Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:15

LOGOUT.hu

Banggood tapasztalatok

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15551) wwenigma válasza V/ (#15539) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Noh, reggel bescannelték végre, megnyugodtam. Remelem nem féltégla. :DDD

utoadam13: ami szamot adtal korabban azt még nem mutatja a Posta rendszere, csak az előző státuszban van - holnap erkezik szerintem neked Pestre.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#15552) V/ válasza wwenigma (#15551) üzenetére


V/
Topikgazda

A téglát már meg honnan vetted? Banggood ez, nem Tüzép. :O . Ne emlékszem ilyenre itt.

(#15553) wwenigma válasza V/ (#15552) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Csak vicc az 500gr miatt. :)

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#15554) Timer


Timer
veterán

Böngészős szneccs - Redmi Note 8

(van még hely bőven! )

[ Szerkesztve ]

(#15556) rushty válasza V/ (#15549) üzenetére


rushty
senior tag

Zadrian nyert órát Bakeey i5 (round history Jan 31)

Revolut meghívó pü-ben

(#15557) zadrian válasza rushty (#15556) üzenetére


zadrian
csendes tag

Igen, köszi, jeleztem pár hozzászólással fentebb.
Tökre feldobta a napomat :DD

(#15558) V/ válasza rushty (#15556) üzenetére


V/
Topikgazda

5 Bakeey i5 van a listában, az is közte van. 38.
Csak várok a megjelenítéssel amikor kerek szám lesz. Nyerjen már még egy valaki.

[ Szerkesztve ]

(#15559) kellerman válasza wwenigma (#15551) üzenetére


kellerman
tag

Nekem még semmi :F
Az érdekes, hogy akinek 2 nappal később indult a csomagja Feuchtból, annak már ideérkezett, nekem meg még sehol.

[ Szerkesztve ]

(#15560) wwenigma válasza kellerman (#15559) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Lehet több kamion, szerintem ma esetleg holnap megtörténik neked is a beérkeztetés.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#15561) specterlich


specterlich
csendes tag

Sziasztok!

Van egy elhúzódó esetem Mr. Banggood-dal, amelyben a segítségeteket kérnék, mert mostanra kifogytam a lehetőségekből.

2019. nov. 11-én rendeltem 2 db Blitzwolf BW-AS2 hangszórót. Összesen 25006 Ft-ot fizettem értük, szállítási biztosítással együtt Paypal-en keresztül, EU Standard Shipping szállítással.
Nov. 28-án megérkezett a GLS-sel, de csak az egyik. Nem volt sérült, nem volt kinyitva, simán csak egyet csomagoltak. Feltételeztem, hogy később jön a másik, de nem jött.

Banggood support robotjaival beszélgettem, de mintha a falnak mondtam volna a gondjaimat. Valamilyen "hivatalos" dokumentumot akarnak a szállítás részleteiről. Kérjek a szállító cégtől. Ok.

GLS-nek is írtam/telefonáltam, de nem tudnak pontos adatokat kiadni, csak a feladónak, mert GDPR és kész. Annyit tudtam kihúzni a telefonos ügyintézőből, hogy nem érkezett második csomag a címemre, a meglévő csomag súlya pedig papíron 1,5 kg. Banggood-on a termék leírásában a nettó tömeg 1127 g. A matek szerint ez így biztos, hogy nem lehetett 2db. (Már ha lehet hinni az ilyen adatoknak.)

Megírtam ezeket a dolgokat a Bangood support-nak, a folyamat alatt legalább 8 email-t küldtem nekik, bennük kb. 20 fotóval a csomagolásról, a címkékről és magáról a termékről is. Viszont minden hiába: gyakorlatilag elölről kezdték a sablon válaszokat, mintha eddig semmiről nem beszéltünk volna.

Ezután tettem egy bejelentést a Paypal vitarendezőjén keresztül. Megírtam nekik elég részletesen az esetet, és kb. egy hónap után a mai napon a következő üzenetet kaptam:
"A vizsgálat folytatása érdekében jelentést kell benyújtani a megfelelő bűnüldöző szervnek vagy állami szervezetnek. Felveheti a kapcsolatot a helyi bűnüldöző szervvel (például a helyi rendőrséggel), illetve bármely más, az Ön által választott hivatalos szervezetnél is benyújthatja a jelentést."
Megemlítik még, hogy léteznek internetes szervezetek, amelyek ezzel foglalkoznak, pl: ic3.gov, de ez csak USA. Ez lenne az ideális, mert az biztos, hogy a rendőrséghez nem fogok ezzel elmenni. Lehet, hogy ki is röhögnének. Talán nem is ér annyit az egész.

