki haljon 1 lövéstől stb..
-
voodoo98
addikt
válasz
MaTpr0F #20714 üzenetére
Küldtem PM-et is, de hátha mást is érdekel:
Lenne néhány kérdésem:
1. A morse-s decode-t hogyan csináltad meg? Mi a legpraktisabb dekódolás, mert eléggé szennyezett a hang, amit felveszek. JackFrags a Suez-t ajánlja. Én az Amiens-en toltam.
2. Minden szerón biztosan van az 5 hely közül 1 headphone? Vagy számít az, h valaki már felvette azon a szerón korábban?
3. Mik azok a pontok, amikor meg lehet szakítani? Gondolom az egyes steppek között! (ami a wiki-n is van) -
Nyethuszar
tag
válasz
MaTpr0F #20690 üzenetére
Nem, teljesen döglött az egész. 0-ás szintű a karakter, már amikor éppen mutatja. A server browser van ,hogy néha talál servert, de be már nem enged egyikbe sem. Kidob vissza a menübe. És igen, marha lassan tölt be az egész játék meg minden menüje.. Majd talán holnap jobb lesz..
-
LeRoy18
aktív tag
-
jety91
őstag
válasz
MaTpr0F #19325 üzenetére
Ez bullshit, itt is a fejre kell célozni, talán mégjobban mint az előző bfekben. Ha egy kicsit is mellé lövök carbine scout fegyverrel már nem találja el az illetőt.
polgi803
Eddig originen volt 30%os akcióval talán a legolcsóbban megvehető, én a cdkeys.com-ról vettem a játékot és sztem ott is fogom majd megvenni a prémiumot is. Nem különálló játékot kapsz, hanem:
- előre kerülsz a nem prémiumosokkal szemben a várólistán csaltkozáskor
- 2 héttel előbb kapod meg a DLC-ket (tehát ezzel megkapod az összeset ami jönni fog), mint akik megvennék prémium nélkül külön
- kapsz + battlepackokat (nem tudom pontosan mennyit) -
-
giornalista
senior tag
válasz
MaTpr0F #18582 üzenetére
nekem egyre kevésbé tetszik a lepattanás. eleinte jópofa volt, de inkonzisztens. ahogy írod, bugos, nem lehetek tökéletesen biztos abban, hogy mit ér a találatom, szerintem ez nagyon nem jó így.
ha rosszindulatú lennék, azt mondanám, a rossz netcode-ot akarják elrejteni ezzel, de a katonákra meg viszonylag jó a hitreg, szóval szimplán game design gond lesz ez.
-
giornalista
senior tag
válasz
MaTpr0F #18578 üzenetére
sok tankon van quick repair funkció, belülről egy gomb lenyomásával azonnal hozzáad 20-25-30%-ot a HP-hoz (tankja válogatja). ez bezavarhat. ha a lánctalpát tudja quick fixelni Track Disabled után, az is hozzáad az életéhez. illetve előfordulhat (ritkán), hogy kívülről javítják folyamatosan, ebből adódhatnak eltérések.
az én tapasztalataim szerint a kiírt damage-t mindig regisztrálja is a játék, olyat viszont már tapasztaltam, hogy szemmel láthatóan eltaláltam egy tankot, de nem regisztrált semmilyen sérülést a játék (nem is ricochet volt, mintha átment volna rajta a lövedék).
-
giornalista
senior tag
válasz
MaTpr0F #18573 üzenetére
igen. kerekítésbeli hibák előfordulhatnak, mivel a játékmotor legalább tizedes, de lehet, hogy százados pontossággal nézi a damage-t, ezért előfordulhat plusz/mínusz 1 damage eltérés összességében, de amúgy igen.
(#18574) F e Z o: sokkal több HP-val rendelkeznek (sajnos).
-
dergander
addikt
válasz
MaTpr0F #18427 üzenetére
Mint ahogy a fejlődés se attól gyorsabb ha sokat ölsz vagy ha jó a K/D arányod. Persze az is számít de a területfoglalás valamint védés adja a legtöbb bónuszt. A ládákat meg olyan random dolog,volt h nem kaptam 2 napig aztán majdnem minden körben adta,igaz vicces hogy majdnem mindbe ugyanazt nyitottam.
-
-
R3laX
addikt
válasz
MaTpr0F #17207 üzenetére
A hajszárító azért kicsit túlzás 2017-ben
. Ezeknek 50-55 fokig áll a ventilátoruk. Létezik alulfeszelés, manuális ventivezérlés beállítása. Alulfeszelt MSI-nek pl 30% körül teker a ventije játékban, ha nem egy asztalra van lerakva az alaplapod a szoba közepére, meg se hallod már 3-4 méterről.
-
válasz
MaTpr0F #16914 üzenetére
Én pl. gyengébbnek érzem. Nem sokkal patch előtt lett meg, szerintem úgy egy jó puska volt, mert bár egy lövéssel ölt 10/8-9x, de utána azonnal tölteni kellett, emiatt simán ki lehet cselezni. Szóval megvolt a hátránya is
Most 10/1-2x lő ki full életről valakit, átalában 90-et sebez. (legidegesítőbb ha 99-et...)
