Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Empires Edge, gyerek c-vel szemben fent fekszik a hegy tetején, és onnan csattog.
3. halálnál (+ végig néztem, hogy mit csinál, amikor meghaltam, nem nyomtam space-t) megjegyzem, hogy igazán csinálhatna valamit, (azon kívül, hogy a mi csapatunkat idegesíti, a saját csapatát meg nem segíti (miénk volt C))
Erre én vagyok a butthurt... Nagyon kéne az a sniperlimit, legalább tizedelődnének ezek az istenbarmai..Most már azzal a buggal is találkoztam, hogy nem hajlandó "célozni" a játék, jobb klikkre a fegyver ugyan ott marad. A zoom az megvan, csak hát így nem lehet célozni.
A spawn még mindig olyan, hogy még egy alfa állapotban lévő játéknál is elszégyellném magam a fejlesztők helyében... Térképen nem látok, nem is foglalják a pontot, beéledek, és már csak azt látom, hogy égek... berakott a lángszórós tank tüzébe..
De sikerült beélednem egy bayonett charge-ba is
Inkább lenne valamivel rosszabb a grafika, csak csinálnák meg normálisan... és nem azt kellene néznünk 2 héttel is a megjelenés után, hogy HC: coming soon, custom servers: coming soon..., meg a menü se lenne egy használhatatlan vacak, a party-rendszerrel együtt.
(Egyébként biztos vagyok benne, hogy csak matchmakinget akartak a játékba, custom szervereket nem.)(#12343) daveoff
Eddig nekem sem volt gondom a shadowplay-jel, de Bf1-ben nagyon sokszor csak a hangot veszi fel, a képet nem (helyette csak egy paca van), illetve mióta frissült a geforce experience, azóta utólagos mentésnél sokkal nagyobbat droppol, és sokkal tovább is tart a drop. -
kisza25
félisten
válasz
Aventador91
üzenetére
Szia, igen, cilinderes a szemed, az agyadak át kell állni, 1-3 nap kb. attól függ mennyi idős vagy
Nálam is ez a szitu új szemüvegnél -
PeeterssoN
őstag
Nos fos net (magas ping értékek, ki is jelzi a játék hogy valami nem stimt a kapcsolatban...
) és szar gémer laptop mellet még jobban idegesít, hogy nem lehet ölni a support class néhány fegyverével . 
vagy az csak hab a tortán?
Szóval nem sok a különbség, ha a Battlefield 1 mellett csak nézem a kijelzőt vagy aktívan csapkodom a klaviaturát és kinyomom az egerem szemét.

-
Aventador91
őstag
off
van köztetek aki szemüveges? ma lett kész az új szemüvegem. valakinek volt már olyan hogy új szemüveggel trapéz alakúnak látta pl a monitort szemből?
és facebookon amikor görgetek olyan mint a star wars főcim szöveg effekt
valaki hallott már hasonlót vagy tapasztalt? -
Rico45
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Sziasztok! Hol érdemes megvenni a játékot jelen pillanatban?
-
lacus83
senior tag
Ahogy telik az idő és már lassan annyit ölök mit halok kezd hatványosan tetszeni

Jó eddig is tetszett, de a sok respown kill az agyamra tolta az adrenalint.
A sok sniperes meg már nem idegesít, én rohangálva legalalább élvezem a játékot, nem kuporgok egy távcső mögött hogy hátha arra téved valaki.Szóval alakul ez,játékos listára addig nem íratkozom még nem fejlődöm egy kitűzött szintre.
Fps és cpu kijelzésem még mindig nincs, afterburner helyett nincs valami Radeon mellé?
Megnyugtatás képpen I5 8Gb ram 64 fős szero sem laggol.
Szóval nem kell ennek I7 meg 16 Gb ram,Vga meg bírja![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aventador:
Persze nem is gondoltam hogy nem

-
N@idia
őstag
-
sheep
addikt
válasz
takogeri999
üzenetére
A win 10-et azért javasoltam mert itt a fórumon többen is panaszkodtak a win 7-re, a win10-re pedig szinte senki.
Természetesen ettől még futhat jól a win 7-en is, csak a fórum tapasztalatok alapján jobb a win10.
Sokan azt mondják a béta jobban futott, meg kell 16gb ram, nálam ugyanolyan jól fut a teljes játék is mint a béta és 8gb is elég. Szóval sok mindentől függ, emiatt még ne rakj fel másik oprendszert, ha tudod próbáld ki előbb. -
Loha
veterán
válasz
takogeri999
üzenetére
Igen, csak a vsync miatt 60fps, egyébként olyan 60-90 fps körül megy.
Ha vkinél bármelyik oprendszeren rosszul megy a játék alacsony GPU kihasználtság mellett, arról az SZVSZ az Origin tehet, mert bizonyos konfigokon vmiért nekiáll enni a procit játék közben QtWebEngineProcess.exe néven (ebből több is fut a háttérben), ezeknek nem kellene 1-2%-nál jobban használni a procit, viszont sokaknál 2 számjegyű procihasználatot produkálnak ezek a folyamatok, és azért akad a játék (ugyan ez okozza a gondot BF4 alatt is).
Hivatalos megoldás a problémára, amiről nem tudom, hogy működik-e: QtWebEngineProcess Hogging System Resources -
steele80
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
És azt hol keressem?
-
steele80
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Én böngészőből kezelném, ott nem működik.
-
kisza25
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
eddig monitor nélkül játszottál?

-
steele80
senior tag
Segítsetek már légyszi! Sehol nem találom, hogy a fegyverre a skineket hol lehet rárakni? A companionban megtaláltam a lehetőséget, de ott nem tudom abszolválni, mindig try again van.
-
takogeri999
csendes tag
Köszönöm a válaszod , bíztam benne, hogy talán Win 7 - el több fps t lehet kicsikarni, egy videót találtam , amin a bétát tesztelték ,ott a win 7 teljesített jobban , igaz azóta volt 3 driver plusz patch a játékra .
Patch előtt jobban futott nálam a játék , szerintem mindenkinél ... -
@rglaaf
veterán
hosszú hétvége legjobb momentuma amikor 4 egymás mellett fekvö snipert agyoncsapkodtam a gyal.ásóval
nem is értem hogy lehet ennyi kretén ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sheep
addikt
válasz
takogeri999
üzenetére
A tapasztalatok szerint csakis win10 és dx11. Win7- est nem szereti a játék
-
takogeri999
csendes tag
Uraim !
Win 10 vagy Win 7 a játékhoz ?
Milyen tapasztalatok vannak ?
Köszi előre is a válaszokat !
Üdv.
-
zzola
titán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Holnap már megyek dolgozni, így csak délután/este/éjjel leszek....
-
X Factor
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ez lenne nekem a must have monitor, csak az a fránya hajlÍtás úgy idegesÍt. Ráadásul anélkül, lehet megállna 100k-ban.

-
zzola
titán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Mert nem is beszéltem!

-
prokxy
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
zola nem beszél.

-
-
lofagi
addikt
válasz
Németh Péter
üzenetére
Ennek már van egy frissített verziója is.
-
hommeros
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Igen, az jó ár érte. De akinek NV-je van az hiába vesz Freesync-et.
Én első nekifutásra a Acer XB271HU -t néztem. Az 250k. De nem csak a G-sync dob az áron ekkorát. -
hommeros
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Acer jó monitorokat gyárt. Nálam is favorit lett. Bár ez a hajlítás ekkora méretben elég gyengus lesz. Asus pg348-nél sem érzem akkora dolognak.
-
zzola
titán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére

-
Snip3r_HUN
addikt
Jó néhány év után holnaptól megint monitoron leszek,egy Acer XZ271 (144Hz,freesync) érkezik.

-
Laraxior
titán
Összerakásra került a masina, újra fut a game.
Mondjuk csak vezetéknélküli nettel tudok csatlakozni, de meglepődve tapasztaltam, hogy így is van pingem
Egy jó kis Amiens így kezdésnek, nem is volt rossz
-
-
makro
senior tag
Ahogy látom, elég sokan vagytok itt, akik szinte megjelenés óta toljátok a játékot. Napi 2-3 órát vagyok fent esténként, de számomra most érkezett el a pillanat, hogy lemondjak a random squad-os mókákról. Néha már csak röhögök azon, milyen fejetlenség megy fent a szerveren. Haverral szoktunk még együtt játszani, de az még nem az igazi.
Nem klánt keresünk, csak olyan embereket, akik szívesen játszanának csapatban. (TS-en általában fent vagyunk) Szóval aki gondolja, nyugodtan felvehet barátnak.
-Platform: PC
-Origin username: Zabpelyhes -
zzola
titán
válasz
takogeri999
üzenetére
Most mentem 2 kört, minden oké volt!
-
takogeri999
csendes tag
Multi mindenkinek működik ? Hihetetlen, h totózni kell , meg simogatni a gépet, hogy bedobjon egy szerverre ... 24/2 Mbit/s a netem, modemes természetesen, nincs router , direktbe van a gépbe csatlakoztatva .

