Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vigyorgó #15699 üzenetére
A link jó volt, de az átmásolás után nem vetted ki a felesleget.
Ezt másolja át, át húzva jelölöm ami nem kell belőle:http://Join the snatch with me Xiaomi Mi A3 Global Version 6.088 inch AMOLED 48MP Triple Rear Camera 4GB 64GB Snapdragon 665 Octa core 4G Smartphonehttps://www.banggood.com/onecentsnatch-detail-1222038.html?Nekünk csak ennyi kell belőle:
https://www.banggood.com/onecentsnatch-detail-1222038.htmlEzt illeszted a beírt névre.
Xiaomi Mi A3 snatch -
vigyorgó
tag
válasz
szemmelver #15685 üzenetére
Szia!
Először veszek részt snach játékban.
Mi A3 ra kifizettem paypalon 3 ft-ot.
Most 2/7 -et mutat. Ha jól látom még erre a telefonra rendelkezésre áll 13 óra hogy még öten részt vegyenek. -
merqree
őstag
Picit megy fel bennem a pumpa, hogy harmadik munkanapja hozzá sem szagolnak a prioritásos vásárlásomhoz.... mi lehet azokkal a megrendelésekkel, amiket nem priority móddal vettek?
-
qwyxqwyx
újonc
válasz
Trailblazer #15686 üzenetére
Én azt nem értem pontosan, hogy akkor mi van ha betelt egy csoport, a sorsolásnál a csoportból valaki mindíg nyer, vagy ez teljesen kiszámíthatatlan?
-
Trailblazer
veterán
válasz
merqree #15645 üzenetére
Pont erről van szó, hogy szövetkezünk, ezért dobálják be a fórumtársak a linkjeiket. Viszont 5-6-7 emberesek a csoportok, és ha betelt egy adott csoport, oda már nem jelentkezhetsz. Ezért jön jól, hogy sokan megcsinálják a csoportjukat, lesz esély mindig egyhez csatlakozni.
-
szemmelver
aktív tag
-
qwyxqwyx
újonc
[link] óra
-
Vertigo18
addikt
Gyorsan töltsük meg ezeket a snatcheket:
-
JohnnyBoy
tag
Böngészős snatch linkek:
szájzuhany - 3 hely
nyakmasszírozó -
storm4
aktív tag
Üdv!
Nos, végig néztem mind az óra és a Wearfit alkalmazás beállításait és sehol nem találtam, hogy bármilyen nyelvet be lehetne állítani a beállított angol helyett.
Lenni kellene egy időjárás felületnek is az óra opciói között, de nekem az sincs.
Értesítések kezelése sem egy nagy szám: sms, hívás (hívószám kijelzéssel, illetve névvel) meg van, illetve számomra szinte hasztalan alkalmazások értesítéseit kezeli:A viselése viszont egész kényelmes és a szilikonszíj puha, kényelmes. A kijelző jól olvasható és nem zavarón nagy (Amazfit Bip-hez tudom hasonlítani)
Ajándék lónak ne nézd a fogát érzésem van. -
rushty
őstag
Snatch
Óra: [link]
-
ilovedigweed
senior tag
Még mindig semmi a január 21.-ei visszatérítésből. Se visszatérítés, se email a részükről.
Január 28.-án rendeltem UK raktárból 3d nyomtatót és még az is csak processing.
Azt hiszem ha valaha megérkezik a visszatérés és a nyomtató akkor felhagyok a Banggooddal.
-
ptesza
senior tag
Még ide is lehet telefonért csatlakozni.
-
Troy.
addikt
5 hely még kiadó.
[link] Xiaomi Mi A3 -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Még egy telefon be tud telni esetleg?
-
kellerman
tag
5 napja semmi változás, nem mozdul a csomag. DHL-nél lehet valahol reklamálni?
-
-Gabesz-
senior tag
Nagyon szépen köszi.
Úgy látom csak 1 kupont enged felhasználni, tehát nem adhatóak össze.
Próbáltam volna a friss regisztrációs kupponjaim 1 termékre behúzni, de csak 1-et enged.
Valamint találtam a termékre más oldalon is kupont, de nyilván a legkedvezőbbet fogom használni.Még valami, mi az a pontos összeghatár ahol az EU priority line szállítást érdemes használni?
Mert most éppencsak 12ezer alatti összeggel állok a kasszánál, ez még lehet beleférne a priority direct mail-be is. Bár csak 4-5 Ft a különbség köztük. -
válasz
-Gabesz- #15655 üzenetére
A kosár az nem elég. Kosárba rakod, belépsz a kosárba, alul jobbra van a két gomb: a PayPal Checkout - ez a gyors fizetés, nem ezt használod hanem a Proceed to Checkout
és azután ott pont, kupon és promo kód beírás jobbra. Fontos hogy ezen az oldalon válaszd a megfelelő szállítást is, mert az alapértelmezettel kerül előzőleg a kosárba.
-
-Gabesz-
senior tag
Próbálgatom a vásárlást új tagként.
A kosárba lépve nem jelenik meg a kupon beírás lehetősége.
Ez terméktől függ, vagy mi határozza meg?
Videókat nézve egyből a kosárba lépve kellene lennie bal oldalt alul. -
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Macska topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest