Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Baldur's Gate 3

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-08-10 10:27:02

LOGOUT.hu

Baldur's Gate 3

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1001) Ellia válasza ollie (#999) üzenetére


Ellia
addikt

Szerintem nem lesz, se a DOS1 se a DOS2 nem kapott ilyet, viszont mind kettő kapott egy Definitive Edition-t, ami azért hozzá tett a játékhoz. De ne legyen igazam :)

(#1002) podtibi válasza Joco_77 (#998) üzenetére


podtibi
senior tag

Tuti lesz. Maximum várnak vele amíg megveszik a jelenlegit. Valami dlc-t ki van zárva hogy nem pakolnának rá még. Azért a pénz csak nem jönne rosszul nekik, akkor sem ha már most nyereség az egész.

[ Szerkesztve ]

Ezt inkább rád bízom.

(#1003) podtibi válasza ollie (#999) üzenetére


podtibi
senior tag

Minden játék addig teljes, amíg ki nem bővítik ugyebár. ;]

Ezt inkább rád bízom.

(#1004) atainprison válasza Ellia (#1001) üzenetére


atainprison
senior tag

Én is nagyon szeretnék egy sztori kieget, de kizártnak tartom, hogy lesz. Inkább lépnek tovább a saját projekttel, a DOS 3-mal, ahogy már egy interjúban mondta is Swen.
BG3 sztorit bővíteni extrán nehéz, mert mindenben egyeztetniük kell a Wizards of the Coast-tal.

[ Szerkesztve ]

(#1005) Kolbi_30


Kolbi_30
őstag

A Shar szektat valaki lenyomta mar BGben? Eleg meredek lesz a csata szemra..eddig 2x futottam neki vicces :D

You want some birth control, you can smoke a cigarette.

(#1006) atainprison válasza Kolbi_30 (#1005) üzenetére


atainprison
senior tag

Elég egyszerű, ha visszahátrálsz a lépcsőkre és akkor mind egy elég szűk helyre kénytelenek betömörülni, aztán egy-két aoe spell és kész :) .

(#1007) Joco_77


Joco_77
aktív tag

Srácok Battlemaster Fighter lvl8 on ability (+2 strength 17->19) vagy Savage Attacker a jobb választás szintlépésnél nagyobb sebzés reményében?

[ Szerkesztve ]

(#1008) kicsako válasza Joco_77 (#1007) üzenetére


kicsako
őstag

A választ nem tudom pontosan melyik érheti meg jobban, de arra ügyelj, hogy a páratlan számú abilityk nem adnak semmit. Ha ability score-t választod, akkor 17->18ra vidd fel a strengthet, és keress egy másik abilityt ami szintén páratlan jelenleg.

(#1009) Kolbi_30


Kolbi_30
őstag

Mi a teendo a golem factoriban, ha meghalnak a kis gnomok? Nem tudom szetcsapni a gyarat...amugy lvl5ranger/lvl5asassin/lvl2fighter valami nagyon beteg...

You want some birth control, you can smoke a cigarette.

(#1010) atainprison válasza Kolbi_30 (#1009) üzenetére


atainprison
senior tag

A deep gnomok nem adtak küldit, hogy robbantsd fel? Ha igen akkor kell, hogy legyen egy jó nagy bombád. Ha nem, plusz a gyárban lévő gnomok is halottak, akkor passz. Nálam mindkét lehetőség megvolt.

(#1011) atainprison válasza Joco_77 (#1007) üzenetére


atainprison
senior tag

Én azt mondom, hogy amíg nincs az elsődleges ability score 20, addig nem érdemes más featet választani, mivel az növeli a találati esélyt is és a sebzést is. Persze a 20-at úgy értem, hogy összesen, ebbe beleszámít a gear/permanens plusz ability scoreok is (pl.: boszitól vagy a moonrise tower vérőrült csajtól).

(#1012) Kolbi_30 válasza atainprison (#1010) üzenetére


Kolbi_30
őstag

Lementem a tengeralattjaroval, onnan kihoztam 3 vagy 4 gnomot. Bennt a gyarban a fonok gnom egy darabig jott velem, de sajnos bekopte a gyertyat, mert balfasz volt..aztan se bomba se faszi. De a robotok meg az a titan akarki nem is volt nehez, 4 massheallel lement az egesz map :DD

You want some birth control, you can smoke a cigarette.

(#1013) atainprison válasza Kolbi_30 (#1012) üzenetére


atainprison
senior tag

Akkor passz. De ha sikerül valahogy megcsinálnod írd meg pls, kíváncsi vagyok rá. Valahogy biztos meg lehet csinálni, Larian csak gondolt erre az esetre is, legalábbis remélem.
Egyébként a gyárban megvédeni a gondianokat nagyon rák. Sajnos az AI bűn rossz, nekem is meghalt pár azzal, hogy bementek a watcherek önmegsemmisítő területére, azzal meg nem tudok mit kezdeni. Volt olyan, hogy egy karimmal odamentem és kilöktem, erre visszament, hogy beleüssön egyet a már felrobbani készülő watcherbe. Nagyon gáz.

[ Szerkesztve ]

(#1014) Joco_77


Joco_77
aktív tag

Kérdeznék Act2 vel kapcsolatban:

Amikor átmennék a víz alatt Grand Mausoleumban újra találkozni Balthasarral azt írja, hogy bizonyos questek nem lesznek elérhetőek stbstb. Mielőtt átmegyek csináljam meg Moonrise towert akkor? Az az egy hely van amit a nagytérképen nem csináltam meg, de nem akarom, hogy azokat a küldetéseket ne érjem el később ha átmegyek a víz alatt.

(#1015) HUN_Sector


HUN_Sector
senior tag

Sziasztok. Szerintem belefutottam egy bugba. Érdemes kihasználni.
Act II, last light inn. Itt beszéltem először Dammonnal. Azt mondta, ha találok egzotikus fémet, hozzam el neki. 2 válaszopció van (ezeket a Grymforgeban találtam / Van spéci fémem). Utóbbi esetben kapsz spéci páncélt, sisakot, kesztyűt, de fogy az infernal alloy, ami Karlach javításához is kell. Előbbi válasznál megkapom ugyanazokat a cuccokat, de nem fogy az infernal alloy darabszáma az inventoryból.

Volt három db Karlach inventoryjában a dupla javítás után, csináltattam három páncélt, maradt három alloy (am a további készítés válaszopciója eltűnt)

[ Szerkesztve ]

(#1016) CPT.Pirk válasza HUN_Sector (#1015) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Igen, ez kicsit furcsa volt. De szerencsére Act2-ben is találsz ilyen fémet.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#1017) atainprison válasza Joco_77 (#1014) üzenetére


atainprison
senior tag

Mielőtt oda lemész, csinálj meg mindent a Shadowlands térképen (quest, felfedezés) és igen a Moonrise Towert is.

(#1018) Joco_77 válasza atainprison (#1017) üzenetére


Joco_77
aktív tag

Nagyon szépen köszönöm!

(#1019) gabranek válasza HUN_Sector (#1015) üzenetére


gabranek
aktív tag

Azt a kovácsot egyébként annyiszor ki lehet zsebelni ahányszor nem szégyenled :) Ha le is buksz, csak mond egy kis ejnye-bejnyét, de semmi nem történik. Miután minden cuccát elloptam, elmentem aludni (hosszú pihenő) és az összes iteme és pénze újratermelődött...amiket megint elloptam és így tovább :)

田中れいな

(#1020) podtibi


podtibi
senior tag

Kérdés. Valahogy a lassú hhd-módot véglegesen belehetne kapcsolni? Ugyanis amint újra indítom a játékot, újból be kellene kapcsolnom. Csak a töltés idő rövidítése érdekében lenne szükségem erre, függetlenül attól hogy ssd-t használok.

Ezt inkább rád bízom.

(#1021) janos666


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Ez a játék a patch-ekkel technikailag visszafelé fejlődik. Régen szabadon ki/be lehetett kapcsolni játék közben a HDR-t (Win+B) screenshot-oláshoz, de most újra kell indítani, hogy visszaálljon HDR-be, ha egyszer kikapcsolom.

