Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kucsek
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. A billentyűzet és az egér változtatja a megvilágítás színét játék közben, kaszttól és elhalálozástól függően (Logitech G19+ G9x).
A kérdés:
Hogyan lehet ezt módot kikapcsolni?Köszönöm
Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
Kucsek
aktív tag
válasz kriszpontaz #5091 üzenetére
Szia,
Köszönöm szépen.
Délután majd keresgélek a beállítások között. Nálam a kiosztás az változatlan marad, kilépés után kézzel kell ismét beállítanom a korábbi színt.Köszönöm
-
Kucsek
aktív tag
válasz spanglee001 #5115 üzenetére
Hálás köszönet!
Kiosztást nem babrálta és az említett kifagyást sem tapasztaltam szerencsére.
Talán a G19 talán még vissza is áll, viszont az egér nem.Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
Kucsek
aktív tag
A játéknak vannak hibái és lesznek is, semmi kétség.
Itt a fórumon elégedetlenkedőket kérdezem. Szerintük mi lenne a jó? Mit hiányolnak?
OP a tank? A többiben is az volt. Csapatmunka kell és kellett az elpusztításához. Ja, hogy az nincs, ez nem game hibája. A Bf4-ben a BTR úgy gyorsul mint egy sportkocsi. Ha egy II Vh-s játék lenne mit tennétek egy Tigris ellen?
Azt el tudjátok mondani mi nem tetszik, de úgy látom az igényeitek terén már nem nem vagytok biztosak a dolgotokban. De az is lehet, hogy csak féltek kiadni nem kicsi összeget, mert mi van ha sokaknak nem tetszik mint pl a Hardline vagy a SW. és alig játszanak vele.
Mégis mit várunk? Szivárványt fingó unikornisokat?
Félreértés ne essék, nem védeni akarom a fejlesztőt és a termékét,vegyes érzelmeket táplálok ezidáig a játék iránt. De ebből az "1" pályából ne vonjunk le messzemenő következtetéseket.
Viszont azt tudomásul kellene venni, hogy ez a játék már nem feltétlenül a mi korosztályunk igényeit szeretné kielégíteni. Még akkor sem, ha a téma választása esetleg erre utalna Lehet, hogy kiöregedtünk.
Mi, akik a korábbi részeken és a tradicionális CoD-on (1-2-4-5) szocializálódtunk, mindig kétkedve fogadjuk a radikális változásokat és ez ilyenkor látszik igazán.
Mérlegeljétek a további lehetőségeiteket is, ha már ráuntatok az előző részekre.[ Szerkesztve ]
-
Kucsek
aktív tag
Ha megveszi akkor ne menjen a rinya. Akinek van gyereke itt a fórumon az tudja milyen az amikor egyik játék sem tetszik, mindent eldobál és kezdetét veszi egy végtelennek tűnő hiszti. Majd amikor lenyugszik játszik tovább a játékaival mert nincs más. Most ilyen érzésem van.
-
Kucsek
aktív tag
Ha jó zenét szeretnél akkor tessék ,bár egy másik kor háborúja. ha hosszú útra megyek kocsival( 3-4 óra vezetés min. ) arra van pár ilyen albumom
-
Kucsek
aktív tag
Csak nálam nem fut a játék ha MSi-Afterburnert használnék?
DX12 alatt Crash MSI Afterburner-el, amint kikapcsolom minden rendben.
Érdekes beszélgetés EA supportNeked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
Kucsek
aktív tag
válasz X Factor #14135 üzenetére
Természetesen értem, hogy EULA szerint nem támogatott.
Csak a vak hülyeséget nem értem, hogy túráztatja magát a "support". Az őszinteség jobb lenne és az arcába (arcunkba) vághatná " az update nagyon jól sikerült, annyira, hogy ami régen működött most nem fog. Ezért ne is próbálgasd!" Ennyi az egész.
Ezek 3rd party programok elég népszerűek, legyen szó bármelyikről is. Nem hiszem el, hogy a sok jól képzett indiai informatikus nem képes pár tesztet csinálni ezek mellett is, hogy a mit sem sejtő user-t figyelmeztesse:"Parasztok! Közhírré tétetik, hogy az új patch-el nem működnek a szarjaitok."
Tisztelettel
Dhananjay GuptaNeked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
Kucsek
aktív tag
válasz SkyS1gn #14166 üzenetére
Ahogy Németh Peti fórumtárs is írja, sajnos DX12 alatt az MSI Afterburner felejtős.
A driver-t pedig tedd vissza, 76-os Hot-Fix driver és minden "rendben" lesz.
Valószínűsítem, hogy DX11 alatt a CPU kihasználtság magas lesz ismét.
Amúgy még pöccs előtt teszteltem és DX 11 alatt pl Amiens pályán 95-100%-on is tekert a Proci (6700K,4GhZ). Viszont DX 12-ben 60-68% között teker.
Tehát, korábbi driver vissza, dx11 (mert akkor megy az Afterburi) and go play.Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
Kucsek
aktív tag
válasz SkyS1gn #14181 üzenetére
A 375.76 Hot Fix Driver
Próbáld ki.Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
Kucsek
aktív tag
válasz sirszevenap #14281 üzenetére
Jó lenne a monitorozás többi része is: proci -ram kihasználtság, dx11?dx12?
Mert itt csak egy 100 %on hajtott 1060 van ami semmit nem mond, mert az 1070-em is 95-100-on hajt.
Droppok nálam csak Amiens pályán vannak, DX 12-ben CPU 62-68% viszont dx11-ben 100% és nem droppol.
a többi az oké és kb 70 körüli a CPU.(#14285) stickles mielőtt vásárolsz, próbálj kölcsönözni + 8-at és tesztelni. Ettől függetlenül jelenleg már 8Gb alapkövetelménynek mondható.
[ Szerkesztve ]
-
Kucsek
aktív tag
válasz sirszevenap #14288 üzenetére
Szerintem nálad is a tipikus proci zabálás tényálladéka figyelhető meg amire sokan panaszkodnak.
De az i5 kicsit karcsúnak mondható ha 6700k-val hasonlítjuk össze. Nyilván ez is okozhatja dx12 alatt a kb30%-os különbséget a rendszereink között. Amúgy Ram nálam 7800-8500 között, Vram pedig 3500- és 4500 között, pályától függően. Sajnos az új patch óta nálam dx12-ben az afterburivel nem megy a játék, azonnal fagy, így ezt most nem tudom ellenőrizni.
Chill:Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
Kucsek
aktív tag
válasz stickles #14297 üzenetére
Vicces a jelzés mert amikor bejelzett, akkor mindig figyeltem az fps-t. Jelez az 140-nél is meg 110-nél is
ezen ércelőttünk egy darabig TS-en, mert volt, hogy mindkettőnknek jelzett fps problémátNeked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
Kucsek
aktív tag
válasz zegi_norbi #14353 üzenetére
Ha SLUG lőszert használ a shotgun akkor ez nem lehetetlen. Ha az betalál nem is csoda, hogy fekszel.
Slug 230 yard (210m) távolságra
300 yard (274m) távolságra
Bár ez utóbbinál már nehéz volt eltalálni a célpontot. Viszont a sima sörét hatótávot és erőt is mutatja.Amúgy a két úriember videóit ajánlom azoknak akik szeretik a fegyvereket
Szépen érthetően beszélnek angolul.
Hickok45[ Szerkesztve ]
-
Kucsek
aktív tag
válasz spanglee001 #15263 üzenetére
sajnos még nem találtam only kolibri szervert. ha esetleg valakinek van egy neve/címe szívesen fogadnám.
Vagy akár mi PH-ról is összegyűlhetnénk egy Kolibri csatáraNeked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
-
Kucsek
aktív tag
válasz daveoff #15488 üzenetére
Szia,
Nem hiszem, hogy bármilyen csere is segíteni fog.
Nálunk ez úgy szokott kezdődni, hogy amikor haverral játszunk (egy utcában lakunk/invitel) és valamelyikünk szétkapcsol, akkor már a másik számíthat rá, hogy perceken belül ugyanerre a sorsra jut. Ez csak egyszer történik meg, mint már mondtam, és utána a nap folyamán már nem.
Tegnap pl egy másik haver is így járt, aki jóval messzebb lakik tőlünk, és a szolgáltatója is más. Tehát már szolgáltatóra sem tudom fogni. Jó lenne, ha nem csak Hollandiában telepítenének szervereket, pl Németország is rendben volt bf4 esetében.Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
Kucsek
aktív tag
válasz daveoff #15550 üzenetére
Sajnálom, de ki kell ábrándítsalak. Soha nem játszom quickmatch-el, mindig magam keresek valami "szart" a keresőben. Tehát ez a verzió is kizárt
Már elfogadtam, vagyok valahol 10 percet, ledob, aztán keresek mást.
Amúgy falun lakom, 60 megás invitel netem van, ami 70-et tud. BF4-ben semmi gondom nem volt.
A kedvenc hiba üzenetem amit néha kapok amikor szeretnék gyorsan újracsatlakozni egy ilyen szétkapcsolás után a következő: an unknown error occurred , vagy Failed to Join Server an Unknown error occured
Az ismeretlen hibáikkal elmehetnek a Svéd-Hollandus k.....a-ba.
Kicsit hasonló érzésem kezd lenni mint anno bf4 idején. Előre fizetek és még szopatnak, mondjuk hazudnék, ha azt állítanám nem számítottam rá az előzőek alapján. Ott is a hardline-t ingyen DLC formájában kellet volna adják azoknak akik megjelenés előtt előrendelték a fullos BF4 verziót, alapozva ezt a sok szopatásra/hibára és béta verzióra amit kaptunk.
Erre futja csak az új generációs indiai informatikusoktól.Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
Kucsek
aktív tag
A korábbi medal bug miatt visszadobál néhányat.Amelyik mellett nincs 1x jel (menüben) azokat általában visszadobja, a kis kockákban a feladatok mellet ilyenkor pipát sem láttok. Ettől függetlenül a medál meg van.
Unalmamban újra megcsinálom őket
+pár ezer XPNeked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
Kucsek
aktív tag
A két alábbi tesztre alapozva tesztelgetem a játékot csak dx11-el, és még egy röccenést sem észlelek. DX12-ben sok volt az akadás, szaggatás (konfig a profilomban). Amit észrevettem,hogy Vram-ból sokkal kevesebbet kér.Épphogy bekúszik 3000 fölé, viszont DX12-ben láttam már 5000 felett is.
[ Szerkesztve ]
-
Kucsek
aktív tag
Hát ez a szürke senkik túl rövid volt. Nem volt rossz, csak rövid.
Akit érdekel egy kicsit más, sokkal alternatívabb téma, hogy mi lett volna ha....
Annak ajánlom a The Man in the High Castle c. sorozatot Philip K. Dick regénye alapján.
Season1 trailer_1 Season1 trailer_2
Második évad indul:
Season2 trailer_1 Season2 trailer_2"Happy Birthday to you! Happy Birthday mine Führer! Happy Birthday to You!" -Merilyn Monroe-
A sorozat online nézhető és kizárólag feliratosan. Az első évadnál nagyon jó munkát végeztek a feliratkészítők, remélhetőleg ez nem változik. Elvileg dec16-án indult a második, feliratra még várni kell.
Az ember a fellegvárban 1. évadNeked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
Kucsek
aktív tag
-
Kucsek
aktív tag
Igen, vettem észre, hogy bugzik. Már csak az 5 kill van vissza, azzal nem lesz gond.
Amúgy most dobott le a szerverről. Egyszer , pár órával ezelőtt volt egy hatalmas lag. na mondom kifagyott, erre most vág ki a menübe.
-
Kucsek
aktív tag
válasz guftabi96 #17048 üzenetére
Ha DX11-ben fut akkor elvileg nem lehet probléma. Nálam 12-vel droppol (Amiens), 11-el vaj sima. Szerintem DX12 alá tehetsz akármennyi ramot akkor is szar lesz.
Ja és nálam napjában egyszer disconnect, utána viszont nem. (?)Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
Kucsek
aktív tag
Jó lenne büntetni ezt a felállást. aki 20-30 másodpercnél többet fekszik egy adott helyen annak 10-hp menne az életéből. Vagy a felére csökkenteni a sebzésüket. Már gondoltam olyanra is, hogy milyen lenne ha csapatonkénti 5 sniper esetén tejköd ill. homokvihar szállna a pálya egészére.
Ne értsetek félre, a sniper kaszt jó, de egész meccsen csak feküdni az már nem. A legtöbbje nem megy pontra, szinte minden meccsen látok olyat, hogy húzzák a pontot és két idióta fekszik mellette. Persze szarnak rá, hogy elveszítjük. Valami messzi célpontra fókuszálnak amit el sem tudnak találni.
Többször csalóztak már le mert 6-szor késeltem ugyanott az ellent.Amúgy kb 8 alkalommal feküdt ugyanoda, csak azért nem sikerült többször mert haver ellopta a biztos fraget
A saját fekvőbetegeinket pedig gázgránáttal szoktam elzavarni. Amíg nem állunk totálisan vesztésre a squadban max 1 fekvőbeteget tűrök meg[ Szerkesztve ]
-
Kucsek
aktív tag
válasz warcat #17718 üzenetére
Kaptam már úgy is pakkot, hogy beléptem és pont a Victory felirat fogadott. 0 pontra kaptam ládát.
Amúgy az elmúlt egy hétben 4 fekete ládából 3x adta ugyanazt a szart. Na ezért nagyon haragszom.Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
Kucsek
aktív tag
válasz Aventador91 #17920 üzenetére
Engem is szívatott már ilyen, de csak fekve egy hegyoldalból. Aztán 2-3 késelés után helyet változtatott. De ott is rátaláltam
-
Kucsek
aktív tag
Hát akkor legyen E-Pénisz
Csak hobbiból használom a járműveket, mondjuk röpködni szeretek. Késelni imádok, Bf4-ben is a sima bayonet-el volt a legtöbb killem, itt csak a BOLO-val 1162[ Szerkesztve ]
-
Kucsek
aktív tag
Azért az meredek, hogy a 100-as ranghoz 2.620.000 pont kell az előbb még 46 óra játékot írt, most már csak 44
-
Kucsek
aktív tag
Egy kis segítség képekkel és videókkal:
Összes CODEXÖsszes Filed Manual
Le van bontva minden küldetés.Volt olyan szakasz amit 2x kell meg csinálni, hogy meg legyen minden.
[ Szerkesztve ]
-
Kucsek
aktív tag
válasz Carlos Padre #18954 üzenetére
A kolibri jó móka volt XD Sok késelést szalasztottam el miatta. A sziklaölelgetőket hátulról fejbe, imádják.
-
Kucsek
aktív tag
válasz voodoo98 #18959 üzenetére
Nálam már csak ez volt vissza. + a 100-as rangig még 2-300 xp.
Tudom, hogy nem kapjuk meg, amúgy BF4-ben is ezzel szórakoztattam magam.(#18958) LeRoy18
Nem élet kérdése a dolog, 900 pont/perccel dolgozom így jobban/gyorsabban lehet fejlődni.
A dogtag-ek megszerzésére nem kell koncentrálni, jönnek maguktól. + minden fegyvernél szerzel némi tapasztalatot mire eléred a 100 kill-t
A pisztolyoknál csaltam a nehezen kezelhető stukkerekkel, only pistol&knife szerókon csináltam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest