Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Baldur's Gate 3

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-08-10 10:27:02

LOGOUT.hu

Baldur's Gate 3

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1101) HUN_Sector válasza Anti-Hero (#1095) üzenetére


HUN_Sector
senior tag

Eladhatod a könyveket is, ha egyszer valamit elolvastál, a karaktered emlékezni fog rá.

(#1102) HUN_Sector válasza Anti-Hero (#1100) üzenetére


HUN_Sector
senior tag

Rossz hír:
Ha a grove legyőzettetetett, Dammon a kovács, aki meg tudja javítani Karlach szívét és tud neked páncélt kovácsolni a fémből, véglegesen felszívódik.

[ Szerkesztve ]

(#1103) OgreImre


OgreImre
senior tag

Valaki tudja, hogy PS5-n az inventory-ból hogy tudok egy tárgyat egy zsákba (nem az alap 3 zsák) tenni?

"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke

(#1104) Anti-Hero válasza HUN_Sector (#1102) üzenetére


Anti-Hero
aktív tag

na az fasza..pedig hosszú barátságot akartam vele kötni.

Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.

(#1105) Anti-Hero válasza Anti-Hero (#1104) üzenetére


Anti-Hero
aktív tag

Közben utánna olvastam. Nem buktam semmit.
act 2ben és Act 3ban is feltűnik a kovács elvileg.

Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.

(#1106) HUN_Sector válasza Anti-Hero (#1105) üzenetére


HUN_Sector
senior tag

Elvileg csak ha a grove megmenekült, mert akkor mennek el a tieflingek és válnak ketté a druidák

[ Szerkesztve ]

(#1107) 0karmacoma0 válasza LK (#1084) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Én végignyomtam a játékot Archfey Pact of the Blade Warolckal. Elvileg a Fiend a legerősebb, de ezzel se volt semmi gondom. Az ajándékba kapott mobilitás kifejezetten jól jött(Valahol level 7 környékén ez a subclass megkapja a láthatatlanság+ teleport kombót ha sebződik). A játék első felében sokat segített a már emlegetett Hunger of Hadar, később főleg counterspellre és dimension doorra használtam a spellslotokat. Mind a kettő harcokat tud eldöntetni, vagy jelentősen megkönnyíteni. A játék végéig baromi hatékony a Warlock counterspellje. A pact of the blade nagyon erős a hexbaldeből átemelt charisma módosító használata melee attackhoz miatt, így nem kellett erőt vagy ügyességet tápolnom a hatékony meleehez. Úgy ügyeskedtem, hogy rettentő tankos lett a kari. Valami 22-24 környékén volt az AC-m a végére.

Az EB nagyon erős lesz idővel, így nem is nagyon akar az ember mást castolni főleg, hogy fegyóval is kettőt támadhat a pact of the balde miatt. Ezért is lett counterspellre használva a spellslotom kb 90%-ban. Magas szinten burst dmg-ben veri a warrior meleeben vagy a wizzard spellcastban, de nagyon sok utilityt hoz, pl a hátralökős kiegészítés eldrich blasthoz is sokat tud segíteni. Egyáltalán nem lógott ki lefelé, ráadásul ajándékba jön az állatokkal beszélés, a beszélős technikák és a magas charisma is. Ami kicsi csalódás volt az archfrey megfélemlítős-charmolós cucca. Valahogy sose az volt a legjobb move. Alacsony hatásfokú és valahogy soha nem azt csinálta amit vártam tőle. A Faerie fire viszont nagyon hasznos az elején. Biztos vannak erősebb classok de röhögve végigtoltam vele a játékot, és a fantasy is tetszett mögötte.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#1108) janos666


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Úgy látszik, hogy második alkalommal is belefutottam olyasmibe, ami miatt 2-3 órát ki kell dobni (durva saccolás). A Gauntlet-nél vagyok. Egy gömb már eleve ott volt a tálcában, és hamar mellétettem még egyet, mikor Shadowhearth azt mondta, hogy várjak, mert kell neki a szent ceremoniális kivégzőlándzsa is. (De gondoltam minek hurcoljam magammal, ha már itt vagyok? Szóval odatettem egyet. sum=2). Összeszedtem még 2 gömböt és a lándzsát (fel is szereltem vele SH-t, hagy simogassa a lándzsáját), visszamentem (mert nagyon úgy festett, mint ha összesen 4 gömb kéne), de akkor már csak a talpazatra lehetett kattintani, SH pedig mondta, hogy "Nincs itt semmi keresnivalónk, míg nincs meg minden gömb!". Huh? 2 a tálcán, 2 zsebben. Szimmetrikusnak néz ki a kettő. De 5 kell? Szóval addig kutászkodtam/vagdalkoztam mindenfelé, míg találtam még egy gömböt (sum=5). Visszamentem a tálhoz, és most is csak a talpazatra tudok kattintani. SH be is van pörögve, hogy most már nem csak mehetünk, de mennünk KELL! Viszont csak az 1: Leave opció választható. Csak a talpazat kattintható, a tálca nem.
Ha az a baj, hogy csak egyszerre tehetem be mind a 4 (4???) gömböt, egyesével nem, akkor nem hiszem el, hogy ezt még nem javították. :U
Quicksave/quickload, gömbök átadása másik karakternek, ilyesmik megvoltak.

Ja, és egyetlen dolgot el szeretnék magamnak spoilerezni:
Van értelme szintet lépetni és ahhoz illő cuccokkal felszerelni a konstans inaktív bandatagokat, vagy időpazarlás? (Van 2 karakter, akik még Level 1-2 azzal a cuccal, amivel a táborba érkezett, a többiek már L8.)

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#1109) janos666 válasza janos666 (#1108) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Ó, valószínűleg én vagyok hülye. :DDD Elkezdtem odadobálni kézzel, és feltűnt, hogy ezen a tálcán csak 2 foglalat van. Akkor a többi talán másik tálcára megy... :)) SPOILER kép

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#1110) LK válasza 0karmacoma0 (#1107) üzenetére


LK
addikt

Köszi a Te és Gothmog hozzászólását is. Figyelembe veszek mindent amit írtatok. Nagyon köszi! :R

"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

(#1111) Talala


Talala
senior tag

Sziasztok!
Van valami megoldás a DirectX hibára? Van, hogy elmegy 1-2 órát, de van hogy 5 percenként kidob ezzel a hibával. GOG verzió.

(#1112) Gothmog válasza LK (#1110) üzenetére


Gothmog
aktív tag

Azért annyi negatívumot (bár ez szubjektív) még hozzá kell biggyesztenem, hogy mivel alsó hangon kb. 90%-ban az Eldritch Blastot használja az ember, ezért megvan az esély arra, hogy egy idő után egysíkúnak tűnik majd a játék vele. (Nálam Wyll kb. úgy működik, hogy EB alapból; kb. szökőévente van olyan harc, ahol ennél többre van szükség, ilyenkor Fireball vagy Hunger of Hadar, helyzettől függően; olykor, ha a nyakára másznak, akkor pedig közelharc (Pact of the Blade, most körönként kettőt tud támadni, a Blood of Lathander buzogányt forgatja, ami egyébként Act2-re, ahol éppen vagyok, kb. ultratáp fegyver, mert passzívan ad egy egész jó kis fénykört, amin belül a mindenféle árnyékalapú lények megvakulnak, vagyis hátrányból támadhatnak csak.)

#1111 Talala : Nálam DX alatt tökéletesen fut, közel 90 óra alatt nulla kifagyás. (Néha előfordul, hogy a játék "ledobódik tálcára", nem tudom, mitől, de ilyenkor egyetlen kattintás megoldja a dolgot. Kb. 1 mp az egész.)
Viszont Vulkan alatt el sem tudom indítani, fehér képernyőn beragad/homokórázik a végtelenségig már a megjelenése óta (patchek nem változtattak ezen). Miközben az EA verziót még gond nélkül Vulkan alatt játszottam azonos konfigon (kb. bő 70 órát beleraktam az EA-ba a megjelenés előtti 1-2 hónapban; ott sem volt egy darab kifagyás sem). Máskülönben valamit biztosan "reszelhettek" az EA és a megjelenés között, mert az EA-nál még kifejezetten a Vulkant ajánlották, s a DX-et csak gond esetére, míg az "aranylemezes" verziónál már fordult a helyzet, és a DX-et javasolták elsődlegesen a fejlesztők.

