Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:15

LOGOUT.hu

Banggood tapasztalatok

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15481) V/ válasza MrDerekas (#15480) üzenetére


V/
Topikgazda

Beszéltünk már róla hogy egyszerűen érthetetlen hogy a DHL miért nem tesz valamit hogy az idetartó dolgok ne vesszenek el. Nem lehet egy tételes listával átadni a szállítónak és a lista alapján a magyarok vegyék át, így egyértelmű lenne a szállítás folyamán a felelősség.
Aztán ha kirabolják a szállítót, nem sumákolni, hanem értesíteni a feladókat hogy azok rögtön tudják kárpótolni a címzetteket.
A 60 nappal mindig veszítünk az árfolyamon. Pl novemberben 314,38 Ft értékben vásároltam a $-al, ha most kapom vissza a pénzt, akkor is hogy gyengébb az árfolyam csak 297,7 Ft értékben írják jóvá.
Így igazad van, hogy visszakapjuk azt pénzt, ami jár az rendben, de veszteségesen jövünk ki mindig, 200 $ esetén 3342 Ft-ot buktam és ezt bizony valakinek ide kellene adni, fizessen az aki elvesztette.
No ilyen kompenzációt aztán senki nem akar vállalni.
Ezért van ahogy fizetem shipping insurance és újraküldés, ott csak az időt veszítem, de árfolyamveszteségem nincs. Persze az előfordulhat hogy azóta olcsóbb az amit megvettem, de ne keressünk már a kákán is csomót. ;]

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.