Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az, hogy mennyire lesz pörgős élvezetes leginkább a pályatervezésen áll. A gigantikus csatamezőket el lehet szerintem felejteni és inkább BC2Vietnam szerű pályák lesznek.
Egyébként örülök ennek az éles váltásnak. Egy újabb BF3 DLC csomag nem érdekelt volna.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz Csabroncka #153 üzenetére
Ez egy játék. Kompromisszumokat kell tudni kötni, ha neked ezek a dolgok nem férnek bele akkor nem kell BF-et játszani. Ott lesz a Battalion 1944 még VH témában esetleg egy próbát megér ha kész lesz.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz kriszpontaz #176 üzenetére
Mondjuk azért megnézném egy Tie vadászból, hogy ugrik ki valaki menet közben vagy egy AT-ST-ből. Az előbbiben nincs katapult rendszer, az utóbbiból meg a nyakát törné ha leugrana.
-
-
-
BC2-ben az volt a jó, hogy a légvédelem hatásos volt ha kellett a legjobbak is hamar lepottyantak az égről, de azért a helivel is lehetett aprítani. Na BF3-4 már ilyen téren nem volt annyira jó. Sok eszköz volt de önállóan sok szart sem ért.
(#269) gali777 az okos Helisek egyből kidarálják az AA-t és ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Mondjuk az tény, hogy 2éve biztos van, hogy nem játszottam BF-et gép hiányában. Így nem tudom miket módosítottak azóta de amikor mi toltuk akkor simán rámentünk helivel az AA-ra. Néha kellett 2 kör, hogy bedaráljuk teljesen, de utána nyugi volt egy darabig.
-
BC2-ben sem kellett skill. Átállítottad a gombkiosztást, meg visszavettél az egér érzékenységéből és máris fényévekkel egyszerűbb volt repülni. Egyedül a leszállást kellett gyakorolni.
-
-
-
Néha még felmegyek multizgatni, az fut a laptopon meglepően jól skálázódik a dual graphics megoldással. Kicsit elcseszte a Sega, kevés map és nagyon spúr a fegyverekkel meg a lőszerrel. A Survivor módot nagyon birom benne még.
BF1 meg elő lesz rendelve, ahogy egyben lesz az "új" PC. Haverral azt beszéltük, hogyha megint modernkori cucc lesz akkor nem fog érdekelni minket, viszont egy VH színtérre tuti vevők vagyunk és tök jó, hogy bejött. Nagyon kíváncsian várjuk a további információkat.
[ Szerkesztve ]
-
Tudod mi az a Skill? Egy péniszmértékegység ami mindig attól függ, hogy ki mondja... Semmi értelme.
Azt meg vettük elsőre is, hogy neked nem tetszik. Akkor ne vedd meg. Ott van az előző 5 BF ami mind modern hadszíntéren játszódik. Csinálj új karaktert és kezd előről bármelyiket, az már félig olyan mintha egy újabb ugyanolyat adtak volna ki...
-
És ki dönti el ki az ügyesebb/intelligensebb? És mi alapján? Te vagy Jóskapista?
Egy kis sztori hozzá. FPS játék, van egy mod ami a kompetitív játékhoz kell. Abban valaki a saját szájíze alapján eldöntötte mi a "Skilles" és mi nem. Kivett fegyvert, mert szerinte ahhoz nem kell tudás, a távcsöves puska eredetileg mozgott célzásnál és levegőt kellett venni, de ezt is kivette és ehelyett stabil maradt a célkereszt akármeddig néztél bele. Ez is "Skilles" csak mert valaki azt mondta...
-
Miért mi az a Skill? X elkeni a szádat állandóan tankkal(igaz mellette van 3 engi), de ha nincs alatta tank fordítva van. Akkor mi alapján is lesz Skilles? ez egy csapat alapú játék, ha nincs csapat akkor lehetsz akármilyen ügyes alul fogsz maradni. Kitörölheted a segged a Skilleddel...