Másik, hogy nem egy gyakori puska, mert nem sokszor lőttek ki Martinivel. Szerintem nem kellett volna hozzányúlni. -
-
BlessedElroy
senior tag
válasz
MaTpr0F #14703 üzenetére
Azért 1 inf vs 1 jó tankos sztem nem olyan egyszerű mutatvány. Ahhoz az aknás mókához oda is kell jutni a tankhoz. De ha 1 infantry kiszedné a tankomat egyedül, azon csak mosolyognék-megérdemli, ügyes volt. De valljuk be őszintén, nem hiszem BF1-ben 1 vs 1-ben vesztettem volna infantry ellen.
14738 Hogy tudtál állva lőni a rocket gunnal?!
-
válasz
MaTpr0F #14709 üzenetére
Legegyszerűbb lenne letiltani a külső nézetet. Vagy külső nézetből ne lehessen lőni. Vagy a külső nézet jelentse azt, hogy kidugja a fejét a tank tetején és úgy nézzen szét. Egy gyalogost meg lehet lepni, ha hátulról támadod, meg lehet utána lopakodni. Tank esetén ilyen nincs a külső nézet miatt. Amúgy gyengítésre szerintem nincs is szándék, egyszerűen a tankot sokkal erősebbre tervezték.
-
válasz
MaTpr0F #14697 üzenetére
Ez a külső nézet dolog érdekes járműveknél. Nagyon sokan az autós játékokat is külső nézetből játsszák, ami nekem nagyon fura. Az olyan nekem, mintha tologatnám az autót, nem vezetném. Szerintem innen jött, hogy akkor legyen külső nézet járműveken, meg lehessen ilyen módon harcolni is. Ez amúgy nyilván nem fair gyalogosként. Cserébe a kispottolt járművek láthatóak falon keresztül, legalábbis az ikonja. Ez persze megint egy vicc, de a balance az egy nehéz dolog.
-
Aventador91
őstag
válasz
MaTpr0F #14706 üzenetére
Én az önjavítós, füstös heavy tankot használom csak. így 1 assault egész fegyvertára kevés hogy megöljön. 3-4 AT gránátot is kibírok egyidejűleg. amikor menekülni kell mert éppen nem tudok javítani akkor igyekszek a csapat felé menni hogy leszedjék rólam az embereket. megvan a saját módszerem. így egyszerűnek hangzik, de azért ennél bonyolultabb. rögtönözni kell játék közben, ezért se lehet nagyon leírni hogy én hogy tolom. legtöbbször nagyon nehezen szednek ki. néha van hogy aknára megyek. az ellen nincs mit tenni.
-
-
válasz
MaTpr0F #14680 üzenetére
Kicsit becsapós az anti cheat BF1-ben. Nincs Punkbuster, szóval az összes free hack működik kapásból, mert nincs mintaillesztés ismert hack-ekre. Ugyanakkor a szerveroldali viselkedés alapú védelem működni látszik, csak kicsit nagy a késleltetés még szerintem. Nagy előnye, hogy a privát hack-et is megfogja, sőt még sima wallhacket-et is, csak idő kell neki.
Az lenne a jó, ha már meccs közben megfogná 100-2-es statnál járó, pisztollyal mindenkit leszedő hősöket. Tegnap is szemtanúja voltam egy ilyen esetnek, az ellenfél fele kilépett meccs közben. Erre átállt a végén hozzájuk, na itt elmentem a kezdőre, megvártam a meccs végét. A következő körre a 64 főből maradt kb. 20.
-
LeRoy18
aktív tag
válasz
MaTpr0F #14322 üzenetére
filmajánló a témában, jöhet? akinek a Spielberg féle War horse se jött be, ignorálja
http://www.imdb.com/title/tt0064754/releaseinfo
Ó, az a csodálatos háború (1969)
Oh! What a Lovely Wareredetileg ezt is színpadra szánták, időnkénet dalolásznak, nem egy szokványos ww1 movie
-
Zso Ro
senior tag
-
Zso Ro
senior tag
válasz
MaTpr0F #13914 üzenetére
@MaTproF
hát a BO óta nem vettem meg több COD-ot,vártam a világháborús történetet.Nekem teljesen mindegy hogy BF vagy COD,csak ne kiszuperált űrlények repkedjenek/falon futkározzanak kispisztollyal.Így tehát nem legenda,hanem valóságon alapú misztérium@front3r
Te kiábrándult egyedülálló@TXT
Én is furcsállodtam -
Xaels
félisten
válasz
MaTpr0F #13842 üzenetére
Kikapcsolsz minden funkciót ami nem kell. Origin Helper Service, In-Game és ezeket. Hagyod menjen a háttérben, mert kell a BF-hez, de tényleg csak azért legyen ott, hogy a játék menjen és tudj ismikre csatlakozni.
MÁS:
Amíg megy a Patchelés addig ki van kapcsolva a szerverbérlés de utána elérhető lesz az is.
-
Dtomka
veterán
válasz
MaTpr0F #11019 üzenetére
Pedig az ingame overlay-t is bekapcsoltam, mégsem mutatja játék közben.
-
-
voodoo98
addikt
válasz
MaTpr0F #10906 üzenetére
Szerintem CPU limit bőven lehet. A játék szereti a i7-et és a HT-t, neked i5 van. Csinálj méréseket, ha végig 100% körül van a cpu, akkor az van, bár nekem nem volt 100%-on, de 4790k-t cseréltem 6700k-ra...nyilván nem volt okvetlen muszáj, nem futott rosszul 4790k-val sem
, de jobb lett tőle, érezhetően jobb. De többet kell még játszanom, hogy reprezentatív legyen a teszt. (GTX1080-om van)
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]