Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Hogy lehet kikapcsolni ezeket a figyelmeztető jelzéseket?
FPS, packet loss stb. -
Xaels
félisten
válasz
stickles
üzenetére
Téma összefoglaló? Egyébként valszeg a drop miatt low fps lesz a jelzés. A lapozófájlt ne kapcsold ki.
MÁS
Délelőtt vagy kora délután tök jó adok-kapok körök voltak. Most késő délután felmentünk haverral. Hát komolyan mondom azt a szopást. Tekerünk mint állat a Squaddal, 2pont között ingázunk oda-vissza. Próbálunk néha egy 3.-at bevenni, de a csapat impotens. A tankokkal is megállnak a pálya szélén és verik a pélót a statra közben sehol nincsenek, minket meg folyamatosan az ellen 2 esetenként 3 páncélossal ostromol. A Squadunk volt a legjobb zászló foglalásban és védésben is. Ja csak 300+ tickettel kenték el a szánkat...
-
scabi78
senior tag
Csak nekem tűnik úgy, hogy a hc-ben a sebzés nem olyan mint a korábbi hc-ben? Olyan mintha az normál lenne.

-
Kucsek
aktív tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Szerintem nálad is a tipikus proci zabálás tényálladéka figyelhető meg amire sokan panaszkodnak.
De az i5 kicsit karcsúnak mondható ha 6700k-val hasonlítjuk össze. Nyilván ez is okozhatja dx12 alatt a kb30%-os különbséget a rendszereink között. Amúgy Ram nálam 7800-8500 között, Vram pedig 3500- és 4500 között, pályától függően. Sajnos az új patch óta nálam dx12-ben az afterburivel nem megy a játék, azonnal fagy, így ezt most nem tudom ellenőrizni.
Chill: -
Kucsek
aktív tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Jó lenne a monitorozás többi része is: proci -ram kihasználtság, dx11?dx12?
Mert itt csak egy 100 %on hajtott 1060 van ami semmit nem mond, mert az 1070-em is 95-100-on hajt.
Droppok nálam csak Amiens pályán vannak, DX 12-ben CPU 62-68% viszont dx11-ben 100% és nem droppol.
a többi az oké és kb 70 körüli a CPU.(#14285) stickles mielőtt vásárolsz, próbálj kölcsönözni + 8-at és tesztelni. Ettől függetlenül jelenleg már 8Gb alapkövetelménynek mondható.
-
Aventador91
őstag
válasz
warcat
üzenetére
Nem tudtátok hogy ez ilyen?
akkor azt se tudjátok, hogy amikor behemót hajón ültök, és odamennek a hajó mellé a kis torpedós hajók, azokat is ki lehet ám lőni. hiába nem látod mert eltakarja a hajótest. de attól még a lövedék eltalálja. ez is jó nagy bug. így aprítottam a kis hajókat, spottolva voltak, azt hitték majd elbújnak a behemót mellé és torpedóznak, de jól benézték![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
PeeterssoN
őstag
Úristen ez a fog of war nagyon zsír!!! Csak HC-n fogok aprítani!