Tudnátok-e ebben segíteni? Ismertek-e olyan online felületet, ahol ezt el tudnám intézni? Van-e egyéb tapasztalatotok ilyesmivel kapcsolatban?

Előre is köszönöm és bocs a hosszúság miatt!

(#15562) V/ válasza specterlich (#15561) üzenetére


V/
Topikgazda

Oké és mire jutottál a Banggood-al, elismerték a hibát vagy hol áll most a helyzet? Ők azt írták hogy a rendelést ellenőrizték valóban 2 darab és azt ők elküldték egy csomagban?
Vagy azt írták hogy azt kaptad amit kifizettél és részülről lezárva a dolog. Lényeg az hogy náluk a reklamációnak le kell valahogy záródni és azután lehet továbblépni a jogoroslatok irányába-
A PayPal-nál a hiányzó darab árát igényelted vissza?
(Nem értem az USA-s ajánlataikat, a magyar fiókok az EU-s PayPalhoz tartoznak, EU-s hivatalokat kéne emlegetniük)
EU-s fogyasztó kínai eladó nincs elektronikus ügyintézés felület, persze az alábbi indítható elektronikus úton, de akkor is be kell menni tanúvallomást tenni.
Helyzet az hogy 50000 Ft-ig szabálysértés, lehet hogy a Kormányhivatalhoz tartozik, nem a rendőrséghez. Viszont milyen szabálysértést lehetne ráhúzni? Ha megnézed nem lesz olyan egyszerű. Miként járnak el egy Kínában bejegyzett céggel? A magyar vagy az EU-s vásárlói védelmi szervezet sem tud segíteni.
Hiába írja a PayPal jóformán lehetetlen teljesíteni ezt, amikor nem egészen tisztázott a dolog.
Kell nekik egy papír hogy hivatalos helyen jelezted és ki kell találnod hogy ki a hibás, az üzlet aki nem küldte el, vagy ha elküldte a szállító aki kevesebbet vitt, az ismeretlen tettes szerintem itt nem lesz jó. Ha megvan a szabálysértési feljelentés elküldöd nekik és akkor ők megtérítik a 12603 Ft-ot. De valami angol fordításos dolog kell majd.

Tudom hogy hülyeségnek tűnik, de csak a Banggood-ot kell meggyőzni hogy te nem 2 darabot, hanem csak egy darabot kaptál és kérni a különbözetet.
Írnám hogy bankodnál lehetne még a Netes váráslásra a a chargeback eljárást indítani, de bankonként változó a határidő ennek benyújtására, így arra rá kell kérdezni. Ez esetben az egész pénzt visszaköveteli a bank, tehát neked vissza kell küldeni az itt lévő terméket hogy 0 szaldós legyen a dolog.

[ Szerkesztve ]

(#15563) dudzsi válasza specterlich (#15561) üzenetére


dudzsi
tag

Hello. Csináltál kicsomagolásos videót?

(#15564) specterlich válasza V/ (#15562) üzenetére


specterlich
csendes tag

Szerintük minden ok. De egyébként is dokumentum kell nekik arról, hogy mi történt a csomaggal. Amit a GLS csak a feladónak ad ki. De teljesen figyelmen kívül hagyták amikor megkértem őket, hogy ugyan nézzenek már utána. És gyakorlatilag innentől csak a copy-paste válaszok jönnek. Könyörögtem nekik, de erre is csak az jön, hogy: "We want to express our genuine apology for all inconvenience caused. We look forward to receiving your reply." Én válaszoljak. Mire?
A rendelés állapotában szerintük nov. 28-án ki lett szállítva és kész. Szóval részükről le van zárva, részemről meg nem éppen.

Paypal-nél a hiányzó árát kértem vissza, vagy újraküldést, mindegy lenne igazából.
Eredetileg úgy adtam meg, hogy "hiányos a rendelés", ezt ők módosították arra, hogy "nem felel meg a leírásnak". Nem tudom miért.

