- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:34 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
-
voodoo98
addikt
-
muszurkefal
aktív tag
-
bul07
nagyúr
-
LeRoy18
aktív tag
őszintén szólva, fogalmam sincs, régi szép emlékek
Damien Lewies-Homeland-nem
Ron Livingston-törjünk össze minden pc-t, gépromboló, nem
Donnie Wahlberg- kinek is a tesója, nem hiszem
Michael Cudlitz-walking dead, a nagydarab, biztos nemki volt a doki? Rick Gomez, a justified-ben játszott talán ő
mondjuk Ryan közlegény megmentése 1998-ban jött ki, kedves topic gazda
jövőre szerintem jön a mozikba, mint a titanic 20-éves évforduloja most, amit imádtam
-
Dtomka
veterán
Hát átírtam 4 -re, utána 2 -re ami talán jobb volt.
(#31948) scabi78
msi afterburner -rel -
zzola
titán
-
voodoo98
addikt
-
voodoo98
addikt
Köszi!
Amúgy simán lehet, hogy windows 10 / nvidia driver update miatt van ilyesmi!(#30027) steele80
Szerintem ilyesmi nincs. Én nem vettem ennyire észre. Max a regresszióval lehet gond, tehát azzal, hogy kijön valami új win vagy nvidia driver és a game-t nem "húzzák utána", nem foglalkoznak vele.
Mindig jönnek az új játékok és nagyon hz-es monitorok! Mindig van értelme az erősebb vasnak. Egy már létező, 1 éve releaselt játékot nem érdemes "elbaszni". Tehát dolgozni azzal, hogy rosszabb legyen. Majd az új starwars és BF2018 miatt mindenki veszi az új vasat! Meg a többi játék miatt!
Mondom ezt úgy, hogy szoftverfejlesztő vagyok már egy ideje. Csináltam játékokat androidra is, performancia az egy komoly kihívás.Battlefield 1 Incursions:
Ez egy elég érdekes gamemode. Ha van egy egymást ismerő 5 fős csapat, akik TS-n beszélnek egymással, akkor szerintem ez nagyon jó lehet. Teljesen más castok vannak és kb. mindenkiből csak 1 lehet. Van külön leader.
A pálya a Giant's shadow-nak egy módosított verziója. Performanciában nem rossz, mivel 10 ember van rajta és egyszerre max 2 jármű, amik nem tudnak akkora rombolást általában csinálni, h fps drop legyen. Persze akadt így is néha. Trükköznöm kellett a beállításokkal.
Kicsit cod2/battalion feelinges a kis map miatt, de szerintem nem rossz ez.
Kiváncsi vagyok, hogy ez egy játék mód vagy külön release lesz, szerintem az előbbi. -
blue01song
aktív tag
-
bivalyolo
őstag
-
Madn!ght
addikt
Persze, nem is foglalkoztam eddig ennek az állítgatásával. A user.cfg-ben is csak a drawfps parancs volt. Az utóbbi 1-2 patch és drivercsere után kezdett drasztikusan beesni az fps (60 alá), előtte 80 alá sem igazán ment. (Fhd, ultra) Valószínűleg azért sem okozott nagyobb problémát korábban, mert win7-et használok.
A napokban viszont eléggé zavaróvá váltak a dropol, úgyhogy azért is állítottam át dx11-re. Most megint jónak tűnik. (Kopp-kopp-kopp)
-
@rglaaf
veterán
-
voodoo98
addikt
-
Zso Ro
senior tag
-
Zso Ro
senior tag
-
anubis6
aktív tag
Na látod ezekre gondoltam a #24971 végén amit venomnak írtam, nagyon sokakanak megkeseríti az életét ez a sok játékosokat "segítő" feature a win10ben

Mindenesetre örülök, hogy sikerült helyrehoznod!l.skywalker #25024
Örülj neki, én még attól se vagyok seholse
Különben is.. szokták mondani, hogy teher alatt nő a pálma, úgyhogy kellően megedződsz, és megbecsülsz minden szintet ha már ilyen prókat fogsz ki mindig
Nálam az éjjeli időszak is asszonyé, úgyhogy csak hétvégéken nap közben (ha nincs kerti meló), meg talán kora esténként tudok játszani, de ez édeskevés a gyors fejlődéshez 
-
Dtomka
veterán
-
sixpak
nagyúr
-
guftabi96
addikt
Nekem is rosszabb valamivel.
Úgy látszik ez patchenként egyre rosszabb lesz.
A revive bugot javították? Nem találkoztam vele tegnap.
Viszont azzal megint, hogy beülök tankba, és össze-vissza vibrál a kép, és ha átülök másik helyre, akkor nem lehet lőni. Ezzel már nagyon régen találkoztam pesig. -
Askformore
senior tag
Én már minden beállítást végigpróbáltam, de akkor azt mondod ne küzdjek ellene? DX12-ben meg nemhogy jobb lenne a helyzet, úgy szinte már játszhatatlan..
mate: minden játékban előjön ez a gond.. kisebb pályákon ritkán, conquestben pl rendszeresen.. pedig bírnia kellene a gépnek stabilan 60 fölött..
-
Carasc0
őstag
-
abridabri
veterán
-
blu79
addikt
-
N@idia
őstag
-
N@idia
őstag
-
Aventador91
őstag
-
R3laX
addikt
-
raubisoda
senior tag
-
N@idia
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
prokxy
veterán
-
bivalyolo
őstag
Patch did not solve the issue. Cpu still on 100%.
Was worried when I saw on reddit that a Dice employee was responding to any gameplay changes related questions, but was really avoiding the performance issues...
Its like they dont want to respond to it...ez csak tovább erősíti azt a feltételezést, hogy valami huncutság van a háttérben.

-
smokiii1
aktív tag
-
Laraxior
titán
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
-
kisza25
félisten
-
regener
veterán
-
Xaels
félisten
-
Snip3r_HUN
addikt
-
Xaels
félisten
Értelmezd már. PLATFORMFÜGGETLEN. Vulkan megy Linuxon, droidon és stb. míg a fasza DX12 csak W10-en. Sokkal jobban jár vele mindenki mint a DX12-vel, a fejlesztő is mert sokkal nagyobb réteghez jut el a munkája. Nincs kizárva a W7, a W8.X sem.
Arról nem is beszélek, hogy az eddigi DX12-es játékoknál nem volt látványos a gyorsulás(sőt egyes esetekben inkább futott szarabbul) míg a Vulkan esetén jelentős volt.
-
Xaels
félisten
-
Dtomka
veterán
De októberben már fog működni

List of games with DirectX 12 supportAzért elég "szegényes" még a dx12 -t támogató játékok listája. (pl a Mafia III nincs is benne
) -
gali777
őstag
Igen, de a support fog javítani. Nálam az engi elsődleges feladata a javítás

(#298) afrojack1: És még így is szinte garantált, hogy a codot többen fogják megvenni.
-
gali777
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gitáros topic
- Óra topik
- Formula-1
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Örülj neki, én még attól se vagyok seholse

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)