Én azt megértem, hogy új játék , 2 hete , hogy megjelent ... de lassan úgy vagyok, hogy tolja fel magának keresztbe a Dice ...
-
prokxy
veterán
válasz
varadigabor
üzenetére
Bétában szinte csak ezzel toltam.Tankok, repcsik ellen elég jó, gyalogok ellen nehéz, ha van 2 jó gunnered, akkor hajrá!

Heavy-ből az is jó, aminek a 4 oldalsóból 2 lángszórós, pl. Suez-re/Amiensre. Nemtom, h ez-e a Breakthrough. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem mondtam, hogy nem korrekt a PC-s változat. Van több barátom is, akik már előrendelésben megvették PC-re, kipróbálni még nem tudtam náluk, de adok a véleményükre és szerintük teljesen rendben van a PC-s változat is, kevesebb a kezdeti hiba, mint a korábbi részek esetén.
Kívánom, hogy soha rosszabbat. Sok tesztet végignéztem már (DigitalFoundry, stb) és ezekből is az jön le, hogy minden platformon odatette magát az EA, a motor a CPU pörgetést leszámítva szépen muzsikál egy gyengébb PC-n is. Konzolon is gyönyörű a játék 720p/900p felbontás ellenére is, olyan effekteket és megoldásokat használ, ami konzolos játékoktól egyelőre szokatlan, de mindenképpen iránymutató.
Már csak erről a season pass-os DLC mániáról kellene leszokni és az EA megint az a nagybetűs KIADÓ lehetne, mint régen. Még a Valve-féle fegyver skin adás-vételt is jobb mellékes bevételi forrásnak tartom, mint a játékot 130 euróért árulni.
-
varadigabor
senior tag
Valaki próbálta már a landhsip tankhunter változatot? vagy a Heavy Breakthrough A7V? Használhatóbbak mint a sima alap tankok?
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Nyilván a konzolt kell tolni sajnos, de ettől még egy korrekt PC verziót kaptunk. Eddig szerencsére kevés buggal találkoztam, olyan meg nem volt, mint a 4 esetében, hogy mindenkit kivágjon a szerverről, mert jön a behemót például.

-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
"de azért nem szarnak bele, sokkal részletesebb a grafika is PC-n"
Szerintem nem ez mutatja meg, hogy melyik az elsődleges platform. Persze, hogy szebb PC-n, mindig is ezen lesz a legszebb. De nézd meg a játék általános minőségét vagy azt, hogy a marketingben melyik platformot tolják az előtérbe.
-
prokxy
veterán
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Németh Péter
üzenetére
Akkor én baromi nagy mázlista vagyok, mert egy-két kivételtől eltekintve több mint 40 óra játék alatt nem találkoztam az itt leírt hibákkal.. Összességében azt mondhatom, h nagyon jól összerakták a játékot a startra. (Xbox One)

-
zzola
titán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Már rég nem a PC az elsődleges...
-
gyiku
nagyúr
válasz
BlessedElroy
üzenetére
akkor nalad jobb a helyzet, az enyem 35%-nal jobban nem ment meg BF1 alatt.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
daveoff
üzenetére
Én az utóbbi évek tapasztalata alapján mondom, hogy PC-re biztosan nem veszek megjelenéskor EA játékot soha többé. Több címmel is (köztük Battlefield-ekkel) megjártam már azt, hogy az első 1-2 hónap arról szól PC-n, hogy próbálják gatyába rázni a játékot. Akkor ennyi erővel megspórolhatom magamnak ezt az időszakot és 1-2 hónappal odébb, jóárasítva valami akcióban megveszem.
Ehhez képest most az Xboxos Battlefield 1 egészen meglepett, kellemes csalódás. Nem vettem volna meg, de adták a gép mellé ajándékba, hát akkor egye fene alapon leszedtem. Az EA szerverek időnkénti elhasalását már rég nem veszem zokon, majd lecseng a hype és ezek is elmúlnak.
A PC-s verziót is ki fogják fésülni idővel. Anno mikor legutóbb feladtam konzolos karrierem még Xbox 360-ról jöttem vissza PC-re, az ottani Bad Company 2-t adtam fel és vettem meg aztán PC-re is. Már bő fél éve kint volt a játék és nem volt vele különösebben gondom, de sok PC-s ismerősöm mondta, hogy az elején még voltak benne idegesítő hibák bőven.
-
guftabi96
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Currently online players
PC: 47,897 (24h peak: 118,369)
XBOXONE: 40,023 (24h peak: 181,597)
PS4: 105,053 (24h peak: 246,866)
Total: 192,973Én inkább úgy mondanám, hogy nem szarnak bele a pc-be, de ilyen számokat látva miért tekintenék a pc-t az elsődlegesnek?
Konzol 24h peak: közel 430.000
Pc: 118.000 -
kisza25
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
több mint 2x annyian játsszák konzolon, mint PC-n

voodoo98 : meg, hogy milyen felbontáson játszol -
gyiku
nagyúr
válasz
BlessedElroy
üzenetére
afterburner, majd a cpu usage alatt latod, hogy 30-40% kozott malmozik a cpud.
-
BlessedElroy
senior tag
Hahó Urak!
Mivel lehet a proci kihasztnáltságot monitorozni, mert már kíváncsivá tett ez a sok rosszul futó bika gép.
Nekem az I7 3770K 4.3-on megy, a 780-as kártyám pedig 1110-en. Gyönyörűen fut 60 fix FPS-el ultra beállításokon 8 Giga RAM mellett.
Hmm... -
voodoo98
addikt
válasz
Rison77
üzenetére
(#12286) Rison77
Saját szememmel láttam a különbséget a két konfig között mielőtt megvettem! Azért vettem meg, mert láttam, hogy sokkal jobb és nekem megérte a plusz pénzt. Egyéni preferencia.
ad1
nem mondom, hogy a játék nem limitál, valszeg igen, de már írtam, hogy aki akarja (van rá keret), az erőből meg tudja oldani.ad2
akkor valszeg nem jó/elég memória tesztet olvasol/nézel. Megint csak saját szemmel tapasztaltam a következőt:
GTX1080 1440p-ben a GTA5 benchmark és ingame alatt is leesett az fps! és nem volt cpu limit! Az fps azért esett le, mert nem ment 100%-on (99%) a gpu. Bios-ban észrevettem, hogy 1333-on futnak az 1866-os ramok. Visszaraktam a rendes értékre és a min gpu usage 51%-ról 70%-ra nőtt!! Már csak ezzel a változással. A mostani rendszeren 80% körül van (a min gpu usage), tehát még van limitáció. De érezhetően jobban fut. Ugyanez van bf1-ben is.ad3
"Óriási"-hoz odaírtam h nekem. Mivel 144hz-es monitoron játszok, ezért kb. 80-90fps alatt már látom, hogy darabos (ez persze megint egyéni megítélés,de ez van). A hirtelen fps droppot (100-ról 70-80-ra) pedig szaggatásnak élem meg. 100fps felett érzem, hogy folyik a kép. Ezt szerettem volna elérni és sikerült. Persze így is alá esik néha, de hát ez van!Hirtelen ezt a videó találtam.
Nekem GSkill ripjaws 3200-as ramom van.(#12290) Olympos
Szívesen! A legjobb lenne, ha valakinél a meg tudnál győződni róla, h amit tervezel venni az jó lesz-e neked vagy sem. Nekem szerencsém volt. Van ilyen ismerős.
A konkrét cpu limitet én sem mondanám, mert a számok nem ezt jelzik. De a fő baj az az, hogy nem megy folyamatosan 100-on a gpu és ezért esik az fps. Vmi nem tudja kiszolgálni a gpu-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Arc Raiders
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és szar gémer laptop mellet még jobban idegesít, hogy nem lehet ölni a support class néhány fegyverével . 

senki se csinálja amit nem szeret

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

látod már megérte