Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz
Németh Péter
üzenetére
Az a fura dév-nél, h csak otthon van nála gond a hálózattal, máshová elviszi a gépet, akkor nem jön elő a DC.
-
-
X Factor
addikt
válasz
Németh Péter
üzenetére
Ja, csak user nem fog otthon wiresharkkal csomagokat ellenőrizni, főleg messzemenő következtetést levonni a program által elé tárt adathalmazból.
Mármint abszolót logikus amit mondasz, csak nem életszerű az ilyen jellegű debug user-oldalon.
-
válasz
daveoff
üzenetére
Szerintem ezt úgy lehetne kinyomozni, hogy a hálózattal van-e a gond, hogy a gépeden felépíteni egy hasonló UDP kapcsolatot egy másik géppel és abban másodpercenként kiküldeni 100 UDP csomagot. Illetve a másik oldal is beküldene másodpercenként 100 csomagot. Minden csomagban csak egy szám lenne, ami 1-el növekszik, minden csomag esetén. Ezután a két végponton ellenőrizni lehetne, hogy van e csomagvesztés és milyen sorrendben érkeznek meg a csomagok. Ez a program futhatna párhuzamosan a BF1-el. Ha ott megszakad a kapcsolat a szerverrel és abban az időben a teszt program is hibát jelez, akkor biztos a hálózattal van gond. Hátránya, hogy kéne hozzá egy másik gép, amin futna az ellenőrző program. Másrészt meg kellene írni a programot is.
-
Csaber
senior tag
válasz
scope2007
üzenetére
Az én csalóm sokkal jobb , gyorsabban tudott repülni mint a repcsi a jól emlékszem 120-4-el végezte a kört szerintem tuti nekirepült valaminek abba halt bele...amúgy kb ennyit láttál belőle [espigacube 13 ms gamaplay] letörhetne a keze...(a videón 10 ms-től a G zászlónál kezd el feltünni...)
-
Gigi01
őstag
Amúgy itt a fegyvereket meg kell venni?
-
-
Madn!ght
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Legyen szerencsétek! Nekem a múlt hét óta produkálja a random DC-ket. Addig 60+ órán keresztül egy se volt. Egyetlen drivert se frissítettem, habár Win7 updatek települtek. Esetleg azok bezavarhatnak..

-
feco70
senior tag
Reméljük 13. után mindenkinek jól fog menni, és nincs több sírás.
De hát tudjuk nem igy lesz.
Amugy ezt az operations mod, jól kitalálták szerintem. -
daveoff
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
megpróbálhatom, ha esetleg valamikor ráérsz feljöhetnél ts-re, kicsit segíteni ebben....

-
eugabesz
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Mert akkor nyomsz egy redeploy-t és a tiéd a jármű amúgy,mert bent marad a helyén.Nem egyszer jártunk már így...nem viszi el senki,mert nem látják szabadnak...
-
válasz
daveoff
üzenetére
Habár tudom nem egyedi probléma úgy néz ki, de gyártói hálózati chip drivert használsz vagy windows beépített natúr?
Még esetleg azt próbálnám ki, hogy vagy felteszem a háló gyári oldaláról leszedett legfrissebb drivert, vagy ha épp tettél föl ilyet, akkor azt kipucolni gyökerestől a windowsból és az alap MS driverrel próbálkozni.

Meg esetleg a windows hálózati beállításait is kipucolni, DNS cache, IP renew stb stb.
-
bulikavagyok
nagyúr
-
atee
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Teljesen random. Dx11 vagy 12 teljesen mindegy neki ha olyan kedve van kivág dx hibával. Most 3 napja semmi ilyen nem volt. Pedig semmit nem allítottam. Másik kèt ismerősömet minden nap kidobja egyszer kètszer. Egy harmadiknak viszont sosem!
Èlesztès utáni fegyverbug ami mostmár szinte mindig előjön!Nekem inkább már avval van tele....hogy az összes gyors járművel a kör elejèn megáll az első pontnál... Annyira kell neki a pont!

-
makro
senior tag
Origin kliens másnál is szórakozik? Kb fél órája még elindulni sem hajlandó.
-
voodoo98
addikt
-
Lendova
őstag
Ha nincs aktív order és te pont request-eltélt egyért, akkor kb 60 sec múlva te leszel az új SQ leader, amennyiben ez idő alatt az előző nem ad.
Van egy timer az order-ön. Ha az lejár vagy teljesül (?), akkor jön még pont meg "order complete". -
Zso Ro
senior tag
Erre esetleg valaki reflektálna?
-
Panther_KMB
csendes tag
válasz
feco70
üzenetére
+1. 80+ órám van a játékban de még egyetlen disconnect vagy kifagyás nem volt. Digi-m van.
Számomra a legidegesítőbb a menü volt, de az már jobb szerencsére. Most az első helyen a meccs végi kilépés szerepel,de azt is megoldják a mostani patch-ben állítólag. Ezeket leszámítva a többi bug fölött el tudok siklani.
-
fuvi
senior tag
válasz
scope2007
üzenetére
és Te már lecserélted makrós egered?
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
N@idia
üzenetére
Xbox One dettó. Egy-két apró (nem igazán idegesítő) bugtól eltekintve nincs komoly hibája a játéknak. Meccsből még egyszer sem dobott ki (több mint 40 óra multi alatt), sőt azoktól sem hallottam még ilyet akikkel együtt játszom. Ha a játék hibája lenne gondolom mindenkinél jelentkezne néha.
-
feco70
senior tag
-
feco70
senior tag
Kiváncsi lennék, konzolon is ennyi baj van vele?
-
scope2007
addikt
Én ma már a játékot sem mertem elinditani xD
Egyébként minden jó vokt mikor játszottam utoljára, csak az a csiter féreg frusztrált minket xD
Level 76os vagyok, és még csak most kaptam squad boost cuccot, rögtön kettőt mondjuk, két láda nyitásával
Ez a láda is egy szarság, ekkora baromságot
gáz
Szégyen -
N@idia
őstag
válasz
daveoff
üzenetére
+1
Szerintem is a játék hibája, mert nálam eddig nem csinálta, de ma nem tudtam játszani úgy le 2 kört, hogy ne dobott volna le! Más multis játékot is néztem azok jól futnak 5-6 kör után sem dob le, szóval lehet itt magyarázni a dolgokat egy biztos a hiba nem nálunk van. A szerverek szarok és laggosak is egy rakás sz@r és nem foglalkoznak vele, pedig a külföldi fórumok is tele vannak ezekkel a témákkal, hogy random fps drop, cpu magas kihasználtság, szerver lagg, stb stb és ebből mit sikerült kijavítani ? Semmit
Lemerem fogadni a mostani patch sem fog érdemben javulást hozni, de cserébe kapunk egy új pályát és talán helyre hozzák az Empire's Edge pályán elqrt durva fps droppot aztán örülj, hogy foglalkoztunk vele.. 
-
R3laX
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
BF4 kezdéskor max leállt alkalmazáshibával, mert kevés volt a feszültség, de itt már más gubanc van... DX 12 meg olyan, mintha 2 giga rammal játszanék, mikor spawn-olok össze vissza akad, meg a pályák elején is. Nem tudom, de bétában nem ilyen volt a DX 12 sem, vmit nagyon elqrtak. Már újrahúztam a Win10-et is, kipróbáltam vagy 10 korábbi VGA drivert, már nem olyan mint a szent optimalizált patch előtt... Bármi mással játszok, minden vajsimán hasít a 100ezres kártyával, ez meg szivat itt :S, és akkor vedd meg hozzá a 100ezres AMD kártyát.. Nesze neked AMD támogatás.
-
Pubszon
veterán
válasz
N@idia
üzenetére
Mindent próbáltam én már, de ha akar beesik az FPS, ugyan úgy mindenkinél.
Ma amiens, 100% CPU, kiléptem, átmentem egy másik amiensre és nem volt drop és ilyen magas kihasználtság sem. Szerverfüggő.
De olyan is van, hogy sem a VGA, sem a CPU nem teker közel sem maxon, de mégis van drop.
Lekopogjam, semmi más teknikai gond nincs a játékkal... más jellegű van bőven, mint az a sok gáz meg a Model 10-A 200 méteres halálos lőtávolsága... -
daveoff
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
De, a játék hibája, most már tuti(szerintem)! Mert van akinél még egyáltalán nem fordult elő, aztán egyszercsak elkezdi. Nálam ma volt kint a UPC, átnéztek, leellenőriztek mindent, tökéletes a hálózat, modem, kábelek, minden, semmi hiba. Gépet elvittem máshova, már többször is, ott eddig egyszer sem dobott le, gép is kizárva. Szarok az EA szerverek, vagy valami a játékkal van, vagy nem tudom, de ez így játszhatatlan....
Ja, és ez egy visszatérő probléma, rengetegen küzdöttek ugyanezzel BF3/BF4 idején is, erre most itt is, csak még gyakoribb az eset. Hányingerem van már a DICE-tól, hogy hová süllyedtek ezek is....grafikát tudnak csinálni, aztán vége a tudománynak.....
-
daveoff
veterán
Na ma megint ledobál ez retkes szar játék, már másodszor, és persze operation 3 map utolsó sectorok, legyalultuk az enemyt, 2,5 szorzó, és gondolom így bukom is.....hihetetlen hogy képesek egy ekkora bugtenger egy szar játék kiadni ennyi tapasztalattal. Komolyan erre már nem tudok mit mondani, és akkor most bejelentik, hogy nem lesz BF évekig? Saját maguk alatt vágják a fát, mert ez a játék ki fog halni a picsába, ha így folytatják....
-
R3laX
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
Én eddig is qrvára átéreztem
. Most is van olyan időszak, mikor minden meccs félbeszakad, de azért néha le tudok húzni egy teljes meccset... 
Pubszon: Érdekes ez a CPU 100-50%, nekem a CPU "szépen" 80-100 között van 4.8-on
. A GPU viszont 100-6-100-20%... Mindenkinek máshogy fosnyák. -
atee
őstag
Origin nevem Mp3ror ha valakinek esetleg elfér még egy player a listájában. Szívesen játszanék alkalom adtán nem csak magányosan! Így talán könnyebb értelmes köröket játszani

Minden kaszttal szívesen játszom, assault, medic, scout, support sorrendbe. lvl 50+ vagyok jelenleg.Köszönöm!
-
N@idia
őstag
válasz
Pubszon
üzenetére
Én már teszek az fps-re csak végre ne szakadna meg a játék ez ma teljesen kikészített már azon voltam, hogy törlöm a picsába
Engem a cpu használat nem izgat, hogy 50% vagy 100% ha stabil az fps. Nálad azért droppol 50-re, mert vsync mellett játszol én fast sync-et használok és nálam 75-105 fps között ingadozik ultra beállításon. Egyedül az Empire's Edge pályán fut szarul, de ott se mindenhol csak a "C" és "D" környékén van valami gebasz, valamiért azon a helyen nagyon durván beesik az fps és tök mind1 milyen grafikán játszol ugyan úgy 50 alatt van 
-
PeeterssoN
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Igen olyasmi lett. Bár engem hidegen hagy, csak írtam mim van. Sose teszek fel egyet se, mert értékes időt vesztek vele a játékból!
-
N@idia
őstag
válasz
sixpak
üzenetére
Nálam ma végig ez volt nem is játszok inkább vele, hozzá teszem nem upc van nekem, hanem t-home szóval szerintem nem a nettel van gebasz vagy a szolgáltatóval, hanem ezzel a fostalicska játékkal. Nevetséges, hogy ez még mindig egy sz@ros béta állapot

A másik az hogy a patch előtt nem volt ilyen problémám, hogy disconnected egyszerűen nevetséges a mostani állapot

-
Gigi01
őstag
Nekem nem is lényeg az ultra,médium is tökéletes.Lowon a 660ti-vel néha beesik 60 alá,ez a játék kéri,legalább a médium beállítást.

A 1060 6gb-t azért írtam,mert szívem a zöldek felé húz.970-et,meg 4gb vram alatti kártyát nem vennék,mivel nincs szándékomban rövid időn belül lecserélni.De lehet egy 470-be belekóstolok.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Mi ez már CS:GO? Mit csináltak ezzel a játékkal?

-
SkyS1gn
félisten
<<- hopp
végre egységes a nevem PH-n is 
-
Frod
addikt
Off, de talán elfér itt, hogy Kovács István, kritikai visszhangok alapján jól sikerült, I. vh-s filmje a Szürke Senkik kapott egy tévépremiert: 2016.12.16 - 22.00 - Duna Tv.
-
giornalista
senior tag
válasz
Gigi01
üzenetére
a 1060 erősebb, de drágább kártya. én 470-et vettem, 70+ FPS-em van általában ultrán, de hozzá kell tennem, patchről patchre, driverről driverre változik a játékélmény.
illetve egy i7-6700 dolgozik még a gépben, ez szintén nem hátrány (a Frostbite CPU-érzékeny).
a 470 mellett szól a freesync támogatás is, ha gondolkozol ilyesmiben. olcsóbb, mint a g-sync.
-
R3laX
addikt
-
guftabi96
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
Na majd ha jön a Martini Henry Asiimov meg a Fade Shovel, akkor lesz itt a vég

Durva, hogy lassan egy hete nincs procim, és valahogy egyáltalán nem hiányzik a játék.
+ most bejelentkeztem a Companionba, és nagy örömömre látom, hogy megint leresetelte az összes loadout-om ez a ganyé
-
Gigi01
őstag
Szerintetek zöld,vagy piros oldalt szereti jobban a játék?(rx470 4Gb,gtx1060 6Gb)
-
daveoff
veterán
válasz
giornalista
üzenetére
Az összes skint bedarálom úgy ahogy van, egy eszeveszett baromság az egész, full haszontalan az egész, mi a fszom ez cs:go, vagy mi? És ezért még pénzt is képesek elkérni. A boost az egyetlen értelmes dolog a ládákban, de az bezzeg ritka, mint a fehér holló...
-
Carlos Padre
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Oszt azt hogy e? Nekem nem ad semmit a sűrűn használt fegyverekhez, kizárólag a sosem használtakhoz, van amelyikkel még mindig az alap skinnel játszok. Elég bosszantó ez így. És már a rev 7nél tartunk! Tegnap már majdnem bescrappeltem mindet.
-
Frod
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
alap ládákból? milyen aránnyal?
gondolom akkor a puzzle is mind megvan már. -
giornalista
senior tag
egyébként igazi lehúzás, hogy csak Battlepacket lehet vásárolni, konkrét skint nem.
LevelCap szokott csinálni minden revisionről egy videót. 20 skin van egy revisionben és ahhoz, hogy mindet fel tudja oldani, 75-80 kódot kell felhasználnia, annyi az ismétlődés benne.
jó eséllyel olyan skint kapsz, ami nem tetszik. vagy olyat, ami már esetleg megvan. kifizetted, visszakapod az "értéke" hetedét (200 Scrapba kerülő, pénzért megvehető battlepackért 30 scrapet).
ez egy tényleg igazán elbaszott rendszer. ha legalább azt mondanák, hogy 1 eur/skin, és azt veszed meg, amelyiket szeretnéd, még talán elfogadható lenne, de ez így komolytalan.
az előző setben volt egy Legendary skin, ami tetszett. elscrapeltem egy csomó mindent, veszek egyet, nyitom, nem az. oké. megint scrapelek (boostokat főleg, meg a puzzle darabokat), nyitom, ugyanez még egyszer
majd harmadjára kiadta a 3 legendaryból a másodikat is, amit nem akartam, szóval végül is így jártam. -
Frod
addikt
sima alapdobozból egyáltalán esett valakinek szürkénél jobb skin?

eddigi megfigyelésem alapján kb minden 15. ad talán kéket, a többi hulladék.
(xp boost érdekes mód már jött 3 is, de egyiket sem használtam fel)
most összejött egy nagy ládára való, arra várok, hogy legyen valami normális revision csomag és beváltom, sajnos a mostani is tök hidegen hagy. (a martini-na kellene az a hófehér, de az kék, szóval necces megszerezni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- Gyúrósok ide!
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légtisztítót vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Asztali PC , 13100F , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ASUS XG-C100C V2 10G 10Gbps PCI-E Adapter!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eddig egyetlen egyszer fordult elő, de csak az segített, hogy bele szaladtam egy headshotba

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

kiprobalom, koszi.
Illetve nagy ritkán (kb 50-ből egyszer) jármű nélkül születek le a bázisra, természetesen az adott kaszt fegyverzetével. Számomra ez a legbosszantóbb hibája a játéknak. 

szerencsére első ilyen player