-
Dtomka
veterán
válasz
Olympos
üzenetére
+1
Sztem is jó lett, a HC mód. Nek kell fél tárat beleereszteni az ellenbe. Lehet ezek után a normált hanyagolni fogom.
Most a sniper medált szeretném megszerezni. Ott tartok, hogy k-bullets-szel kell járművet megsemmisíteni.
A repülőre vadásszak, vagy van jobb alternatíva? -
warcat
veterán
-
DonDennis
senior tag
Sziasztok eddig ugye HD6950-nel toltam most vettem egy GTX 1060 3gb G1-t az lenne a kérdésem, hogy van a játékon belül olyan mint pl mafia3-ba hogy így lockolja az fps-t? Vagy nvidia szoftverbe? (eddig csak amd kártyám volt szóval nem vágom még
) csak mert fullHD-ba minden ultrán nem mozdul az fps 60-ról még Amines 64-emberrel se szóval így végig 60fps nincs sose drop de az se hogy több lenne. Nem zavar mert hát 60fps bőven jó csak kérdezem. Amúgy win7 dx11 i7 2600k 4,4ghz 16gb ram. -
whitezo88
nagyúr
Az hack, vagy exploit, ha a light tank a téglafal mögül öl meg mindenkit? Killcamnál 100%ban takarás a fal mögött, éledés után direkt néztem, és úgy lőtt le megint hogy 0%-át láttam. Nem csak engem társam is. (Operationnél a Ballroom pálya elején, ahol van egy hosszú téglafal.)
Annyira felhúzott hogy ki is léptem a francba...
-
stickles
tag
Még mindig nem találtam megoldást az fps dropra
Nem jut eszembe már más , így írok hát ha ti még tudtok ajánlani valamit
win 10 64bit telepítve
az össze drivet kipróbáltam , jelenleg a hotfixes van fent (76)
Unpark cpuval feloldottam az alvó magokat , kipróbáltam , h nem megy az össze mag csak 4 vagy 6 akkor is ugyan az
Hőfokok rendben vannak ( fx 8350 - 45-48 C / gtx760 - 55 C )
user.cfg is próbáltam nem vált beMinden próbálkozás után azt tapasztaltam , h 1-2 kör jelen van az fps drop , de játszható , majd 3ra teljes káosz
Ha van még tippetek írjátok le , kipróbálom veszteni valóm nincs
-
Olympos
senior tag
Hatalmas gratuláció a DICE-nek.

- Végre egy újítás HC fronton, ami sok bugot és hibát feledtet.
- Végre az emberek együtt, csapatban, squadban és lassan mozogva közlekednek, harcolnak és nem rambóznak ész nélkül, mert akkor könnyen baráti tűz alá esnek. (Mint a valóságban.)
- Végre nincs annyi reflex huszár, aki leakad a pingen meg FPS-en. Ide több taktika kell, mint 2000+ dpi lézer egér vagy 8K monitor
...és remélem, hogy a nagy pofájú "bezzeg már 3 évesen COD-oztam" egyének is szépen visszamennek normál módba vagy keresnek más játékot.Egyik kellemes tapasztalat, amikor squadban senki sem hősködött, szépen hatoltunk be az épületbe, amit nem tudtam kivárni, és berohantam: lelőttem mindenkit.
Majd visszarohantam és azok megijedve lelőttek.
Teljesen logikus. Én voltam a hülye.Akinek ez nem tetszik, az menjen Normal módra.
Gondolom még lesz fejlesztve, de remélem, hogy az alap így marad és csak akkor látjuk valakin, hogy barát vagy ellenség, amikor kiírja azt vagy felismerve ruháját hamarabb döntést hoznuk.
Remélem így hagyják a hivatalos HC verziót és nem cseszik vissza a régi BF3/BF4 megszokott sablonra.
Ráfért egy alapos újítás. Számomra ez az.

-
almos94
aktív tag
Sziasztok!
Nekem frissités óta állandóan kifagy. Utánanéztem, kikapcsoltam az Afterburnert és kitöröltem a Dokmuntumok/BF1 mappát is. Ezek után megy, de ha újra el akarok inditani, akkor újra ki kell törölnöm a mappát és az összes beállitást újra megcsinálni, kcisit kezdek már ráunni...
Esetleg tud valaki erre megoldást?
-
Aventador91
őstag
Tankkal minden gyalogos egy lövés
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Sajnos nem véd a gáz ellen, de azért lényegesen több esény van egy eredményes defend-re, ha van egy észnél lévő flametrooper.
-
eugabesz
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Csak a gáz ellen nem védi....
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
A lángszórós alapból maszkban van.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Sentrykent haltam mar meg gaztol es az maszkot se tud felvenni, langosnak meg ugye alapbol maszk.
-
Stauffenberg
nagyúr
-
Xaels
félisten
Futottam pár kör CQ-t. Empire-en. C felett a hegyen, ahol a kereszt is van, üldögél két sniper csapattársunk. Kb 100-120m volt köztük, meg az ellenség snipere
amíg nem döftem agyon...Aztán FAO-n nekiugrottunk a Squaddal, rohangáltunk pontról-pontra. A-B-C oda-vissza mert a csapat képtelen volt tartani. Néha felmentünk C-ről D-re vagy B-ről bevettük a falon bemászva E-F párost, de ott sem időztünk sokat mert menni kellett vissza kezdeni előről. A végére sikerült megfordítani és megnyertük.
Sinai-ra az autobalance meg úgy szétkúrta a csapatokat... nálunk volt az összes kezdő, míg a másik csapatban 20-as szint alatt szinte senki. A-B-C-t nem tudtuk tartani, a vonatot a csapat hamar kapta és bukta.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
redingitell
üzenetére
A kérdés az volt, melyik a legjobb. A Hellriegel, alatta meg mindenkinek más. Nekem speciel az MP de inkább a shotgun ha már assaultot vagyok kénytelen játszani.

-
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Rush-on
m-comtelegraph védésére zárt térben nagyon jó...sokszor ezen múlik a meccs. -
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Vagy Bajonettes támadás. Csak akkor valahogy mögé kell kerülni.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ja, ez sem minden körülmények között használható módszer, de tekintve, hogy a lángszóró hatóköre igen szűkös, szerintem nem OP. Közelharcban, épületek kipucolásánál tényleg eléggé erős, de nagyon limitált az alkalmazhatósága.
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Valószínűleg a sörét minden golyója egyedülállónak számít. És azért hallasz több találat hangot, mert annyi talált el belőle.
Amúgy nem tom, lehet bug.

-
Frod
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ez nekem is feltűnt egy ideje, hogy én is automata fegyver hangot hallok, aztán kiírja, hogy shotgunnal kaszált le. És ezt rendszeresen, nem csak egy-egy alkalommal.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
Lac-coo
üzenetére
Mit! Töri magyar?

Jahogy impact gránát! Ja soha nem találok el vele senkit... Amugy birom mikor elszaladnak a golyók elől, mint Jackie Chan!
Miért hallok dupla lövést a shotgunból mikor eggyel öl meg?Ráadásul smg hangja van! Bug?
Stauf.: Nem tudtam olyan gyorsan feküdni és lőni, argon foresten volt amugy. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
PeeterssoN
üzenetére
AT Rocket és már fekszik is. Pont tegnap este volt, hogy vagy két squadot kiirtott a flametrooper, én tunkoltam őt az Automatico-val (ő a lángszóró hatókörén kívül volt), de mikor tárat kellett cserélnem, bemenekült egy épületbe. Én az ablakon berepítettem utána egy AT rakétát és készen is voltunk.
-
Lac-coo
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Imoact granatit szereti !

-
PeeterssoN
őstag
Elég op lett ez a lángszórós kaszt. Ha van egy medik mögötte, gyak. elpusztíthatatlan.
-
Idiofil
aktív tag
Igen, úgy mentem, hogy kb amikor a nemlétező célkereszt környékén van valaki, nyomogatom a Q-t, és ha nem hozza fel hogy csapattársa, akkor megy a lövöldözés.
Első öt percben és is csak pislogtam: scopeless sniper fegyver, ellenséget látok, célzok lövök. Semmi kiírás. Aztán a 2. embernél sem, 3.nál sem. Pár perc után néztem, hogy mondom biztos balfék vagyok, nyomok egy TAB-ot és látom hogy 5-1 stat
(azután tűnt fel a csilingelés, amikor ölök)Ha/amikor majd jönnek a custom serverek, talán egy kicsit még élvezhetőbb lesz

-
redingitell
senior tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ha most olyan fegyója van aminek a tàrja felül van, akkor az àltalad javasol fegyver az ő számára nagy valòszînűséggel még nem elérhető
-
makro
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Nagyon jó meglátás!
Mentem 1-2 kör HC-t, többször lőttek hátba mint mellbe...
-
venomka1
aktív tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
az nekem a listaban benne sincs

-
Carlos Padre
veterán
Mindenkinek más, de a Hellriegel nem rossz.
-
venomka1
aktív tag
melyik a legjobb gepfegyver assaultnak? Most az van nekem aminek a tarja felul van,de szar mert kitakarja a eret. Melyikre erdemes sporolni?
-
prokxy
veterán
válasz
mate182
üzenetére
Nem HC, de egyik este majd' örömtáncot jártam, hogy aki addig gunner volt a tankomban kiszállt és úgy akart megölni vkit, de sajnos ő maradt alul, viszont és itt jön a lényeg, supporttal és rep.tool-lal jött vissza a tankomba, gondolkozik végre vki, segít, végig javított, 58-1. Nagyon sokat számított, de főleg az, h felismerte a helyzetet, alkalmazkodott és tette a dolgát.

-
mate182
tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ebben egyet értek.
Amég ott tartunk, hogy chatben névre szólóan irogat az ellenfél, hogy noob mert a you vs foe 0-5, de közbe a kör végén top player vagyok 185 reviev-al meg második a score boardon 21ezer pontal kevés lesz a jó meccs...3/30-as k/d ratio-val állítom nagyreszt nekem is köszönhetően nyertünk operations-ben, mert nem hagytam elfosni a ticketeket....
Én élvezem és kihívásnak tekintem a squadom, csapat társaim életben tartását. Én a taktikaban találom meg az élvezetet. Most nyilván kiragadtam egy részletet. Rugalmasnak kell lenni minden helyzetben.

-
Stauffenberg
nagyúr
A Hardcore módhoz pár gondolat:
1.) Szerintem a legfőbb hibája, hogy nem különálló játékként adták ki, hanem egy alapvetően casual játék egyik játékmódjaként. Az összes eddigi HC módot tartalmazó Battlefield esetén ment a nyígás, hogy túl nehéz és tele van idiótákkal, akik csapattársat ölnek figyelmetlenségből. Ez pont azért van, mert ezek nem értik a Hardcore mód lényegét. Idővel kevesebben lesznek vagy egyszerűen privát szerveren kell játszani összeszokott társasággal.
2.) Másik probléma vele, hogy megtévesztő a neve. Ha mondjuk "Realism mode" vagy valami hasonló néven szerepelne, akkor sokkal egyértelműbb lenne, hogy miről is szól ez.
3.) A Hardcore elnevezés miatt sokan azt hiszik, hogy ide a pro játékosokat várják. EZ TÉVES!!!! A Hardcore mód azoknak szól, akik egy merőben eltérő, lassabb, de taktikusabb, megfontoltabb játékmenetre vágynak (Red Orchestra vagy War Thunder rajongók előnyben). Az a csapat fog győzni, mely jobban összedolgozik, jobban mozog, jobban helyezkedik.
Az egyéni skillnek, szóval a sarkon szaltóval befordulós három fejest repülve kiosztó képességeknek itt kevés hasznát lehet venni érdemi csapatjáték nélkül, ez a játékmód nagyon nem erről szól. Ezt sokan nem értik, sokszor éppen az alap játékmódban rambóként nagyon eredményes igazságosztók harapnak leghamarabb fűbe. Itt még egy összeszokott squad is kevés ahhoz, hogy felhúzza a csapat összteljesítményét.
Alap public CQ-ban egy erős squad picsára tudja verni a teljes 32 fős ellenséget miközben rohangál zászlóról-zászlóra és mindegy, hogy kapják-e a baráti tüzet (gránátok, bombák, stb) a nyakukba. Itt egy ilyen squad az első baráti gránáttól kifekszik és nem is biztos, hogy az volt a hibás, aki eldobta a gránátot, érdemes csak akkor berohanni egy épületbe vagy zászlóhoz, mikor már megtisztították.
Szóval a HC módban az eredményesség kulcsa, hogy a játékosok elfogadják: Itt nem a jó egér-rángató reflexek számítanak, hanem az előbb gondolkozz, utána lősz mentalitás (vagy az előbb gondolkozz, utána szaladj zászlót foglalni, nem biztos, hogy érdemes belefutni egy olyan állásba, amit egy baráti tank még tűz alatt tart, nem a tankos kolléga hibája lesz a team kill).
Egyébként én már az alap játékmódban is bekapcsolnám a friendly fire-t, ez nem is olyan régen még tök alap dolog volt minden multis FPS-ben. Hamar megszűnne a robbanóanyagok spamelése.
4.) Mivel lehetetlen public játékban élvezetes HC köröket menni (vagy legalábbis ritka), ezért jobb ezt privát szerveren tolni. Úgy tudom a custom szerverek még nem kapták meg a jelszavazás lehetőségét, de idővel biztosan. Egy jó 16v16 játékot nem olyan nehéz összetrombitálni egy népszerűbb fórum látogatói között...

Megjegyzés: A BF1-es HC módban még nincs sok tapasztalatom. A korábbi részek, meg az ehhez a módhoz nagyon hasonló multis FPS-esekben szerzett tapasztalatok alapján okoskodok. Minden korábbi BF-ben a HC sikertelenségét az okozta, hogy tele volt olyan játékosokkal, akik nem értették, hogy a HC-hoz más játékfelfogás kell.
-
CptAdamica
veterán
A repülők mozgását még mindig nem sikerült rendesen megoldani, eddig az előttem lévő spontán begyorsult hirtelen, most meg darabosan lépked.
Bár repülővel osztani a gyalogságot nagy élmény, tegnap sikerült belenyúlni párszor a mézes bödönbe, volt pár 4 kill egyszerre. 
-
Frod
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
justBF1things?

mindenesetre érdekesen hangzik. sajnos vasárnap óta nem tudtam játszani, de ma már megnézem magamnak mit tudnak az új dolgok! -
Lavar
aktív tag
válasz
Idiofil
üzenetére
Ha nem vagy biztos benne nyomd rá a Q-t, ugyan nem jelöli meg, de kiabálni fogja, hogy enemy soldier, meg amiket ilyenkor szokott. Persze ha ő is rád lát, erre nincs idő, mert addigra lelő.
Továbbá lehet ez változó, de amin én voltam szerver, ott megjelent a kis ikon az ember felett, ha elhaladt a célkeresztem előtt (ami ugye nincs, tehát ha pont középen áthaladt, akkor egy pillanatra felugrik a jel, hogy csapattárs).
Ha meg megölök valakit, az ezt jelző kis csilingelő hangból tudom, hogy meghalt.
-
Idiofil
aktív tag
válasz
boogie84
üzenetére
Én is örülök, hogy van HC, bár egy kicsit többre gondoltam, de így is jó. (spot hiányzik, legalább addig, amíg látom). Nehéz eldönteni, ha csak az ablakban egy fejet látsz, hogy barát vagy ellenség

Még jobb lenne, ha lenne valami punish a teamkill esetén (self-damage, 3 után kick, stb) mert én is többször haltam meg saját csapattárs keze által. Egy saját oldalon harcoló "panzerzug" a legnagyobb veszély, mert lő mint az állat és nem nézi, hogy kit.Szívesen mennék délutánonként/esténként HC-t.
Origin: Gejenna -
Zso Ro
senior tag
-
boogie84
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem rossz!!!
Határozottan fel kell ismerni a ruházatot!!

-
-
boogie84
veterán
Megy a HC. Többször halok FF-ben mintha ellenség lőne le. Fel kell ismerni az ellenség ruháját. Tényleg HC!
Azt sem jelzi ha eltalálsz valakit, nem lehet spotolni.
Erre vártam, de ez most érdekes.
-
Xaels
félisten
Legyetek szívesek témánál maradni, más játékokat azok topikjában kibeszélni.
-
-
Én szívesen játszanék többet a BF1-gyel a Titanfall 2 és a Division mellett, de két nagyon bosszantó dolog miatt háttérbe szorul:
- nem tudják javítani azt a rohadt idegesítő bugot, ami nem is tudom, hány BF verzió óta létezik, hogy eltűnik a célkereszt.

- nincs normális gyakorlásra (minden kiismerésére) lehetőség, csak élesben játszhatsz a prokkal, akik meg noobnak néznek
Majd ha a haverok megveszik karácsonykor, akkor velük toljuk csapatban, egyedül nem látom értelmét egyelőre.
-
Pubszon
veterán
-
Aventador91
őstag
uncsi már hogy minden hsz-ben szerepel az fps, cpu. ram, vram
ki fogtok kapni
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
na de viccet félretéve, ha a legújabb nv drivert használod, akkor tegyél fel egy korábbit.
Sok kártyánál lecsapja 800 mhz-re a memória órajelét és ettől csökken a teljesítmény.

Bár repülővel osztani a gyalogságot nagy élmény, tegnap sikerült belenyúlni párszor a mézes bödönbe, volt pár 4 kill egyszerre.