-
Szerintem az amelyikkel sikerül a csapatom feje fölül leszednem az átkot... Leszarom, hogy valaki azt mondja rám önérzetesen, hogy noskill fegyver. Azért van, hogy használjam. A csapatom kell támogatnom és nem önös érdekből játszani. Szórakozom, játszom és akinek ezen jár az agya, hogy mi skilles és mi nem az elfelejti a játékot élvezni.
A focit is gólra játszák. Azt, hogy az a gól 11-esből van vagy egy bomba gólból senkit sem fog utólag érdekelni.
[ Szerkesztve ]
-
Azért a Lock-On cuccok nem alap felszerelések. Addig el kell jutni, tehát ha nem is sok, de valamennyi tapasztalat ragad az emberre.
Ha meg már itt vagyunk, pubon annyi minden tényező van. Igen arcon tolom RPG-vel a másikat akármilyen noobnak is hisz, nem fogok a puszta közepén lőszer után keresgélni vagy újratárazni ha nincs nálam más, vagy ha felveszek egy másik kitet mert az enyém csutkára kiürült akkor azzal tolom ami a kezemben van. Ha lock-on szar akkor azzal fogok lőni amire lehet. A különböző assigmentekről nem is beszélve, sok olyan van amit a noskill fegyverekkel kell teljesíteni...
HC játékra is vannak lehetőségek, de valamiért azok nem túl népszerűek...
(#430) VAN der BOSS pontosan. Nem azzal kell foglalkozni, hogy a másik mivel lő le és akkor nem fog frusztrálni. Mindig meg vannak az aktuális "szuperfegyverek" amik folyamatosan váltogatják egymást. Amíg mindenki azzal foglalkozik, hogy jajj a KD-m, jajj a pontjaim addig a játék agyatlan rohangálás lesz. Nem mondok neveket, van aki 2-szer annyi játékidővel a háta mögött jobb KD-t tud felvirítani, de amikor az Objektívákat nézzük akkor elbukik mert fele annyit sem ment rá... A játékmódokat is lehet tiltanám stat alapján. Tehát ha egy mediknek nem jut mondjuk 2-3 percre egy Heal vagy revive akkor mehessen csak DM meg TDM-re. Ha eléri a szintet akkor jöhetnének a sokkal csapatorientáltabb módok.
[ Szerkesztve ]
-
BF4-ben nincs 100órám xD Valahogy a térképek nem jöttek be, azon a 2-3-on meg nem igazán volt kedvem játszani, így inkább mentem vissza a 3-ba amíg volt gépem.
-
-
-
BD-n? Mennyibe kerül egy olvasó? 15-20k... Ennyiből tényleg jöhetne SSD-n.
Én is valószínűleg átugrom haverhoz majd letölteni, mert csak mobilnet van és az éjszakai keretbe sem sok fér bele.
-
Mintha eddig is lettek volna olyan dolgok amik némi pénzmagért cserébe kioldhatók lettek volna... Ha úgy marad mint eddig akkor vizet nem fog zavarni. Max a saját szórakozását rontja el aki feloldja a fegyvereket-kiegeket pénzért.
-
Nagyon várom ezt a részt. Összeraktam a gépem és elkezdtem BF4-el megint játszani, de hiába hagytam ki 2évet, semmit nem változott és a pályáktól sem vágtam hanyatt magam, még mindig nem jönnek be.
-
Nem a kinézetükkel van bajom nekem sem hanem a felépítésükkel és ahogy egyes játékmódokban bánnak velük. Azt inkább nem részletezem, hogy még mindig tele van zombikkal.
-
válasz marilllyo #746 üzenetére
Szerintem ezt nagyon rosszul értelmezted... Pont arról szól, hogy sokan abban a hitben vannak, hogy az 1. VH-t vívták botokkal közben sokkal több minden volt benne. Ezt kifejtik a folytatásban is...