[ Szerkesztve ]

Endure. In enduring, grow strong.

(#1113) Talala válasza Gothmog (#1112) üzenetére


Talala
senior tag

A vulkán itt se indul, fehér majd fekete kijelző aztán nem válaszol, be kell zárni. DX meg tegnap ment órákat, ma 5 percenként kidob.
Nem tudom számít e, de ez torrentes GOG verzió. Szívesen megvenném, ha garantált lenne, hogy ott nem lesz ilyen hiba, de így nem akarok rá költeni. A neten talált okosságokat próbáltam, eredménytelenül.

(#1114) kicsako válasza Talala (#1113) üzenetére


kicsako
őstag

Torrentes verziónál bármi előfordulhat, ami az eredeti játéknál nem.. korábban volt itt rá példa :K

(#1115) HUN_Sector válasza Talala (#1113) üzenetére


HUN_Sector
senior tag

Steames verzió van nálam, egyetlen egy hasonló eset sem fordult még elő.
Indításkor volt kétszer olyan, hogy a launcher hibát jelzett és újfent el kellett indítani, de játék közben nem vágott ki, pedig 41 óránál járok.

Vedd meg a játékot. Ha valamit, ezt nem szabad torrentezni.

[ Szerkesztve ]

(#1116) Gothmog válasza Talala (#1113) üzenetére


Gothmog
aktív tag

Nem írtam, de az enyém Steames (eredeti).
A virágbolti verzió kipróbálásra elfogadható megoldás (főleg a mai játékárak mellett), de ha tetszett, amit eddig láttál belőle, mindenképpen vedd meg szerintem, és ne tört verzióval vacakoljál! Ez tényleg olyan alkotás lett (a cRPG stíluson belül), amiből évtizedenként maximum egyet vagy kettőt kapunk, úgyhogy megérdemli a vételt.

Persze nem hibátlan: kisebb-nagyobb bugok még akadnak benne, illetve én nem bánnám, ha a karakterem eldönthetné, hogy kinek csapja a szelet, és nem az NPC-k próbálnák rám erőltetni magukat, nemtől és az eddigi párbeszédek irányától függetlenül (legutóbb éppen Wyll adott elő egy "langyi táncot", amihez "frodós nézéssel" partnernek akart felkérni; Gale háromszori ismételt próbálkozása után - ahol pedig már az első körben közöltem vele, hogy én nem a Kék Osztriga bárban vagyok törzsvendég, úgyhogy felejtse el ezt a vonalat - már kicsit sem éreztem poénosnak a dolgot, inkább kínomban röhögtem csak). Félreértések elkerülése végett, nem azzal van bajom, hogy bármelyik csapattárssal viszonyt lehetne kezdene a játékos karakter nemétől függetlenül (bár ha már a pöcsökre és ágyjelenetekre van kikapcsolható opció, akkor lehetett volna arra is, hogy azonos nemű vagy ellentétes nemű karaktereknél, esetleg szabadon mindkettőnél jöhessenek-e elő csak románc opciók), hanem azzal, ahogyan a játék ezt "megvalósítja". Oké, nem a világvége, párbeszédopciókkal minden nemkívánatos elem lerázható, csak kissé mégis kizökkenti nálam a szinte tökéletes játékélményt és immerziót.

Endure. In enduring, grow strong.

(#1117) ollie válasza Talala (#1111) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Nekem eddig egyszer crashelt a játék DX11 módban az eddig kb 140 óra alatt, hogy játszok vele. Vulkan módban is volt egy crash korábban.

Lehet, hogy torrentes verziódhoz nem az utolsó patch van. Egyébként már legalább 6 javítás megjelent a játékhoz a megjelenése óta. Érdemes megvenni, nincs komoly baj vele. Én még 130 óra alatt sem tudtam végigjátszani, annyi tartalom van benne, és így is kihagytam rengeteg dolgot benne.

[ Szerkesztve ]

***

(#1118) ollie


ollie
MODERÁTOR

Ehhez is kellett kreativitás. Hihetetlen, hogy mennyi potenciál van ebben a játékban.

Ez az Act 1 végén van az Adamantine Forge-ban: [link]

Ő csak egy karakterrel tolja, és úgy győzte le a gólemet, hogy ott állt az üllőn a gólemmel, ledobott egy gyógyító potiont a földre, és meglőtte a forge aktiváló karját. Így amikor őt meg a gólemet is megütötte a hatalmas kalapács, ő rögtön fel is gyógyult.

***

(#1119) Talala


Talala
senior tag

Köszi mindenkinek.:R
Kipróbálásra akartam csak a törtet természetesen. Csak ez miatt volt pc upgrade. Nem kérdés, hogy meg is venném. Csak ezek a kifagyások aggasztanak. Lehet valóban csak a tört verziót érintik, ha nektek a steamessel nincs ilyen gond.

(#1120) ollie


ollie
MODERÁTOR

Agyam eldobom, hogy még ilyen is van a jáétékban. Egyszerűen hihetetlen, hogy miket bele nem tettek.

Karlach realizes she's in a video game

***

(#1121) Anti-Hero válasza ollie (#1118) üzenetére


Anti-Hero
aktív tag

Loool :C na igen..ezt magamtól nem csináltam volna. :U

Más:
Sajnos nincs már ott a kovács a grove-ban tényleg..akkor így valószínűleg beszoptam a Karlach storyt. Na majd kiderül idővel. :(

[ Szerkesztve ]

Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.

(#1122) ollie válasza Anti-Hero (#1121) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Nálam meg a kovács kinyírta csaját magát Act 2-ben, mert magától kivándorolt az elátkozott területre.

***

(#1123) frango13 válasza Talala (#1119) üzenetére


frango13
aktív tag

Szia! Ha GOG-os játékod van, az nem tört! Ugyan az, mint az eredeti csak egy másolat belőle.

:)

(#1124) ollie válasza frango13 (#1123) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Ez igaz, de valószínűleg a patch-ek nélküli változat.

#1119 Talala: amúgy tedd fel a legutolsó VGA drivert, nekem is az oldotta meg a fehér képernyőt Vulcannál. Bár még utána is pár másodpercig fehér volt, de továbbment.

[ Szerkesztve ]

***

(#1125) frango13 válasza ollie (#1124) üzenetére


frango13
aktív tag

Most néztem és a legújabb patch is fent van. Max 3 nap és felrakják, amint kijön. Egyébként én is a GOG-os változatot próbáltam ki. 20 óra alatt 1x nem fagyott. 0 problémám volt vele.

:)

(#1126) HUN_Sector


HUN_Sector
senior tag

Tök fura. Elutaztam vissza az act 1-es felgöngyölítések után last ligh innbe (végre lvl 8, így már bátrabban tisztogathatok a térképen), idéztem elementált, impet, a kutyámat meg egy driádot és mindenki menekül előlem. Simán kiüldözhetném őket a körönk ívülre :D

Más: Ti megtaláltátok Underdarkban Booaaal halember világát? Video nélkül én sem találtam volna meg azt a rejtett lejáratot.

(#1127) FlashBird


FlashBird
tag

Én a Karlach storyt teljesen offoltam, be sem fért a csapatomba, kár hogy csak 4 emberrel lehetett vitézkedni, az a mod érdekes lehet amikor 6 a limit.

(#1128) ollie válasza HUN_Sector (#1126) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Igen, ha idézel lényeket, akkro mindenki menekülni fog, és úgy kell utánaszaladnod annak, akivel társalogni akarsz. Ezt úgy lehet kikerülni, ha csak azzal a karaktereddel mászkálsz lakott területen, amivel beszélni akarsz másokkal.

***

(#1129) Anti-Hero válasza HUN_Sector (#1126) üzenetére


Anti-Hero
aktív tag

Annyi rejtett dolog van..hogy folyamatosan vissza megyek oda ahol már 10x is voltam kb..csak balfasz voltam és nem vettem észre valamit. :U Act 1 is tele van olyan itemekkel amit magamtól...kb soha nem találtam volna meg. :C

Többi act-rol nem tudok semmit.. mert még mindig az elsőbe vagyok. :DDD

#1128
4 fős csapat tényleg kevés..mert sok karaktert vinnék magammal amúgy. :U ..de 6 karival meg pl baromi erős lenne a csapat. (Mondjuk lehetne olyan opció, hogy skálázódna a nehézség, ha többen vagyunk :)) )

[ Szerkesztve ]

Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.

(#1130) Ellia válasza HUN_Sector (#1126) üzenetére


Ellia
addikt

Kis is lehet írtani simán...

Spoilert ír, de igazából nincs spoiler benne max act 3-ból egy "utca".

(#1131) Talala válasza ollie (#1124) üzenetére


Talala
senior tag

Minden driver a legfrisebb (patch 2 van fent a játékhoz), de köszönöm a tippet.
Ha bezárok miden futó programot, akkor elmegy egy keveset, de a vége akkor is a dx crash.

[ Szerkesztve ]

(#1132) Hintalow válasza HUN_Sector (#1090) üzenetére


Hintalow
senior tag

A moon druidák soha nem fognak orbitálisakat sebezni, inkább az állati form-ok adta speciális képességek, és a form-okkal járó rengeteg beszívható sebzés a lényegük. :K

Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.

(#1133) attiati


attiati
veterán

Mindenhol áradoznak erről a játékról.

Nem fanatikusok számára is annyira jó? :D

(#1134) kicsako


kicsako
őstag

Azért áradoznak, mert annyira jó lett :C

(#1135) ollie válasza attiati (#1133) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Mit jelent számodra a fanatikus?

Itt arra számíts, hogy körökre osztott harc van, vagyis nem pörög a játék. És ez egy CRPG, vagyis van jó sztori, számít, hogy mikor, mit mondasz, mit csinálsz. Akkor szabadságod van benne, hogy a legtöbb harcot sokféleképpen meg tudod oldani, akkor is, ah nehéznek tűnik. Ja, és a D&D az alapja, így nem árt, ha kicsit tisztában vagy a szabályaival, különben rengeteg dolog kínai lesz benne.

És igen. Az utóbbi 2 évtized legjobb játéka. Olyan minőségi, hogy folyamatosan ámulok rajta. Minden NPC-t szinkronizáltak, és a szinkronszínészeket még digitalizálták is, szóval nem úgy néznek ki, mint egy átlagos Bethesda játék, ahol az NPC-knek csak a szája mozog, és mindenki búval baszott (igen, a Starfield is pont olyan lett). Csak az átvezető animációk is olyan élményt adnak, hogy már csak azok miatt is megéri játszani. Ja, és valami 170 órányi átvezető animáció van benne, ha jól emlékszem, és több végigjátszás alatt sem fogod látni mindent. Én amúgy már 130 óránál tartok a játékban, és még mindig nincs vége, van legalább 10-30 órányi játékidő benne.

[ Szerkesztve ]

***

(#1136) HUN_Sector


HUN_Sector
senior tag

Telex is főcímlapon hozott egy hosszú tesztet róla
[link]

[ Szerkesztve ]

(#1137) Talala válasza attiati (#1133) üzenetére


Talala
senior tag

HA szereted az RPG-t akkor igen, annyira jó. Régen sokat Mágusoztunk haverokkal, nekem onnan a szerepjáték szeretetem. Gyakorlatilag 1000 féle képpen kivitelezhetsz bármit, felhasználhatod a környezetet. meg kell tervezni a harcokat. kit milyen itemmel, spellel viszel, hogy akár kombinálni is tudd őket. Nem csak mész és hentelsz mindenkit aki szembe jön, mert könnyen baj lehet belőle :D. Viszont évek óta nem volt a piacon egy jó RPG szerintem. Hiánypótló lett :K

(#1138) podtibi válasza attiati (#1133) üzenetére


podtibi
senior tag

Hát én pl. olyan gondba ütköztem, hogy időm nincs túlzottan rá. Legalábbis munka után nekem több idő kellene hogy rá hangolódjak, ahhoz képest amivel jelenleg rendelkezek. Tehát igen, van annyira is jó.

[ Szerkesztve ]

Ezt inkább rád bízom.

(#1139) podtibi válasza kicsako (#1134) üzenetére


podtibi
senior tag

Én inkább úgy fogalmaznék hogy, van benne sex és lehet nunid is kukival, a többi meg valóban pontosan az amit a játékosok elvártak egy ilyen játéktól, még ha nem is tökéletes.

[ Szerkesztve ]

Ezt inkább rád bízom.

(#1140) parandroid válasza podtibi (#1138) üzenetére


parandroid
nagyúr

Igen, sajnos nekem is ez a legnagyobb bajom vele. Nemigen haladok, mert ez nagyon nem olyan, hogy most van egy kis időm, leülök mellé, aztán játszok, amíg asszony nem kérdez valamit. :O :DDD

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#1141) podtibi válasza attiati (#1133) üzenetére


podtibi
senior tag

Annyi biztos, hogy kellett egy ilyen játék a játékosoknak és ahogy megjelent úgy javították is,foglalkoznak vele,nem hibátlan és mégis hihetetlen hogy nem kevés elvárásnak megfelel. Szerintem ülj össze haverokkal és toljátok együtt kaja pia mellett.

[ Szerkesztve ]

Ezt inkább rád bízom.

(#1142) Ellia


Ellia
addikt

Tegnap élertem végre act 2 végére, az egész moonrise tower egy seta galop volt, gyakorlatilag Katheric semelyik formájaban se tudott sebezni rajtam annyira gyorsan osszecsuklott. Ez után azt hittem, hogy egyenes utam lesz Baldurs Gate-be. Francokat. Nagyon szépen keverednek a szálak, lesznek itt csúnya dolgok még.

Viszont Halsin nem jött velem, ez azért van, mert vagy Ő vagy Jaheria? Öt vettem be a buliba Katheric ellen, vagy mit néztem be?

Lehet kicsit OP vagyok, gyakorlatilag majdnem 10es szinten értem act 3-ba és tudva, hogy 12 a max szint, kíváncsi vagyok, hogy fognak skalazodni a dolgok.

(#1143) Ellia válasza Ellia (#1142) üzenetére


Ellia
addikt

Halsin kérdés tárgytalan, nagyon másfelé vittem a kuldijet :'D

(#1144) ollie


ollie
MODERÁTOR

A BG3 6 szereplője (Wyll, Karlach, Shadowheart, Lae'zel, Astarion, Gale) saját karakterét fogja D&D-ben játszani a twitch-en, péntek este 8 órakor: [link]
Larian szervezte egyébként. A stream itt lesz: [link]

***

(#1145) ollie


ollie
MODERÁTOR

A tegnap telex.hu-n megjelent BG3-as cikk így végződik:

Most pedig megyek, és megpróbálom végigvinni a Starfieldet, amivel egy hónap Baldur's Gate 3 után kicsit olyan érzés játszani, mintha egy kiadós éttermi ebéd után bedobnék egy benzinkutas hotdogot. A célnak ez is megfelel, de még mindig az eggyel ezelőtti étkezés jár a fejemben. A Baldur's Gate 3-at azt hiszem, még éveken át újra elő-elő fogom venni, és valószínűleg minden alkalommal pontosan úgy le fog nyűgözni, mint most.

Pontosan így éreztem én is, amikor a BG3 után kipróbáltam a Starfieldet.

***

(#1146) Reaper válasza ollie (#1144) üzenetére


Reaper
őstag

Na, akkor én már tudom mit csinálok este, köszi :C

(#1147) podtibi válasza ollie (#1144) üzenetére


podtibi
senior tag

És milyen menő már, amikor játsszák a szerepüket a hangjukkal. :Y

Ezt inkább rád bízom.

(#1148) Atti777 válasza podtibi (#1147) üzenetére


Atti777
senior tag

6 + 1 fő :)

Путин, иди нахуй!

(#1149) podtibi válasza Atti777 (#1148) üzenetére


podtibi
senior tag

jennifer,devora és neil, külön megérnek egy misét. :)

Ezt inkább rád bízom.

(#1150) Joco_77


Joco_77
aktív tag

Hú gyerekek...

Raphael csata megmutatja milyen nehéz is tud egy ilyen játék lenni....agyalok , variálok, újrakezdem és olyan zakót kapok ott, hogy a fal adja a másikat....mégis élvezem mert ez a zene, az a beteg állat meg énekel közben....csodálatos ez a játék...még akkoris ha egyelőre fogalmam sincs hogyan csináljam meg, tele vagyok legendary és lila cuccal, tudatosan felépített fejlesztett karakterek stbstb eddig minden ment szépen....(tudomtudom az oszlopokat kell először stbstb...hát úgyse ment, nagyon brutál...)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Baldur's Gate 3
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.