Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armatura
tag
válasz
N@idia #17790 üzenetére
Na de érted a problémát.A játék stabilan fut 100-110 fps-el,ping is 40-50 között mozog,és mégis menjek egy costum szerverre ha játszani akarok.Evileg én egy teljes értékű játékért fizettem,nem egy ilyen szarért.
És persze úgy is felmegyek,mert hát...de rettentő mód boszant. -
Armatura
tag
válasz
N@idia #17786 üzenetére
A monitorozást pont ezért kapcsoltam be,mert valami nagyon nem volt jó.Koncentrálnék én a játékra,ha az is koncentrálna rám,csakhogy amíg olyat csinál hogy az első lövés,a célkeresztől szó szerint 1 teljes centire(például jobra) kezd elindulni,had legyek már ideges.De rendben biztos bal lábbal keltem,legyen másik kaszt más fegyó,esetemben support mg15,látom a delikvenst,kuporog a sarokban meglepem...és meglepődöm mert 50 értsd ötven lőszer nem csinálta ki egy 6 méteres távon belül,úúúgy hogy nem mozdult meg mert most épp nagyon kempelt.
-
Armatura
tag
Mi a jó Isten lett már megint ezzel a tetvedék játékkal?Tegnap még jól futott,ma minden kaszt valami számára tetsző fegyver beállítással megy,proceszor 60% videókártya 70%
...esküszöm ez napról napra egyre szarabb.de mégha lett volna valami patch,vagy akármi,de neeem ez ilyen random megleplek.
-
Armatura
tag
válasz
voodoo98 #17716 üzenetére
jaja,maximálisan egyetértek.Bedaráltam pár dolgot,meg a felesleges xp bustokat,lett kb 20 ládám.Na mondom csapjunk bele,hátha beadja a heavyt...hát nem.Nevetséges.És igen,hiába vagy első,hiába vagy a tabellán mint pl:defender akkor se ad.Elképzelni se tudom,mégis mi alapján adja.
-
Armatura
tag
Írtátok,hogy nem mennek a szerók.Kipróbáltam,nagy örömömre elindult,fel is mentem egy 2000 ticketes szeróra,......éééés a vége előtt 100 tickettel épp most vágott ki disconnect to server-el,na meg persze le is nullázott 1-es szintűre.Ez már röhej
-
Armatura
tag
válasz
spanglee001 #15510 üzenetére
Már él,kipróbáltam...agyrém.TDM-nek állóháború,T-com szerűségnek meg egyáltalán nem jó,mivel senki nem azzal foglalkozik.
-
Armatura
tag
Nálam nap 1x általában előjön.Ez a lepattanó lövedék már kezd vicces lenni,oké at-val lepattan,legyen de azért nehogymár a telepített ágyúval is ez menjen,márpedig ezt csinálja.Szemből meglőttem tyúú...lepattan,meglövöm oldalról az is,én meg pislogok kifelé,hogy... háááazanyád.
-
Armatura
tag
Tuti volt valami frissítés,mert eddig nem lehetett venni battlepackot (potom 30 euro egy 20x)
-
Armatura
tag
Lett valami szerver oldali frissítés?Eddig a megszokott 100% cpu és 85-95% gpu kihasználtság volt,most némelyiken 50 és 40
Mióta lehet hc-t tolni azóta ott megyek,de lehet hanyagolandó egy darabig az egészség megőrzése érdekében,történt ugyanis hogy a kedves csapatárs miután nem fért be a heavy-be szétdinamitozta mindjárt indulás után az első foglaló ponton.Mondanom sem kell,ezt a mókáját valamilyen frusztráltságból fakadóan az egész kör alatt folytatta,és ha tank nincs jó a csapattárs alapon sorban teamkillelt...
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest