- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:34 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
-
prokxy
veterán
-
FollowTheORI
nagyúr
Nálam ez belefér az olcsóság "árába", valszeg nem véletlen.

Hm... ahogy látom azért tweakelgették rendesen a dolgakat BF1-ben.
Ki kéne már próbálnom... ma remélem tudok menni pár kört.

-
FollowTheORI
nagyúr
Fogalmam sincs... 3x indítottam el eleve az ügyet... eleve elsőre ezt akartam köttetni be, meg is írtuk a szerződést, aztán jöttek és csak 100-ast kötöttek be... fogtam a fejem, bementem megint... akkor azt mondták, ó ilyen nincs, először a kicsit lehet csak és a másik ügyéntéző hibázott, majd jönnek még 1x, meg mérni kell előtte, stb.. Mondom fasza... kint volt a csávó, meddig tartott volna neki?

Na mindegy...Aztán vártam december még mindig semmi... rájuk írtam levélben (a visszaigazolóra), hogy letelt a 60 nap mi a fax van, aztán 3 hét mulva kb jött a válasz hogy továbbították a kollégáknak... majd kb 2 hete hívtak, hogy akkor jönnének majd kötni 2 hét múlva.... és most csütörtök bekötötték (a maradék szálakat a kábelben). Nem mértek előtte semmit sem.

Röviden ennyi.

Gondolom ez a minőségi kiszolgálás náluk (biztos túlterheltek).

-
prokxy
veterán
-
zzola
titán
-
prokxy
veterán
"menjek oda és hallgassak vmi hangot"

Ja igen, ez ott van, ahol a sinain az első rush rész található, a pilléreknél, romoknál.Nem tettem még ki sehová, nem is tudom ezt a redditet, h hová kéne, aki gondolja, tőlem mehet.

Ma este leszel? Tegnap láttam SP-ztél, ma jön Dave, Zero, lehet Ems is meg én, TS is lesz, csupa kaland!: D
-
LeRoy18
aktív tag
-
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
-
SkyS1gn
félisten
-
h_white
csendes tag
-
daveoff
veterán
-
TTomax
félisten
-
LeRoy18
aktív tag
-
LeRoy18
aktív tag
-
TTomax
félisten
-
FollowTheORI
nagyúr
-
Zso Ro
senior tag
munkahelyem mellett volt egy italnagyker.Oda jártunk vízért és üdítőért.
Minden reggel megérkezett a közútkezelő kocsija,majd az 5 derék betérő ivott 1-1 rövidet(tipli névvel) valamint elvitelre kértek ebből mégegyet és két sört kísérőnek.
Hát így ihatnak munkaidőben és vezetés közben(#19294) chokeee
NETlagging and UPlagging az

-
Ellia
addikt
-
daveoff
veterán
-
F e Z o
veterán
-
N@idia
őstag
-
F e Z o
veterán
-
N@idia
őstag
-
voodoo98
addikt
Nincs opció sajnos! :S
Idén nyárra vagy legkésőbb évvégére (törvényi előírás?) mondják, hogy jön a Telekom. Már a környező településeken van, csak hozzánk nem jött még be, de várom mint a messiást. ADSL 12.5/1.5 net!! 50-es ping.(#19225) vendingo
Van benne valami, de adnak még pár apróságot, ami fasza:
- 14 superior battlepack + 2 karácsonykor
- premium queue szerver csatlakozáskor
- 2 héttel korábban kezdjük a DLC mapokatJó érzés az ultimate-t birtokolni. Amikor bejelentették már akkor tudtam, hogy ezzel viszonylag sokat fogok tolni! Annyira bejött/bejön. Évek óta egy ilyen játékra vártam. VH b*zi vagyok! A VH1-et még egy játékban sem dolgozták fel ennyire (bár tudom ez nem szimulátor és a Verdun is meg van, de az nem adta)!
(#19241) gyiku
8300 volt!
Most ment le 7700 körülire ÁFA csökkentés miatt. -
tom_tol
addikt
-
Gyula84
veterán
-
gytacs
tag
Rengeteg ismerősöm van, csak mindenki másfajta móddal játszik. Nagyon oszlik a társaság. De mint írtam az eredeti kommentemben, tudom, hogy nem népszerű ez a mód. Ergo: nem kérek hozzá még megerősítést, hogy nem népszerű, egyszerűen akit érdekel az keressen fel. Nem értem, hogy miért én vagyok a fasz azért, mert normális emberi reakciókat várok el emberektől.
-
BaLee
addikt
-
Chrys_
addikt
Látom nem egyedül vagyok csalódott a BF1-gyel kapcsolatban. Sosem bírtam 2 körnél többet játszani vele (nem is megy nekem rendesen
). Visszatértem BF4-re, ott nem fogy el a kedvem...
Ez a scrap-faszság is, minek kellett bevezetni. Tényleg a CS-re hasonlít az egész, és ez nem feltétlenül jelent jót. -
eugabesz
őstag
-
guftabi96
addikt
-
prokxy
veterán
-
smokiii1
aktív tag
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
-
Zso Ro
senior tag
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
-
daveoff
veterán
-
Aventador91
őstag
-
Zso Ro
senior tag
-
Zso Ro
senior tag
-
redingitell
senior tag
-
prokxy
veterán
-
Laraxior
titán
-
zzola
titán
-
daveoff
veterán
-
prokxy
veterán
-
Gyula84
veterán
-
Laraxior
titán
-
SkyS1gn
félisten
-
törölt tag
-
spanglee001
addikt
ha járnál téesre még a mappádba is beleraknám a zsozét

amúgy aki nem ismeri a zsozéatya gémet hangerőt feltekerni
-
MeghaL0L
addikt
Jaaaa AMD fanboy vagy, értem!
Neem, vicc.Ja igen, amit még akartam. DX12 be játszotok vagy 11be?
reddit
"can confirm that disabling mem management and enabling dx12 and turning off vsync!! improves fps alot. im now getting atleast 60fps all the time as far as im aware on a gtx970 i5 6600k and 16gb ram at 1080p"Megnézem már így

-
MeghaL0L
addikt
-
Xaels
félisten
-
MeghaL0L
addikt
-
eugabesz
őstag
-
whitezo88
nagyúr
-
FollowTheORI
nagyúr
-
prokxy
veterán
-
BlessedElroy
senior tag
-
kisza25
félisten
-
Aventador91
őstag
-
Aventador91
őstag
-
guftabi96
addikt
-
Pubszon
veterán
-
kisza25
félisten
-
Snip3r_HUN
addikt
-
zzola
titán
-
guftabi96
addikt
Próbálgasd, nekem is van, hogy sokadjára akar csak valamit csinálni.
Játékban shift+f1 és próbálj csatlakozni valakire.+ egy off kérdés:
Egyik ismerősömnek kölcsönadtam az origin accom (most), hogy próbálja ki a játékot. Gondolom én most akkor nem tudok addig a saját accomon 4-gyel játszani. Vagy tévedek? -
spanglee001
addikt
-
guftabi96
addikt
-
mackosajt
addikt
-
SkyS1gn
félisten
-
Csaber
senior tag
-
hommeros
őstag
-
guftabi96
addikt
-
X Factor
addikt
-
atee
őstag
-
atee
őstag
-
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
-
mackosajt
addikt
-
kriszpontaz
veterán
-
guftabi96
addikt
-
spanglee001
addikt
-
SkyS1gn
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Vicces képek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Yettel topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Saros (PS5)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Gigabyte H77M-D3H + Core I7 2600 + 4x4GB DDR3 RAM (Félkonfig)
- 1TB és 2TB 7.2k 3.5" SAS HDD-k, több darab, HDSentinel 100/100
- Asus Zenbook 14X OLED AMD Ryzen 9 5900HX 16 GB LPDDR4X 4266 MHz RAM 1 TB SSD
- Magyar ! DELL LATITUDE 7420 2-in-1 14"iPS TOUCH / i7-1165G7, 16GB/512GB NVMe / irisXE TB4 +SZLA GAR
- Samsung Galaxy S24+ Plus 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung 990 PRO 4TB M.2 Heatsink SSD
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Space Gray -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5236, 100% AKKSI
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De én nem tankozok benne bazzeg, voltam gyakwaron, olyan béna voltam vele, h szégyelltem magam!
De gunnernek jó vagyok, az még megy! 

Ördögi kör...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

patch óta valami nem oké.