Sejtettem, hogy innentől csak a nagyon macerás dolgok jöhetnek szóba.
Visszaküldeni biztosan nem fogom, mivel a megkapott kütyü ajándék volt és nyilván nem fogom visszavenni az illetőtől, akkor inkább benyelem. Mert egyébként nagyon bevált. Azért is rendeltem kettőt, a másik lett volna az enyém.

Évek óta rendelek mindenféle oldalról kínából, többszáz vackot rendeltem már, de ilyet még nem szívtam.
Legalább annyi tanulság van a dologban, hogy legközelebb, ilyen tételben egyszerre csak egyet rendelek, akkor talán nem fogják tudni elkeverni a másikat olyan könnyen.

Körbenézek még a neten valamilyen online EU fogyasztóvédelemmel kapcsolatosan, hátha.

Minden esetre köszi a törődést.

(#15565) kovcsrob


kovcsrob
tag

Sziasztok.

Leírom mert nagyon felhúzott.
Rendeltem egy fülest. Szépen 6 nap alatt ide is ért kishazánkba. A GWC WANB HU át is adta a DPD nek. (European Direct Mail volt)
A DPD másnap ki is vitte... pár házzal arrébb. A srác kibontotta és mivel nem kellett neki, izé "én ilyet nem rendeltem", megnézte a címet és áthozta. Szóval mázlim volt.
De mi lett volna ha nincs?
A csomag kézbesített. (a nyomkövetés szerint)
Gondolom a banggood os biztosítás ilyenkor nem él.?
A DPD t kérdeztem, hogy mégis, hogy szeretnék igazolni az átvételt.? (de ők csak sajnálják a kellemetlenséget)

A házszám is eléggé feltűnő. Bár csak ha az utca eleje felől jössz. És ez egy családi ház. Szóval ilyen 50+m el nézte be a címet. (a google map is ezt a házat mutatja ha beírom a címet)

(#15566) specterlich válasza dudzsi (#15563) üzenetére


specterlich
csendes tag

Üdv. Videót nem, de nem is kértek. Viszont mindent lefényképeztem és elküldtem nekik a külső csomagolásról, a címkékről, a dobozról és a tartalmáról is.

(#15567) V/ válasza kovcsrob (#15565) üzenetére


V/
Topikgazda

Értem én, de esetleg aki átvesszi az a bombát is átvette volna?
Ha nem kapott értesítőt és még is csengetet egy futár, akkor talán elgondolkozhatott volna azon hogy ránéz a csomagra.
Persze hibázott a futár, mert elnézte a házszámot, de akkor is.
Ha más csomagját kézbesítik akkor azért szólunk az adott cégnek, mert nem biztos hogy a szomszédba kell át vinni és természetesen nem bontjuk fel.
Ha kézbesítve akkor nem igazán tudsz reklamálni a BG-nél.
A DPD-nél az átvétel alá lett írva, nem kell 2*.

[ Szerkesztve ]

(#15568) csadi0011 válasza kovcsrob (#15565) üzenetére


csadi0011
őstag

Szerintem benézte a futár is és az átvevő is. Kiderült volna, hogy kinél van.
Ha direkt másnak adják oda, akkor írnak egy lapot, hogy kinek adták oda, ki vette át. Nekem szomszéd vette át és rajt volt a neve egy lapon, amit hozzám dobtak be.

(#15569) V/ válasza specterlich (#15564) üzenetére


V/
Topikgazda

Tegyél még egy próbát náluk, egyszerű tőmondatokban írd le hogy ha 2 db lett volna a csomagban mind súlya, mind a csomag mérete nagyobb lett volna, a cég csak ezt a csomagot kapta és így hiányzik fele.
Gondolom ezt használtad, itt 3 képet tudsz feltenni, lényeges az amelyen látszik hogy 2 db, az ahol látszik a leírásban a méret és súly, csomag és címke, ha kell dolgozd össze egy képre az összeillő képeket. Minden olvasható legyen és küldd el újból.

(#15570) vandor01 válasza specterlich (#15566) üzenetére


vandor01
őstag

én kisebb tetelekkel jártam igy a mult év elejen 2db-ot rendeltem 1-et kuldtek.... tobbfélét rendeltem vmi kimaradt.... 3 helyett 2 vagy 4 helyett 3 érkezett meg csak.... volt olyan ami serulés es bontas mentes volt..... de volt olyan is ami nem.... vegul is osszertekben mar tobb mint a tied ami csak 1 darab :( ..... volt video volt biztositas volt fizetett TN etc etc... igergettek fut fát hogy kuldik.... azota mar az is elveszett a hosszu uton..... nem szeretnem mister "V" -t kiakasztani mit is csinalnak az ugyfel szajaba.... mostanaban a virus helyzet miatt meg veszelyes is lenne :DDD :DDD
sajnos ezt bele kell kalkulálni.... azota egyenkent es keveset rendelek surun ingyenes postaval de biztivel.... megjott mind es 1-1db-on nincs mit elfelejteni belerakni vagy esetleg visszabontani azt a nagyon biztosnsagos nejlonzacsit kiemelni azt visszaragasztani :)
tobbet rendelek Alirol de nagyobb értekek miatt a BG EU-priority-je meg nyero....

sok jora ne szamits! persze probald valahogy kinyomni beloluk az igeretet hogy ujra kuldik! utanna PP-nel is mar jobb helyzetben lehetsz hisz volt igeret! azaz elismertek hogy hibaztak!

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

(#15571) Bikkrom válasza Bikkrom (#15542) üzenetére


Bikkrom
senior tag

Erre valaki? Köszönöm! :R

Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

(#15572) dudzsi válasza specterlich (#15566) üzenetére


dudzsi
tag

Hát én mindenről csinálok videót ami nyomkövetéses vagy valami törékeny de nem követett csomag. Mert ha készül róla videó akkor se ök se paypal nem tud semmi kifogással jönni. Mert látszik a bontatlan csomagolás a vonzás és hogy mi van benn.
Ezért mindenkinek ajánlom hogy VIDEORA VEGYE FEL A KICSOMAGOLÁST!!
Amugy nekem eddig csak pozitív tapasztalatom van Bangooddal. Rendeltem akkus lámpákat egyszer 4dbot nyomkövetéssel és utána 5dbot nélküle. Mind megjött, de az utolsó 5dbrol nem készült semmi kép a csomagról. 1 hónap múlva kiderült hogy az egyik lámpa akkus nem 100%os és gyorsan lemerül. Már visszajeleztem korábban hogy meg jött. Így írtam egy levelet hogy az egyik akkus csak a fele mint aminek lenni kellene. Vissza írták hogy küldjek képet a csomagon lévő matricárol. Mivel hogy nem volt vissza írtam hogy két rendelésre 9 doboz rendeltem és már nincs meg mert 1 hónapja volt és csak ez az egy rossz. Ezután már azt írták hogy sajnálják és visszafizetik az árát.

(#15573) V/ válasza Bikkrom (#15571) üzenetére


V/
Topikgazda

Nekem hiba nélkül elment az értékelés. A szövegben mit írtál? Ne legyen benne most speciális karakter, smiley vagy link. A képet azt gondolom te csináltad?

(#15574) csadi0011


csadi0011
őstag

(#15575) utoadam13


utoadam13
csendes újonc


Ez a "vámkezelés vége" pontosan mit takar? :F

(#15576) V/ válasza utoadam13 (#15575) üzenetére


V/
Topikgazda

Semmit, csak beírják minden küldeménynél mert ilyen gagyi társaság. Egy EU-s csomagnál nincs mit vámolni, látod te Németországból jön Magyarországra. Az viszont jó, hogy most már csak működik a nyomkövetési rendszerük.
Az lényeg hogy holnap már valószínű a kézbesítése.

[ Szerkesztve ]

(#15577) wwenigma válasza V/ (#15576) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Azert en probaltam belepni es 503 service unavailable :D 10edjere ment az énpostam, csak ugy mutatja a kollega statuszat is (vamkezeles vege). Az en Europa+ csomagom "csak" érkeztetve van, remelem mar valahol a postakocsiban kozeledik felém. :))

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#15578) szemmelver


szemmelver
aktív tag

[Redmi Note 8]
Egy szabad hely!! :DD

(#15579) utoadam13 válasza V/ (#15576) üzenetére


utoadam13
csendes újonc

Köszönöm! :)

(#15580) Bikkrom válasza V/ (#15573) üzenetére


Bikkrom
senior tag

Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

(#15581) wwenigma válasza Bikkrom (#15580) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Elfogadtad amit kér alul?

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#15582) V/ válasza Bikkrom (#15580) üzenetére


V/
Topikgazda

Nálam Firefox alatt simán megy még a magyar szöveggel is. Nem telefonra, de ugyaezt írtam be magyarul. Annyit tegyél meg hogy törlöd a BG sütiket a böngészőből és ha Firefox akkor a címsor elején a pajzs az ne legyen áthúzott vagy piros, nekem kék, be van kapcsolva védelem de nincs különösebb. Esetelg csak angol szöveg leygen.

(#15583) V/ válasza wwenigma (#15581) üzenetére


V/
Topikgazda

A Submit-al fogadod el, de ahhoz be kell fejezni az értékelést :N mert üresen megy el. Én most csináltam meg 3 értékelést egyiknél sem kattintottam rájuk, így a Confirm-ra sem a felugró ablakban.
De a BG-n nincs GDPR, kínai oldal.

[ Szerkesztve ]

(#15584) merqree


merqree
őstag

Sziasztok,

A kínai újév miatt teljesen életszerű, hogy a január 29-én rendelt és kifizetett "Expedited Shipping Service" szállítású termék még processing státuszban van?

[ Szerkesztve ]

(#15585) V/ válasza merqree (#15584) üzenetére


V/
Topikgazda

Igen mert péntekszombat a még az volt mert a kínai állam megemelte az időt, vasárnap nem dolgoznak, meg azon kívül van ahol a karantén miatt 02.09-13 lesz az első munkanap. Ha nem változnak addig a körülmények
De akkor itt a másik topikból az idézet:

Nem az ünnepek miatt, a karanténok miatt lett ez a dátum beírva. 2 napot adott a kínai kormány hozzá az alap ünnepi időnek, ez a mai nap a vége. Vasárnap az szünet lett volna egyébként is, hétfőtől már nincs ünnep.
Viszont amely városok karantén alatt vannak onnan nem jönne ki semmi, de szerintem a csomagok szállítását meg fogják oldani, hiszen azok nem fertőzöttek.
Ezt dátumot az AliExpress nyomta rá, nem az eladó, nem kötelezi semmire.
Illetve vannak még ezek tartományi korlátozások:
Meanwhile, local governments have been taking the lead in the respective provinces and cities:
On January 30, Jiangxi Province and Shandong Province announced non-essential enterprises will be closed till February 9. On January 29, Hubei Province announced that enterprises in the province will be closed till February 13.
On January 29, Anhui Province announced the delay in resumption of work for non-essential enterprises to February 9.
On January 28, Chongqing also announced that non-essential enterprises in the administrative area will remain closed till February 9.
On January 29, the provinces of Jiangsu and Yunnan announced that non-essential enterprises must delay work to February 9 (see here for official announcement) for Jiangsu and here for Yunnan).
On January 28, Guangdong Province announced that it will delay resumption of work and school to after February 9 and February 17-24, respectively. (See official announcement here.) On January 27, Zhejiang Province announced it is delaying return to work and school to February 9. (See official announcement here.)
On January 27, Shanghai announced that all enterprises will remain closed till February 9. (See official notification from the Shanghai municipal government here.)
Az még gond lehet hogy azok a légijáratok amik postai csomagokat is hoznak az utasok mellett nem biztos hogy közlekednek.
A teherszállítógépek letiltásáról én nem olvastam eddig semmit.

[ Szerkesztve ]

(#15586) cris78 válasza merqree (#15584) üzenetére


cris78
őstag

Igen teljesen, mivel meg lett hosszabbítva a szabadságuk.

Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217

(#15587) V/ válasza cris78 (#15586) üzenetére


V/
Topikgazda

Annyira azért ez nem szabadság. Te sem szeretnél így azon lenni.

(#15588) merqree válasza V/ (#15585) üzenetére


merqree
őstag

Akkor azért ez elég "lenyúlás" az én értékrendem szerint.
Az analógia, ami miatt azt gondolom igazam van:
- a rendszer automatikus, tudja, hogy munkaszüneti hét van
- a megrendelés során expected delivery 06.02.2020, azaz azt sugallja, hogy addigra biztosan megkapom
- a fenti miatt félre lettem tájékoztatva, mert abban a hiszemben rendeltem meg a legrövidebb szállítási szolgáltatással, mert volt rá lehetőségem.

Semmilyen formában nem tájékoztattak arról, hogy az új év miatt késedelem lehetséges.

Csak furcsa nekem, igaz ezt itthon is simán megcsinálják.

(#15589) sambenez válasza merqree (#15588) üzenetére


sambenez
addikt

expected delivery = várható szállítás
Tehát semmi olyat nem sugall amit te gondolsz.

(#15590) V/ válasza merqree (#15588) üzenetére


V/
Topikgazda

4000 éve ez időtájt van a kínai újév, mi 2020 éve tudjuk meghatározni a pontos idejét, annyira köztudott hogy még a topik Összefoglalóban is benne vannak a kínai ünnepek.
Egy dologgal nem számolt senki, a vírus járvánnyal, ha fejedre állsz akkor sem fognak a karanténból kiengedni senkit vagy semmit.
De téves az hogy nem vagy tájékoztatva, a honlapon a szállításnál írva van, ami szerződési tájékoztató is.

The shipping times mentioned above refer to the estimated times of business days that the shipment will take after an order has been shipped.
Business days do not include Saturday/Sunday and any public holidays.
These estimates are based on normal circumstances and are not a guarantee of delivery times.
We are not responsible for the failures or delays in delivery resulting from any force majeure event, such as natural disaster, bad weather, war, and any other event beyond our direct control, such as public holidays and customs issues.

Az értékrendnek ehhez semmi köze, gondolom hallod, nézed a médiát egy kínai webshopból 29-én rendelni azért látható volt előre hogy a szállítás nem egészen biztos hogy beleesik a becsült idő tartamba. De a fizetésnél is írva volt.

[ Szerkesztve ]

(#15591) merqree


merqree
őstag

Félreértés ne essék, ne hőzöngök, csak a fejemet vakarom.
Ami félrevezetett a nevezzük becsült szállítási határidő. Ha egy héttel többet ír, akkor sem sértődök meg, csak meddig tartana automatikusan megnöveli a szállítási időt?

Hátradőlök és várom a kiszállítást.

(Ilyen áron én sem szeretnék "szabadságon" lenni)

(#15592) cris78 válasza V/ (#15587) üzenetére


cris78
őstag

Én sem úgy értettem, hogy holiday meg minden. Kényszer szabadság. De már elkezdték a rendeléseket feldolgozni. Bár még így is korlátozottan dolgoznak.

Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217

(#15593) V/ válasza merqree (#15588) üzenetére


V/
Topikgazda

Természetesen van jogod visszamondani a megrendelést. Ezt lemaradt. Ha egyébként látogatod a topikot azért többször említve hogy a várható időtartamok a feladásra, a szállításra a megnevezés szerinti jóslások.
Amit garantálnak hogy az EU warehouse-okból történő vásárlás esetén 30 napon belül, a nem EU warehouse-okból 60 napon belül nem kapod meg, akkor jogosult vagy teljes pénzvisszatérítésre

[ Szerkesztve ]

(#15594) merqree válasza V/ (#15593) üzenetére


merqree
őstag

Dehogy mondom le ;)
Nem sima szállítást fizettem, talán 1-2 héten belül megkapom ;)

(#15595) kellerman


kellerman
tag

Lassan kezdhetek aggódni? Csütörtök óta semmi.(Feucht ) :((

(#15596) V/ válasza kellerman (#15595) üzenetére


V/
Topikgazda

Ha nem a postai nyomkövetést nézed?

(#15597) kellerman válasza V/ (#15596) üzenetére


kellerman
tag

DHL-nél is ugyen ez.
[link]

[ Szerkesztve ]

(#15598) wwenigma válasza kellerman (#15595) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Még ne, ahogy nézem natúr csomag. Egyszerre indult az enyemmel, én kedd szerda magasságában kezdenék.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#15599) -Gabesz-


-Gabesz-
senior tag

sziasztok

Most akarok a banggood-on regisztrálni és körülnézni.

A termékeknél mit jelet a kuppon: 18 dollár új tag esetén?
Ezt hogy lehet igénybe venni?

Közben olvasom én is fent az adatlapomon, de ha valaki esetleg leírja, köszi.
Látok itt 4 kuppont kódostul, összesen 18 dolcsi értékben.
Ezeket tudom felhasználni gondolom én.
Egyszerre is lehet őket 1 termékre, vagy csak egyenként?

Eleve akciós termékre is tudok kupponolni? :)

[ Szerkesztve ]

(#15600) kellerman válasza wwenigma (#15598) üzenetére


kellerman
tag

A tiéd nem natur volt, hogy előbb ideért?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.