Ja, izéé... Tegyétek be a játékba a DLLS 3.5 DLL-t, azzal kevesebb az artifact, mint a 2.4-el.

Vicces románc van ebben a story-ban. Le'azel felköltött éjjel, hogy nyírjuk ki egymást, és az lett a vége, hogy meghalt a tűzben a cutscene után, míg én valamitől sokkban állatban mellette. Ráadásul még a múmia révész sincs sehol, hogy fizessek az életéért. Vízzel sem tudom eloltani a tüzet, annyira halott, amennyire csak lehet. :))
Kapásból sejtettem, hogy ez lesz a legőrültebb választás a kultfan elf helyett. :DDD

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#1022) HUN_Sector


HUN_Sector
senior tag

Act 1 Grymforgeból átmentem act 2-be.
Ott megszereztem a lámpát, a gyilkos nő könyvét, lecsaptam az innt támadó bukott angyalt, megjavítottam a legszerethetőbb karakter szívét és a Druidát felkísértem a szálló emeletére, hogy van itt egy haldokló
Majd visszamentem act1-be, megöltem pár maradék goblint és egy long rest után elindultam immáron friss lvl 7-es kariként a mountain pass úton. Wyllt átképeztem asterion pótléknak, hogy vele is haladjak a sztoriban, ráadásul jó a dexteritije.
A kérdésem: Ha jól sejtem, a jelenlegi act2 progressemnél nincs még időre menő quest?

(#1023) janos666 válasza HUN_Sector (#1022) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Honnan tudja mindenki ennyire, hogy melyik felvonásnál jár? Végigjátszottátok az EarlyAccess-t, és tudjátok, hogy az az Act1 végén állt meg?

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#1024) HUN_Sector válasza janos666 (#1023) üzenetére


HUN_Sector
senior tag

A neten elérhető, hogy melyik terület melyik act

(#1025) atainprison válasza janos666 (#1023) üzenetére


atainprison
senior tag

Első alkalommal kapsz acsit mikor elkezded az act 2-t és 3-at, szóval annyira nem nehéz kitalálni.

(#1026) janos666


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Hú, nagy baj van! Lae'Zel sohasem vált át turn-based módba. Először azt hittem, hogy valami hatása alatt áll, és azért marad ki a körökből, de most már tuti, hogy konzisztensen kívülálló. Nem támadják, nem jut neki kör, de God-Mode leüthet minden ellenfelet, aki a sorára vár.
Nem tudom mit csináljak azon kívül, hogy kidobok ~3 órnyi mentést, amiben volt hatalmas szerencsém a társalgásos kockadobásokkal, és egy nem-triviális csatám (pont Lae'Zel-el, talál akkor ragadt rá a bogár, mikor kidőlt, visszajött cutscne-ben szerepelni, aztán kinyiffant a maradó AEO-tól...).

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#1027) HUN_Sector válasza janos666 (#1026) üzenetére


HUN_Sector
senior tag

ha esetleg kirakod a csapatból és visszaveszed? Lehet megoldja

(#1028) janos666 válasza HUN_Sector (#1027) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Igen, ezt próbáltam utoljára. Be a táborba, minden csapattagnak szabadnap, alvás, ugyan azokat újra előrángat, ellenfelet keres, és csak ő ilyen. (Igen, legújabb játékverzió, nem crack.)

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#1029) Joco_77


Joco_77
aktív tag

60 óránál tartok Act2 legvégén utolsó Bossnál de már látom, hogy 100 óra körül ha be fogom fejezni kevésnek fogom érezni :) Ebből a játékból semmi nem elég. :)

[ Szerkesztve ]

(#1030) RobberBaron


RobberBaron
tag

Nálam 120 óra és tegnap értem az Act 2 végére, 10-es szinten vagyok.
Amikor úgy éreztem, hogy kipucoltam a térképet, ránéztem az interaktív térképre és kiderült hogy rengeteg mindent nem vettem észre, ezért visszamentem elvarrni a szálakat, és felszedtem pár cuccot.
Az egyik küldetés mintha beragadt volna, a Rescue the Tieflings -nél hiába mentettem ki mindenkit a böriből, amikor beszélek velük, csak azt hajtogatják, hogy hol van Rolan és nem tudom befejezni a küldetést.

[ Szerkesztve ]

(#1031) CPT.Pirk válasza RobberBaron (#1030) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Azt pont tegnap csináltam. Végig kísérted őket a dokknál is? Onnan hazaszaladtak a last light inn-be és ott beszéltem velük az egyik asztalnál. Kissé bunkó az a goblin. :)

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#1032) Joco_77 válasza RobberBaron (#1030) üzenetére


Joco_77
aktív tag

Szerintem használd a Spoiler tagot ha konkrét küldetésről kérdezel:
Spoiler alatt a válasz:
Itt találod meg a híd után "keménykedik"... én visszazavartam a városba, és ott meglett az a része is a küldetésnek de amúgy ettől függetlenül aktív maradt a küldetés , pedig kimentettem a börtönből őket és beszéltem is a kocsmában velük.
[link]
Én lvl9 en végeztem úgy, hogy megcsináltam mindent amit tudtam act1ben és 2ben is ezekszerint te alaposabb voltál nálam is :) Remélem ettől függetlenül elérem a max(12) szintet valahol act3 közepe felé és még tudom élvezni kicsit a 6os varázslatokat a játékban.

(#1033) Reaper válasza Joco_77 (#1029) üzenetére


Reaper
őstag

Én Act3, 11-es szint, de nagyon lassan haladok, tegnap több mint 2 órát szívtam Iron throneban, amire persze véletlenül találtam rá, mert bóklászok, minden kő alá benézek de még így is eltévedek a városban állandóan, meg egy csomó helyet otthagytam, hogy majd később, előbb legyen "tiszta" legalább a város térkép. Egyelőre nem haladok vele jól :DDD
Viszont Iron throne az mocsok nehéz, pláne, hogy vannak goblinok, amik a rendelkezésre álló 6 körből 4 alatt sem képesek eljutni a tengeralattjáróig, pedig már vittem őket portállal egyesével, nyomtam nekik Longstridert, de így is volt olyan (2), aki inkább elment a létra mellett, hogy lever majd 2 pókot (köszi Mizora) az utolsó körben :((( Ennek a kettőnek a híjján megvan mindenki, de lehet nem elégszek meg ennyivel és ma este próbálom megint.

(#1034) Joco_77 válasza Reaper (#1033) üzenetére


Joco_77
aktív tag

Ettől függetlenül van "3 szint" fejlődési lehetőség az act3ban, ha érted, hogy hogy kérdezem, ha minden sarokba benézek? Tehát 9esen ha kezdem az jó?
Neten nézegettem az átlag az 7-10 es szint amin nekiugranak Act3nak(1-2 elvetemült 5-6os szinten)..Tehát 9es szinten (az most lett meg tehát annak az elején) a jobbik "kupacba" tartozom.

[ Szerkesztve ]

(#1035) Reaper válasza Joco_77 (#1034) üzenetére


Reaper
őstag

Szerintem én 10esen érkeztem, de amennyi tartalom van, elképzelhető, mert nagyon sok mellékszál van.
Mondjuk én mielőtt átmentem Act2-be, kitakarítottam grymforgeot, onnan vissza a high roadra, gyth bázist kipucoltam, teljesen, majd amikor szólt a guardian(?), hogy most akkor már illene továbbmenni shadowlands irányába, akkor vissza grimforge irányába és végül ott mentem át. Nem tudom mennyit számít. Ja persze a goblinokat is mindenhol letakarítottam, a nagy campben és a blighted villageben is.
De Act 2ben is a teljesen lepucoltam a várost, meg a tornyot is.

(#1036) D013 válasza Joco_77 (#1034) üzenetére


D013
aktív tag

én nem néztem be minden kő alá az első végigjátszáson, mégis 12es lettem az Act 3 felére.

(#1037) ollie válasza Joco_77 (#1029) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Én most tartok 110 óránál, és még csak Act 3 harmadánál lehetek. Valszeg lesz nekem 150 óra is, mire befejezem.

***

(#1038) Gothmog válasza Joco_77 (#1029) üzenetére


Gothmog
aktív tag

75 óra (mentés szerint), és Act2 elején járok - még csak Isobel elrablási kísérletén, a drideres rajtaütésen és ott a közvetlen környék felderítésének a kezdetén (árnyékkutyák és a szomszédos fazekasműhely) vagyok túl -, ebből érzésre olyan bő 60 óra lehetett "hasznos játékidő", a többi időben afk voltam, illetve ledobtam tálcára, mert mással kellett foglalkoznom a gépnél időlegesen. Jelenleg 7. szintű vagyok, kb. 2000 xp-nyire a 8. szinttől. Én most bő 150 órára tippelem a végét. Act2-be különben szinte percre pontosan 70 óránál léptem át. (Megcsináltam a créche-t, meg minden mást a Mountain Pass térképen, ám az árnyék-átok sújtotta területre inkább Mélysötétből, a felvonót használva mentem át.)

Ismerősök szerint (van aki már harmadjára pörgeti ki a játékot, persze a második és mostani végigjátszásai már "célirányosak") Act3-ban nagyon könnyű behozni, ha elmaradnál esetleg szinttel/szintekkel, úgyhogy meglesz a 12 mindenképpen, és nem is feltétlenül csak a játék legvégére - tehát nem érdemes aggódni.

Máskülönben Steam szerint ~165 óra körül járok a játékban, de persze EA-ztam is vele rendesen :)

[ Szerkesztve ]

Endure. In enduring, grow strong.

(#1039) RobberBaron válasza Joco_77 (#1032) üzenetére


RobberBaron
tag

Azt a részt már megcsináltam, ezután Rolan a Last Light Inn bárpultnál iszogatott, majd a többiek kimentése után Cal és Lia ott állt mellette, de ennek ellenére csak azt hajtogatták, hogy hol van Rolan. Ezután haladtam a fősztorival, majd Rolan eltűnt a bárpult mellől.
Az act 2-ben as boss harc után értem el a level 10-et, és igen, sokat tökölök a játékban. :D

(#1040) Qru válasza Reaper (#1033) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Látod, nekem meg még vga-m sincs hozzá. ;]

#nincsbennetarcsi

(#1041) RobberBaron válasza CPT.Pirk (#1031) üzenetére


RobberBaron
tag

Az a baj, hogy szerintem én azt a részt nem úgy csináltam ahogy "kellett volna". Először lenyomtam a wardent majd az összes őrt, a dokkoknál is, majd az ajtónyitó karokkal kiengedtem a foglyokat, akik egyből elkezdtek rohanni a dokk felé. Nem a hajót használták, hanem a dokkoknál bal oldalon futottak el, átugrottak egy leomlott hídon, továbbfutottak egy heavy oak door-ig, ahol eltűntek. Később a menekülő hajót is használtam, hogy a Last Light Inn-nél meglegyen az a kis jelenet, de semmi. Beszéltem Danis-el és Bex-el is, de azután sem tudtam befejezni, és Rolan is eltűnt a Last Light Innből.

(#1042) Reaper válasza Qru (#1040) üzenetére


Reaper
őstag

Nekem is csak egy 3070Ti van, de aki inkább házat újít fel :) Amúgy nem is tudom mi lehet a minimum vga ennek a játéknak, de csak nem lehet túl sok, azért elég régi engine ez, hiába van megszépítve gyönyörűre.

RobberBaron: Rolan nálam kicsit megkattant, úgy gondolta, hogy egyedül nekiindul és kiszabadítja a többieket, végül a Moonrise Tower felé vezető alsó, rakparti úton találtam meg, ahol eléggé vesztésre állt az árnyak ellen. Segítettem neki, akkor visszatért a Last Lightba.

(#1043) Qru válasza Reaper (#1042) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

GTX970 / RX480 a minimum és 2060 Super / RX 5700 XT az ajánlott. A nem végelges verzió még elfutott az öreg kártyámon is, akkor be is toltam 38+ órát.

#nincsbennetarcsi

(#1044) RobberBaron válasza Reaper (#1042) üzenetére


RobberBaron
tag

Ez már megvolt, egy darabig a Last Lightban iszogatott majd továbbmentem a fősztorival és újra eltűnt. Még nem léptem át act3-ba, feltúrom még egyszer az egész pályát.

(#1045) Reaper válasza RobberBaron (#1044) üzenetére


Reaper
őstag

Hmm, akkor passz Moonlight Towers után egyből mentem act3-ba de nem rémlik, hogy találkoztam volna vele.

Qru: Nagyon baráti a gépigény, viszont akkor nincs más, kukázni kell valahonnan valami 2060-at, vagy újabbat :)

(#1046) CPT.Pirk válasza RobberBaron (#1041) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Nálam egyáltalán nem is volt hajó, mindenki futva ment el. Én csak annyit csináltam másként, hogy a dokk őreit nem öltem le előre.

Azt mondják, hogy ezt a Rolan-t meg kell menteni. [link]

Valszeg nekem is, tegnap este pont itt hagytam abba a játékot.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#1047) Qru válasza Reaper (#1045) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Most más a prio de lesz majd. :K

#nincsbennetarcsi

(#1048) Kylesa válasza Gothmog (#376) üzenetére


Kylesa
aktív tag

Na, akkor ennyi év után itt és most ragadom meg az alkalmat, hogy megköszönjem Neked azt az elképesztően minőségi munkát, amit a Divine Divinity fordításába beletettél! :R
Örök hálám érte, imádtam azt a játékot, és a játékélmény a magyarításodnak hála a négyzetre emelkedett, a mai napig jóleső emlékekkel gondolok vissza rá (pedig lehetett kb. 15+ éve, amikor játszottam vele)!

it's a danger pretty here in Night City

(#1049) Reaper válasza Reaper (#1033) üzenetére


Reaper
őstag

Na, most sikerült, mindenkit kihoztam Iron Throneból, az utolsó két körben már mindenki a tengeralattjárón várt, hogy a maradék pár gnóm befusson végre. Nagyon tetszik, hogy hány féle lehetőség van egy probléma megoldására.

(#1050) Gothmog válasza Kylesa (#1048) üzenetére


Gothmog
aktív tag

Köszi! :R
Mindig öröm, ha kiderül, hogy sikerült valakinek segítenem élvezhetőbbé tenni a játékot! :K
Én is nagyon szerettem a Divine Divinityt (bár az utolsó nagy területre tuti kifutottak Swenék az időből/pénzkeretből/ötletekből?, mert az nagyon eseménytelen/üres volt a többihez képest); főleg egy ismeretlen és kicsike csapattól volt meglepően nagy dobás ez így elsőre! A zenéi pedig! - a mai napig a fülemben cseng jó pár melódia a játékból!

Élveztem a fordítását is, bár technikailag amúgy egy rémálom volt :DDD , mert csak sima txt fájlba lehetett kinyerni a játék szövegeit, kontextus nélkül (pl. nem láttad a párbeszédfát, vagyis, hogy melyik válasz vagy kérdés minek az előzménye vagy fordítása, így a kb. két teljes + két fél végigjátszásom emlékeire hagyatkozhattam csak sokszor), az ékezetes karakterek mind hiányoztak (azokat paintben rajzolgattam bénázva). Nem is lett tökéletes, és emlékszem, hogy amikor tesztelgettem, mindig az ötlött a szemembe, hogy mennyi helyen írtam feleslegesen túlbonyolítva/magyartalanul. Gondoltam is, hogy hú, ez elég szörnyű. (Azután szerencsére csupa pozitív visszajelzést kaptam rá, úgyhogy szerencsére nem volt hiábavaló a meló vele :) ).

[ Szerkesztve ]

Endure. In enduring, grow strong.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Baldur's Gate 3
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.