-
-
-
-
-
Dinamikus időjárás A Zeppelin irányítható és random helyre zuhan A pilótafülke valami istenkirályul néz ki. Mondjuk az egész brutálisan ott van.
(#1138) VAN der BOSS mit vártál? Abramst meg Apachet? Esetleg LittleBird-öt... Bőven felpörgették így is.
[ Szerkesztve ]
-
A malom oldala kirobbant, de a házak is fogytak... Valamennyire biztos vissza van fogva, hogy ne 3perc legyen a fedezékek élettartama.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Az állam még mindig keresem. Nagyon rendben volt ez a gameplay. Persze ehhez el kell vonatkoztatni dolgoktól. Személy szerint nem vártam, hogy majd mindenki sima puskákkal fog rohangálni. Kicsit tágabban értelmezték az 1. VH-t, de ez kell ahhoz, hogy a maga nemében megmaradhasson a Battlefield játékokra jellemző dinamika. Megmaradt a minimap és spotolás is amik nem éppen akkori technikához rendelhető dolgok. A járműveket is bőven felgyorsították. A dogfight veszettül jól néz ki a videókon, komolyan nem az erősségem a repülés és valószínűleg maradok a talajon, de ez nagyon bejön és ha sok lesz a noob akkor majd próbálkozom vele. Azt hozták amit vártam és talán még kicsit többet is úgy néz ki. Már csak a kasztrendszer lesz kérdéses meg a fejlődés.
[ Szerkesztve ]
-
JackFrags Sniper Gameplay. Állat amikor hátba döfi a szuronnyal.
-
-
válasz kriszpontaz #1199 üzenetére
Ott linkeltem a Sniper játékmenet videót. Rögtön az első ember nem 1hit-es volt...
-
válasz fornettisuti #1206 üzenetére
Elég sokat játszottam a BC2-vel... Többet mint a BF3-4-el együtt.
-
válasz front3r #1208 üzenetére
Én is nézem szépen lassan amennyire bírja a pálcás netem. Nagyon sok minden látszik abban a videóban érdemes megnézni mindenkinek. Egyáltalán SWBF fíling...
(#1210) Godlike79 mivel irányítható valamennyire el is lehet vele fordulni. Simán lehet akár hosszába vagy keresztbe lövik le. Egy hosszabb körben nagyon nem mindegy, hogy milyen akadályt hagy maga után.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Csabroncka #1260 üzenetére
Az internet korában minden lehetséges. Van olyan oldal ahol 42EUR-ért elő lehet rendelni. Majd beszerezzük olyan forrásból ahonnan olcsóbb.
(#1264) Balika23hun a BF4 nagyon gyenge lett összességében szerintem is a 3 után. A pályáktól hányni tudnék. Tartalmileg más meg nem nagyon változott a 3-hoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
[link] 42EUR ha valakinek még is nagyon kellene.
-
válasz marilllyo #1349 üzenetére
Vagy csak Pre-Alpha és nem volt minden bekapcsolva ne bugolja szét a videót.
Egyébként nekem már BF4-ben sem okozott örömöt a cuccok gyűjtögetése/unlockolása. BC2-nél még elvoltam vele meg úgy ahogy BF3-nál is, de nekem egyáltalán nem fognak hiányozni a lézerek, gripek, irányzékok meg a kismillió festés. Cod2-ben sem volt és évekig elvoltunk vele.
-
válasz Balika23hun #1368 üzenetére
+1. Bár én még a BF3-at is élveztem. A CQ DLC-t pluszban, a többi ott is hurka volt. BF4hez már nem is vettem premiumot.
(#1369) bul07 BC2-ben sem hullott minden szét elsőre. Ott is voltak fix falak
[ Szerkesztve ]
-
Ettől függetlenül 3 rövid kört játszottak 1 térképen. Ebből messzemenő következtetést kár levonni. Majd meglátjuk egy 1000ticketes rettenet végén milyen lesz.
-
-
[link] egy kis Air Gameplay.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest