Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
Nálatok is offline az origin?
-
boogie84
veterán
Annyira elb..ák az új pályákat h az állófa..zú kempereknek kedveznek már megint. Hétfőtől azon leszek, hogy áttegyem másik accra ezt a szarkupacot és eladjam a g...ibe.
Valaki jól fog járni egy Premium Pass-os játékkal. -
boogie84
veterán
válasz
jety91 #18592 üzenetére
Sok ilyen van, de napi szinten nem készül ilyen videó. Tehát lehet h 50 játékból jut neki ilyen egy amikből a videó készült... Valószínűleg már veled is történt olyan ami beleférne a videóba... Szerencsés lövés, vagy eléd kerül 3-4 ember akit ledarálsz.
Szerintem ami szép a repölőről lövő sniper. Persze ez mind csak szerencse..
-
boogie84
veterán
Böngészőből is be tudod állítani. www.battlefield.com/companion
-
-
boogie84
veterán
válasz
scope2007 #16963 üzenetére
Nálam 8.1-nél sem és 10-nél volt kapcsolat hiba. Ennek ellenére azért csak feldobnék egy másik wint a helyében...
Azt nem értem, hogy jönnek elő újabb hibák. Bal alsó sarokban már nem lehet a squad társ nevére klikkelni, és úgy ráéledni.
Hogy lehetséges az, hogy amihez hozzá sem kellene nyúlniuk, az elb...ik?? Összefügg minden mindennel értem én, de ezt hogy?? -
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
Már a játékban is tudod limitálni az fps-t. Nincs véletlenül az bekapcsolva?
Monte grappan ami eddig G-nél volt fps szaggatás, az most C és D között. 34-45 fps.
Kár, hogy nem sikerül rendesen portolni a játékot. Konzolon fps-t játszani viszont nem fogok... Ráb..sztam.
-
boogie84
veterán
válasz
giornalista #16521 üzenetére
Ha ezek nem korrekt ajánlatok akkor az embernek akkor ott baj van.
(#16520) Pubszon :
pár apró változtatással nagyon jó játék lenne
Hogy nektek semmi sem jó. Most volt egy kis változtatás. -
boogie84
veterán
Most jon frissites betarol a veglegesre?
-
boogie84
veterán
válasz
PeeterssoN #15746 üzenetére
Egyenruha színéről már meg sem ismered a csapattársad?
-
boogie84
veterán
válasz
giornalista #15473 üzenetére
HC-n is csinálhatnál!
-
boogie84
veterán
Totál döglött az origin, csak nálam?
-
boogie84
veterán
Nem tudom mi történt a játékkal, de most monte grappán 100 feletti fps-em van. Élvezet játszani.
Mire jönne a kövi i7-es proci addigra befejezik a játékot és végre nem bétával játszunk... -
boogie84
veterán
válasz
jety91 #14847 üzenetére
Mert ilyen videokat csak ritkan, botokkal tud megcsinalni az ember.
Nalam is volt olyan dobas a bombazoval h mind a hat embert sikerult kicsinalni tankkal egyutt. Ezek az osszevagott videok nem a folyamatos teljesitmenyet mutatja az embernek, hanem pillanatnyit. Hallani h ujjonganak h milyen loves betalalt.
Persze ezeket meg is kell csinalni szoval van ott tudas. -
boogie84
veterán
válasz
sirszevenap #14794 üzenetére
Próbáld ki most és csúcsidőben.
Vagy magyarázd meg mitől megy sokkal jobban délelőtt mikor kevesebben játszanak. -
boogie84
veterán
Hölgyek/urak
aki jót akar játszani dropmentesen és lagmentesen az játszon délelőtt 11-ig. Garantáltan minden olyan szépen fog futni, mint délután/este soha. Délután/este csak médiumon megy a játék, míg reggel ultrán is simán fut...
Szerver probléma?
Leterheltség?
-
boogie84
veterán
válasz
SkyS1gn #14618 üzenetére
Minek igy is egyik legjobban optimalizált game látvány/gépigény szempontból.
Az igaz, hogy a látvány pazar, de hogy ez egyáltalán nincs optimalizálva az is biztos. i7 is pörög 100-on. Ezt nem nevezném optimalizálásnak..
(#14642) raubisoda: Én is már csak médiumon játszom, hogy menjen valahogy.
-
boogie84
veterán
Halálos fegyver az biztos.
HC mód: mióta azon játszom a csapat fele kempelő csipa.
Mindenki az egy lövés egy halál eseményre várt, és most megkapta! Nem számít, hogy nyer vagy veszít a csapat, egy a lényeg 1 golyó 1 halál.
Nem is szerettek a csapattársak akiknek megírtam, hogy menjenek foglalni kül tk lesz.
És aki most szeretné megvédeni őket, annak elárulom, hogy nem arra a zászlóra vártak, hanem végig ott feküdtek volna egy helyben, ha nem pörkölöm homlokon. Volt aki ki sem jött a spawnról..
Biztos nem hitte el, hogy tk-zom. -
boogie84
veterán
válasz
PeeterssoN #14414 üzenetére
Zoomolj, akkor van celkereszt.
-
boogie84
veterán
válasz
FollowTheORI #14223 üzenetére
Nem rossz!!!
Határozottan fel kell ismerni a ruházatot!!
-
boogie84
veterán
Megy a HC. Többször halok FF-ben mintha ellenség lőne le. Fel kell ismerni az ellenség ruháját. Tényleg HC!
Azt sem jelzi ha eltalálsz valakit, nem lehet spotolni.
Erre vártam, de ez most érdekes. -
boogie84
veterán
Ahogy látom most is sikerült egyet belerúgni a játékba.
Most játszottam 2-3 CQ-t. Akad a játék, persze volt egy horogkeresztes csaló is...
Annyira szarul fut, hogy még a ládaosztásnál az animáció is akad amikor a láda balra húzódik.Gratulálok a készítőknek. Kérhetjük inkább az alfát vagy a bétát vissza?
-
boogie84
veterán
válasz
sirszevenap #13402 üzenetére
Örülök neki!
Nálam sajna a 1070 pihen az i5 mellett, bár nekem is javított a helyzeten. -
boogie84
veterán
válasz
sirszevenap #13358 üzenetére
Nálam így van beállítva.
-
boogie84
veterán
National-en erdekes musor megy, akit erdekel a tortenelem annak jo lehet!
-
boogie84
veterán
válasz
ForRedGlory #12644 üzenetére
Véletlenül nem dobtál el előtte gránátot? Nálam közvetlenül az után nem lő a fegyver.
-
boogie84
veterán
válasz
Stauffenberg #12623 üzenetére
Ők sem voltak a topon, de a csapat többi tagja pont b..ott nekik segíteni. Csak ők húzták a zászlót...
-
boogie84
veterán
Legjobb a sniper limit lesz. Ha 2 szánalom ott kempel a hegyen sokat nem vesz el más játékából, igaz h a csapatához sem tesz semmit. Én azzal kiegyeznék. Esetleg a votekick.
Ha pontot sem kapna, mert a squad elfoglalja a zászlót, akkor értelmetlen lenne a kaszt, hisz alapvetően nem azért van, hogy ő foglalja el a zászlót, persze be is mehetne, de nem sok ilyen van.
-
boogie84
veterán
válasz
giornalista #12127 üzenetére
mi van, ha valakinek viszont a magas k/d a célja?
Semmi, ha ezt TDM-en csinálja, ha nem akkor szánalmas az ember!
-
boogie84
veterán
válasz
Darth_Revan #11909 üzenetére
14K volt a Primal?
Nemrég volt akciós Konzolvilágban 5K-ért. Én azt bezsebeltem.
(#11920) bul07: Annyira szar a játék a bugoktól, h jobb volt az Origin Access idejében, semmi sem volt benne ezen baromságok közül. Jól sikerült a peccs.
-
boogie84
veterán
válasz
Laraxior #11403 üzenetére
Topikgazda be is tehetné ezt a linket az összefoglalóba: TANKOK az első világháborúban
-
boogie84
veterán
válasz
Laraxior #11395 üzenetére
En sem szeretnelek megbantani, de az kizart h gyalogoskent foglald a zaszlokat?
Biztos lesz olyan jatekmod mint a bf4ben h mindenki csak tankkal tud menni.
Egyebkent pont a tanknak lenne tamogato szerepe, nem??
Gyalogos segitsen a tabkon, ki hallott meg ilyet??
Valaki irta h a gyalogos felaldozhato... Ne menjetek katonanak. Nem biztos h a btrbe kerultok a magyar honvedsegnel. -
boogie84
veterán
válasz
guftabi96 #11301 üzenetére
Foglalj már el elsőként egy zászlót a drága tankoddal!
Defender?Alattad az infantry 10-et foglalt, míg te csak lőtted a gyalogságot!
(#11305) guftabi96: És akkor jössz te. Megvárod míg támadják az emberek akik be mernek menni a zászlót foglalni. Még mindig egyet sem foglaltál el.
-
boogie84
veterán
válasz
guftabi96 #11258 üzenetére
Csak nagyon vigyázva kell vele menni.
Gondolom nagyon vigyázva végignézted míg leszedik a zászlókat az emberek, te meg távolról lőtted az ellent. Ehhez amúgy tehetség kell, lehet tanulni vagy születni kell?
Az összes ilyen hős sosem megy be tankkal foglalni, ne hogy a valamire való csapat szétszedje a drága tankját.
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
válasz
feco70 #11215 üzenetére
A legtobb ember primitiv a jatekhoz.
Szidjak, csiterezik a tankban ulo embert aki persze 50/0 statot csinal, de egyik barom sem dobna vagy lone ra valamit. Egyszeruen primitivek a jatekosok. Medic, support egyarant. A sniper meg veletlenul sem megy foglalni.
Tegnap trollkodtam veluk, dobtam nekik a futot supporttal. Nem fogyott el a fust. -
boogie84
veterán
válasz
SamS20 #11185 üzenetére
Kiegészítők nincsenek, csak a bajonett, ill a célzást segítő szerkezet, amit tudsz állítani h kvázi milyen lencse legyen benne, mekkorát nagyítson.
Ha távcsöves puskát akarsz akk az már egy "másik" fegyver.
A skineket be tudod "olvasztani", ha nem használod. Abból a zséből pedig újabb battlepack-et tudsz venni.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest